@Plupla
- 2012
superschone plek. meer een camperplek dan camping. vriendelijke eigenaar, sanitair is modern en goed. wifi is perfect.je mag gebruik maken van het zwembad bij de huisjes.
rustige camping, met gratis thermaalbad. toiletten schoon , douches gedateerd maar voldoende. gehandicapten sanitair met sleutel en ruim voldoende. relaxte sfeerloze de camping.
prachtige camperplaats. toiletten superschoon. €0,50 entree, verwarmd en douche zonder bijbetaling. ‘s Morgens 10 extra campers, zonder ruimtegebrek! Mooie omgeving.
prachtige plek, kleine plaatsen, die in gebruik worden genomen door personenauto’s. sanitair schoon omgeving schoon , ‘s nachts rustig . prachtig wandelpad langs het water.
prachtig nieuwe camping. ideaal voor doorreis Zwarte Zee of Zuid-oost Europa. 4 laadpalen El auto. Zwemparadijs inclusief en superschoon. Wij waren hier begin juli. Plaats genoeg en de stad is zo leuk dat we langer bleven dan gepland.
Sitecode: 20140
camping is tijdelijk gesloten vanwege verbouwing van het sanitair. alleen noodtoilet beschikbaar. je kunt er veilig overnachten zonder voorzieningen. prachtige plek.
prachtige plek en een kerk die je moet zien. wij stonden voor een dichte deur, camping was vol. reserveren is echt nodig. volgende dag zijn we teruggekomen. telefoonnummer stond verkeerd op de site. +40723608646. dit veranderd! Aanrader!
leuke rustige camping met ruime plaatsen. sanitair redelijk modern en superschoon. aparte ruimte voor legen chemisch toilet. personeel vriendelijk en behulpzaam. thermaalbad ruim en schoon. snackbar aanwezig. broodjes op 500 meter. prijzen zijn aangepast vanwege energie, maar blijven acceptabel.
leuke camping. te rustig voor deze tijd van het jaar. plaatsen ruim met enige schaduw. water en el bij elke plaats. heerlijk thermaalbad naast de camping, toegankelijk vanaf de camping. receptie is gesloten daardoor lijkt de camping dicht. inschrijven bij het hotel of bij het thermaalbad. aanrader!
camping is open. er is voldoende onderhoud gepleegd. vriendelijke ontvangst bij de receptie. prijs per nacht inclusief stroom €17,50. 10%korting met ACSI
wij waren hier 31 oktober. Geen camperplekken. Deze zijn ingezet voor winteropslag van boten. De camping is een modderpoel en is al dicht. Officieel op 1 november, maar de website vermeldt het hele jaar open. op naar IJlst daar is een super camperplek