@Poclain300
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Inderdaad alles automatisch, website om te reserveren wordt al 3 dagen!!! bijgewerkt. Dichtbij de Chiemsee en fiets routes. Ook hoor je de autoweg heel goed. Maar fijne cp
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Voor ons autoweg A8 naast ons hele drukke weg en achter ons een trein, goederen en personen. En grote parkeerplaats van grove grind. Inderdaad super sanitair en dat voor 52,00 per nacht. Nooit meer
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een super super mooie camperplaats. Vriendelijke boer zeer behulpzaam. Alles erg schoon. Onvoorspelbaar mooi uitzicht over de Wolfgangsee ca 1,5 km naar pontje dat je naar st Wolfgang brengt. Wij komen hier zeker terug. 45,00 per nacht ipv 3 nachten zijn wij er 5 gebleven
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
mooie camperplaats. zonder sanitaire gebouwen op de cp. aan de overkant van de cp sanitair wat je kosteloos kunt gebruiken. maar inderdaad voor de douche moet je een sleutel hebben. af halen bij het rathaus. ietwat problematisch maar mede campeerders met sleutel helpen je wel vooruit.
We stonden aan meer Sanitair was acceptabel maar verouderd Prullenbakken overvol Restaurant en winkel al lang dicht Maar contant betalen zonder kwitantie!!!!!!
Juni 2026
mooie camping maar heel veel vaste huisjes, en wij moesten 33,00 betalen ipv 26,50 en je moet ook nog douche munten kopen. verder wel netjes.
Mei 2026
wat een super camping wij waren er met 8 campers of caravans voor Higro bijeenkomst in Markelo. wij stonden met 5 op apart veldje. heel gezellig met een grote ruimte waar we samen hebben gegeten. dank je wel en tot een volgende keer namens ons allen
fijne rustige cp betalen aan park automaat met pinpas €8,00 per dag. dicht bij centrum
geweldige camping, grote plaatsen en zwembad klein maar fijn met dit hete weer. alles is heel goed schoon, in diverse gebouwen vd boerderij. en er is ook een tractor museum waar je heel veel oude tractoren motoren en diverse kunt bekijken. wij komen zeker terug. en hebben zelfs 2 dagen bijgeboekt
gast vrije mensen. parkeren naast ons mais doolhof. en super super lekker gegeten. tot de volgende keer