@Plien1970
Wat een pareltje! Een prachtig ruim veld met bomen. Je mag zelf je plekje uitzoeken. Wij hadden geluk dat het niet druk was! Er is een klein watertje waar je ook kano’s kunt huren. Bedrag is incl. stroom. Douches en toilet zijn schoon. En er is een wasmachine die je tegen betaling kunt gebruiken (muntgeld in automaat erboven). Als je laat aankomt, mag je zelf de hefboom omhoog omhoog doen en de volgende dag aanmelden. Echt een aanrader dus!
De 4 sterren zijn voor de locatie. Als je fietsen hebt is alles goed te doen! De camperplekken zijn krap en alles is een beetje houtje-touwtje. Wifi werkte niet. Er zijn douches (gedateerd) met muntjes (te koop bij infobalie) en toiletten. Alles redelijk schoon voor het aantal gasten dat ze gebruiken. Let op: soms is het toiletpapier op! Grijs water lozen is gratis, schoonwater is betaald. Kortom de locatie is perfect,de camperplaats matig.
Goed opletten als je je aanmeldt. wij hadden aangegeven dat er een camperplek wilde voor 1 nacht. Ze vertelde ons niet dat het vol was en gaven ons een plek op de camping zelf. Die bleek €36,- ex stroom te kosten!! Het was dus een duur nachtje. sanitair prima, lekkere douches (met muntjes: 4 minuten voor 1 euro) en alles schoon. Jammer dat het grijs water lozen en schoonwater vullen ook geld kostte. Voor dit bedrag had ik dat wel gratis verwacht
Ondanks de negative reviews (soms valt het mee namelijk 😊) heb ik een mail gestuurd om van te voren te reserveren. Ik kreeg een mail terug met de prijs voor 1 camper met 2 personen: 34,- voor 1 nacht!!! We staan nu in het centrum van Berlijn en dat is nog goedkoper! Wij rijden door!
Prima overnachting gehad hier, met mooie plaats aan de moezel! Rustige camping (veel op doorreis). Gedateerd maar schoon sanitair. Heerlijke douches en wasmachine. En het restaurant is top! Binnen niet echt gezellig, dus buiten gezeten. Eten en wijn erg lekker en er was live muziek, dus echt een aanrader (wel reserveren vtv). Je kunt WiFi kopen voor 2,- p/d, maar dat werkte bij ons heel slecht helaas. Wel geld teruggekregen toen ik het meldde.
Geweldige camping, echt een aanrader. Het telefoonnr in deze app klopt niet, er staat een 3 teveel in! Dus +33 (landennr. Frankrijk) dan 3 (kengetal) en dan de rest van het nummer. Mooie en rustige camping met prima sanitaire voorzieningen, heel erg schoon! Eigenaresse is erg aardig. Let op: geen wasmachine op de camping (zoals vermeld). Wel is er een achter de Carrefour express in Lusigny-sur-Barse (ca. 2km),duurt 30 min voor 5,- incl wasmiddel
met de camper 1 nacht gestaan. Fijn dat we na 22.00 nog konden aankomen en een biertje konden drinken in het cafeetje. Vriendelijke ontvangst camping goed. Voor het douchen zijn muntjes nodig die je bij de receptie kunt kopen. Let: pas om 10 uur open! De douche en het toilet waren niet schoon. Haren van de avond ervoor zaten nog in de wasbak en doucheputje de volgende ochtend om 10 uur. De douchestraal was enorm heet en kon niet versteld worden.