@Poeh
Juni 2026
Prachtige plek op Skye!!! Reserveren is aan te raden. Zelfs een zeeotter gezien.
Mei 2026
Alles is al beschreven in de vorige reviews. wat ik er nog aan toe wil voegen is dat het op korte afstand ligt van het bezoekerscentrum van de Seven sisters. je kunt er met de camper naartoe en tegen betaling parkeren.
Sitecode: 20169
Voor de charme geef ik vier sterren. Alles is er en is schoon. De uitbaters zijn heel vriendelijk. in de omgeving kun je goed fietsen. Er zijn verharde camperplaatsen, wij stonden in een weiland. Betalen alleen contant.
Een prachtig uitzicht! Wanneer het niet te druk is kun je boven op het weiland over de zee uitkijken. Rondom hele mooie heuvels. Sanitairgebouw is niet groot maar schoon en een heerlijke douche.Je moet wel zorgen dat je van tevoren boodschappen haalt, want het dorp ligt 5 km verder. Voor de golfliefhebbers liggen er golfbanen vlakbij.
vier sterren geef ik voor de vriendelijkheid van het personeel. Het is dichtbij de veerboot. De omgeving is heel mooi om te verkennen op de fiets. Douches zijn eenvoudig maar prima. Elke ochtend wordt je gewekt door een vogelconcert.
super mooie plek Heel rustig maar dicht bij de stad. De omgeving is mooi om te fietsen, raven point, nature park.
2022
Campinggedrag mag wel! lozen grijs water is het volgend seizoen gereed. Ze zijn pas gestart.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Een hele mooie plek inderdaad, maar op mooi weer dagen zijn de plekken bezet door dagjesmensen Bij de vikingskipet is een nieuwe camperplek Asfalt, douches,wc 350 NKr ( zie foto )
De vijf sterren voor de locatie en de mogelijkheden. Helaas is het regenachtig maar we komen hier beslist nog eens terug. PRACHTIG