@Pmich88
zulke cp’s zijn er te weinig, super voor een nachtje! wel ff zoeken voor ons, kwamen vanuit noorden en moesten verkeersversmalling door, pas daarna het bordje gevonden. evt electra mogelijk tegen meerprijs, verder geen voorzieningen
prima wij kwamen in stevige regen aan. bonnetje bleef vanwege vocht hangen in automaat. hulpvaardige andere camperaar tipte me en met wat lenige vingers toch bonnetje uit automaat geschraapt. in zomer laat op de avond wel behoorlijk vol. altstad echt aanrader!
onzin. bestaat niet
alles klopt inderdaad. knus, goed sanitair, aardige eigenaar die goede tips geeft om dingen te doen, in ons geval in Baia Mara en meedenkt. aanrader, ook als je paar dagen wilt blijven
vandaag geweest. nieuwe sympathieke eigenaren. spreken Engels en Duits. terrein weer keurig op orde. alleen vergunningen moeten nog afgegeven worden. volgend jaar weer up and running, zeker de moeite waard!
rustige camping, mooie boomrijk terrein, goede voorzieningen, broodservice, goede WiFi. fatsoenlijke prijzen. incl bufe voor eenvoudige maaltijd. aanrader!
natte zomer in Slovenië. erg nat en helaas mochten we het terrein niet op met onze middelgrote camper. begrijpelijk maar wel jammer
leuke stadscamping. andere reviews over eigenaresse begrijpen we, maar ze heeft het goede voor. beetje meebewegen en het komt goed. website al jaren niet meer bijgewerkt, dus ook prijzen niet actueel. prijs voor camper en 2 personen was €25 per nacht. prima prijs voor locatie en aanwezige voorzieningen. sanitair gedateerd maar schoon. chemisch toilet kan gereinigd worden. geen leegplaats voor vuilwatertank, waterinname slang niet gezien.
Is in hoogseizoen een drukke gezinscamping, gezellige reuring tot het donker is. zonder reserveren niet echt aan te raden. dankzij zeer behulpzame eigenaar die ons met camper eind van de middag nog ergens tussen wist te krijgen (gelukkig) een nachtje gestaan. Voorzieningen goed, prijs is ook stevig.
Sitecode: 51939
geweldige plek. we waren redelijk laat maar gelukkig nog een plekje (hoog zomer). goede ontvangst in goed Engels. sanitair eenvoudig maar voldoende, schoon. brood ‘s morgens mogelijk (als je besteld). goede uitleg gehad over wandelmogelijkheden. Gezellige plek, kleinschalig, waren er maar meer van zulke plekjes! gezellig barretje wat tijdig de luiken dicht doet. s nachts heerlijk (heel erg) donker en stil!
zeer goede doorreis camperplaats. maar ook wandelen goed mogelijk. receptie heeft goede wandelkaart gratis beschikbaar. wij waren er met erg nat weer. terrein goed begaanbaar, konden terrein gewoon op. 2 personen plus hond ca €33 incl alles. sanitair van motel van uitstekende kwaliteit. met hond prima rondje te lopen ook bij regen en nat terrein.
goede ontvangst, echter wegens te veel regen mochten we met onze 6 meter camper terrein (gras) niet op. terrein was niet helemaal vol. zo erg was het ons inziens niet, maar mss een slappe ondergrond. jammer, op basis van goede reviews van anderen waren we speciaal iets van ons route afgeweken. mss volgende jaar nog een keer proberen