@Plm-Fonteijn
September 2026
Fijne ontvangst
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Heel vriendelijke ontvangst door Nederlandse dame.geweldige fietsomgeving of met de gondel naar boven. We bleven 6 nachten op deze prachtige camping in een schitterende omgeving.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Geweldige vriendelijke ontvangst.mooie camping met ruime plaatsen . We zouden 1 nacht blijven maar het werden er 4
Januari 2026
wij zijn er even tussen uit en we willen jullie weer graag ontvangen vanaf 14 maart. Helaas hebben we onze prijs moeten verhogen naar €19.00 liefs Paul en Corrie Camperplaats Weert tel.0031495531079
heel vriendelijke ontvangst prachtige camping mooie omgeving gratis bus of trein met gastenkaart mooi om te fietsen alles top 🌞🌞
vanaf vandaag 22 januari zijn wij gesloten . vanaf 15 maart willen we jullie weer graag ontvangen. lieve groet Paul en Corrie
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
wij wensen jullie allemaal een heel Gelukkig 2023 met heel veel camperplezier vanaf 15 maart willen we jullie weer graag ontvangen. lieve groet Paul en Corrie
2022
maandag 7 februari gaat de Camperplaats weer open jullie zijn weer van Harte Welkom tot ziens bij Paul en Corrie Camperplaats Weert
2017
Heel mooie camperplaats, heel vriendelijke ontvangst, mooie fietsroutes, lekker eten wat we besteld hadden en kwamen bezorgen. Erg fijn dat we konden reserveren bedankt en tot de volgende keer.
Hele mooie camperplaats met alle voorzieningen. Heel mooi sanitair en vooral heel vriendelijke uitbaters. Mooie fietsroutes en vooral het lekkere ijs bij de ijsboerderij. We komen zeker weer eens terug.