@Planje
- Pilote Anders Anders
mikki’s place een kruising tussen camperplaats en camping. iedereen ontzettend aardig, ruime plaatsen, restaurant, leuke ruime bar met overal zitjes. Een gedeelte vaste plaatsen met veelal alternatieve creatieve bewoners. Een ander gedeelte middelgrote en grote campers die overwinteren en daartussen in de reizende campers. Je hebt snel een leuk gesprek. De tuinen met beelden ontzettend mooi aangelegd. toiletten en douche eenvoudig maar voldoen.
De weg naar de camping is een uitdaging, zeker voor grote campers. Hartelijke ontvangst door Eric en zijn vrouw. We hadden een probleem met de stroom maar dat werd na een dag opgelost. Mooie plek en we hebben in de avondzon heerlijke frietjes gegeten.
We zijn normaal niet van de slechte recensies, maar deze situatie met storm op komst kan echt niet. Gereserveerd, met gegevens achtergelaten, 400 km gereden en dan kom je daar en wordt er gezegd “we zitten vol, Pedro doet wel vaker domme toezeggingen” Absurd, dus wees gewaarschuwd. Ook werd er niet naar een oplossing gekeken, het bleek dat dit vaker voor komt bij deze camping.
fijne schone camping. eigenaren erg behulpzaam en meedenken. Zijn pas begonnen maar nu al mooie plaatsen en prima nieuw sanitair. vuurschalen aanwezig op de camping voor romantische avonden vol verhalen.
tsja, wij hebben 1 nacht gestaan met de camper. Ondanks dat de ontvangst erg vriendelijk is, is het geen aanrader. Toiletten en douches zijn oud, en niet schoon. De prijs is nu € 27,50 per nacht in het voorseizoen. Dat is in vergelijking met andere campings in de Harz veel te duur. Geen broodjesservice en geen wifi.
reviews hieronder kloppen helaas, of 51 euro betalen op de camping of 14 euro voor de camperplek en voor elk ditje kost je dat geld. bad durkheim is mooi, maar de camperplek en de knaus camping doen dit geen eer aan.
Raar systeem hebben ze daar, op de camping zouden we 51 euro per nacht kwijt zijn. voor campers natuurlijk buiten proporties. De camperplek voor de poort was 14 euro, nog tax erbij 16 euro per nacht. stroom en water via muntgeld en service op dezelfde plek. Redelijk. Als je gebruik wou maken van het sanitair op de camping 6 euro per persoon. Tja dan wordt het ineens weer duur. Je voelt je niet echt welkom daar., maar bad durkheim is mooi!
Sitecode: 20247
Leuke camping, zeker om Freiburg te bezoeken. Wij waren met meerdere campers en caravan. Volgende gaat over hele kleine bedragen, maar toch …in het berekenen van stroom bijbetalen? en de kosten per persoon verschilde, dit per camper per persoon beetje raar.
Vriendelijk, Panorama plek is erg mooi, sanitair schoon, prima plek!
De camperplekken waren vol, met caravans????? We kregen een ander mooi plekje, wel tegen ander vol tarief vreemd, maar de plek is mooi!