@PoelAerts
- Gezin met kinderen (12+)
- 2024
- Benimar Cocoon 463
- 2025
- Ford
Toffe camperplaats met proper sanitair. Ideaal voor bezoekje aan de kust. Vlakbij de duinen. Enkel dichtstbijzijnde tramhalte is ‘wat verder weg’.
Zeer basic. Alleen wc aanwezig van sanitair. Omdat we vaak wedstrijden hebben in het wezenberg zwembad staan we hier geregeld, omdat de ligging dan goed is. €25 + €5 stroom per nacht voor enkel ‘veilig’ van de openbare weg te staan. Wel zeer vriendelijke uitbaters. Stad Antwerpen en/of expo zouden eigenaar zijn en zouden dringend deze plaats mogen aanpakken (douches, groenonderhoud, …) maar waarschijnlijk geen prioriteit.

Zeer leuke en rustig gelegen camping. Kleinschalig, tussen de velden. Eigen bloementuin. Eigen vlees, eieren, … te verkrijgen van hún boerderij. Proper en nieuw sanitair. Indien het druk is, misschien wat weinig? 2 douches, 4 wc’s en 1 afwasbak.
Leuke ligging om voor of na uw bezoek aan preikestolen (30min.). Wel vlak langst drukke baan. Sanitair proper, voldoende. Enkel maar 2 afwasbakken. Wasmachine en droogkast aanwezig. Weinig wandelmogelijkheden. Met wat zoeken ligt er wel een lange afgelegen straat om over te wandelen.
Topligging om Odda te bezoeken. Nieuw sanitair maar hygiëne kon beter. Je kon 24u op 24u binnen rijden en dat gaf snachts een beetje lawaai. Vriendelijke receptie. Mooi restaurant, alleen te duur voor wat je krijgt.
Alles aanwezig. Zeer proper. Sanitair oud maar niet te oud. Mooie wandeling, mooi stadje met haven en restaurant. Vriendelijke uitbating door Nederlander. Plaatsen zelf te kiezen.
Mooie camping, nieuw sanitair. Wel onvoldoende afwasbakken. Vlak langst het water met eigen strandje. Ruime plaatsen.
Super vriendelijke uitbating (pas overgenomen). Maar in ons ogen nog heel veel werk. Sanitair proper maar basic. Ligt aan riviertje (tip om hier meer openheid te creëren door te snoeien voor de camperplaatsen) maar ook langst drukke weg.
Rustig gelegen camping op wandelafstand van leuk centrum. Proper, nieuw en voldoende sanitair.
Goede camping om Oslo te ontdekken door aanwezigheid van bushalte. Winkel aan camping is zeer handig. Sanitair is voldoende en mooi maar hygiëne ontbrak en altijd koud water. Ook te weinig afwas mogelijkheden voor zo’n grote camping. Veel lawaai snachts door mensen die aankomen en vertrekken.
Sanitair proper en voldoende. Ligging aan mooi meertje met eigen strand. Activiteiten aanwezig. Ook mooie wandelingen aangegeven. Veel Belgen aanwezig door de bekende uitbaters.
Mooi gelegen vlak aan het strand. Sanitair zeer proper maar een beetje weinig. Vriendelijk onthaal. Warm water afwas ook betalen. Snachts hoor je de autostrade als de wind tegen zit.
Zelf inchecken, alles zeer basic. Sanitair is redelijk oud. Wel rustig gelegen.
Mooie wandelingen mogelijk. Camping is basic maar voldoende. Plaatsen zijn schuin maar met blokken is mogelijk om u waterpas te zetten
Heel vriendelijk onthaal door de eigenaar. Kleine rustige camping, gelegen tussen de velden. Het sanitair, zijn 4 aparte kleine badkamertjes. Deze zijn verzorgd en proper. Er was ook een klein info-huisje waar je uiteraard info kon vinden van de streek maar ook een fris pintje, ijsje of wijntje kon kopen... Het is er ook mooi om er te gaan wandelen. Kort bij Obelink...