@Poeky
- Ford Rexholl Fision E350
- 1991
- Ford
- Integraal
Parkeerplaats voor Campers aan de Rijn. Geen voorzieningen bij mooi weer druk bezocht. Vooral fietsers racen vlak langs . verder mooi uitzicht op de varende boten op de Rijn Gesloten bij hoog water
heerlijk ruime camperplaats. wij waren hier begin september en hebben 3 dagen met plezier gestaan.
keurige camperplaats met alles wat er nodig is. moo6i wandelen en als je van rust houd het aanbevelen waard.
wat een leuke plek om een dag te staan. verwacht geen luxe maar gewoon gezellige mensen die hun terrein open stellen voor hun gasten. stroom en water verder niets een terrein met kippen eenden pauwen en oude auto's er is altijd wel wat te zien. wij hebben ons vermaakt en hadden graag nog een dag langer gebleven. Bedankt Eric en Mary voor jullie gastvrijheid.
wij waren hier 7 mei 2024 . plek op groot grasveld met uitzicht op landerijen. het sanitair is schoon maar verouderd verder is er weinig te doen. Hond van eigenaar loopt los over het veld en geeft nu niet bepaald het voorbeeld. het is meer van staan en red je zelf maar.
plek op de parkeerplaats van het museum. voor stroom betaal je 8 euro. Er ligt een leuk buitenmuseum bij waar je vrij kunt lopen en bezichtigen Een leuke wandeling. De beheerders zijn vriendelijk en willen alles wel uitleggen wat er te zien is. kortom als je verder geen eisen stelt een fijne plek. Er loopt wel een weg achterlangs en die hoor en zie je overdag s'avonds rustig
de kade is afgesloten met grote keien omdat de campergasten hun rotzooi niet opruimen. nu kan er nog 1 camper staan voor de keien maar dan sta je niet recht. het uitzicht is prachtig maar dat is ook alles. Weg er naar toe is erg smal.. wij waren hier eind mei 2024
een leuke plek voor 2 campers uitzicht op de pont en het scheepvaartverkeer. de plekken zijn net groot genoeg om 2 stoeltjes neer te zetten maar je mag uitwijken naar het grote grasveld aan het water stroom en water bij de plek. je moet zelfvoorzienend zijn .geen wc of douche wel bij de pont maar die zit de helft van de tijd dicht. wij hebben er 3 dagen gestaan. heerlijk rustig en toch een hoop te bekijken en vrijheid. Top plek
pas op steile weg naar boven niet geschikt voor grote campers.klein plekje om te staan en is een camper eenmaal boven wringen ze zich er tussen . Waardeloos plekje niet duidelijk dat het voor campers is dus auto's alles kwart er neer waar een gaatje is.
een mooie plek of je nu aan het water staat of op het veld. Vriendelijke eigenaar je voelt je echt welkom als gast. Toiletten en douches keurig schoon. Hou je van rust in een mooi stukje natuur dan is deze Camping zeker een aanrader en de naam natuurcamping zeker waard.
echt een boerderij camping. gemoedelijk behulpzaam net sanitair nodige voorzieningen voor campers kortom wie van rust en natuur houd is hier op zijn plek wie van luxe houd moet iets anders zoeken. wij hebben genoten van het uitzicht over de zee aan de ene kant en aan de andere kant over het dorpje. 5 minuten het paadje af en je staat op het strandje. kortom voor rust en eenvoud een aanrader.
wij zijn blij met de ruime plekken het mooie uitzicht en vooral de rust die je hier nog vind. Alles wat een camperaar nodig heeft is er en goed onderhouden. Van ons een dikke 10. zelfs poes heeft het naar de zin