@PolPetrol
prima doortrekplaats. Eerst even service doen aan de camperplaats aan Thader, even zwaaien naar de langparkeerders die daar verblijven en hop naar boven. Dicht aan een groot winkelcentrum en met dezelfde tram naar de stad als aan de Thader. Bedankt voor deze oplossing
Ik heb al op slechtere camperplaatsen gestaan en deel de mening van vorige review niet. Vol? jawel, maar de plaatsen zijn relatief ruim. Mooibgelegen? niet echt, maar praktisch bij Jerez en winkeld. Geir KFC? denk dat het af hangt van de wind. Voor de rest, proper sanitair,enkel bereikbaar via code,wifi z'n zeer vriendelijke ontvangst. Ook simpel om toegang te verkrijgen. Ook gasservice. Prima plekje dus.
mooie camperplaats. Gratis lozen en water nemen. Mooie plaatsen. Waar niemand over spreekt is het treintje dat regelmatig net naast de camperplaats passeert en toch wel enig geluid van de baan. Toch bedankt aan de gemeente voor de mooie camperplaats
Prachtig staan. Helaas vandaag vrijdagavond en vlakbij ons gelijk een disco door jongeren met luide muziek. Ook met de fiets naar Sevilla gereden. Prachtige stad, helaas lijkt wel een zelfmoordmissie om met de fiets dit te doen. Overdreven? Kom het zelf maat ontdekken . Maar de plaats is hier echt mooi, helaas.
Heb alle vorige recensies gelezen, maar het verwondert mij dat er niks over de droogblazer van de wasstraat wordt geschreven. Het is alsof er een sneltrein naast je raast. Over de rest klaag ik niet , want daarop was ik geïnformeerd.
De camperplaats op zich is ok. Mooie ruime plaatsen in een mooi park. Ideaal om Nantes re bezoeken. Helaas is hij omgeven door een zeer drukke , lawaaierige ringweg.
mooie plek. Inderdaad alles gratis. Wel 4 plaatsen aan elektriciteit , maar toiletgebouw gesloten. Hier week 1 juni gestaan. Heel rustig.
Bijna alles is hier over gezegd . Inderdaad topplaats . wel meer geschikt voor buscamper. Wij met ons 7,2m+ fietsrek passen in de laatste.
wat een plaats voor mensen die zelfvoorziening zijn. Voor ons is dit wat wij zoeken. Natuur, rust... Wij zijn hier begin juni 25. Er staan ongeveer 20 campers nu, maat nog plaats. ik rijd met een Chausson 777+ dubbel fietstek. Lengte+8m. Geen probleem
in april 25 hier gestaan. Inderdaad prima cp en gratis.
Geweldige plaats. Geen voorzieningen,enkel 3 mooie plaatsen, mooi zicht en rust. Geweldig. Bedankt aan de gemeente
Er kwam vandaag een camperaar die zijn camper 2 uur alleen gelaten heeft en er was ingebroken. Een tweede naast ons is ook een zijraampje open . Gevaarlijke plaats. Voor de rest zie andere reviews
Er was één plaats vrij op de hoek. Heb de indruk dat er enkel "vaste" bewoners staan. wel alle service aanwezig.
verharde plaatsen. Alles voor lozen en water gratis. Rechtover park . Geen douche gezien ; )
Even een update. Over de plaats kan men discuseren, maar alle voorzieningen en dit gratis. Geweldig. Geen lawaaihinder van pomp. Men mag wel maar één nacht staan, maar de camping is minder dan 10 euro, als men elektra wil 4 euro extra. Z'n het zwembad tussen juli en augustus kost amper 2,5 euro. Als je op de camping staat zelfs gratis. Wie doet beter???
Tijdelijk gesloten wegens werken vanaf 26/07/23
inderdaad geen elektriciteit, wel lozen en water. 2 plaatsen minder door plaats voor laadbakken.
goede staanplaatsen. Mooi zicht. Enkel lozen mogelijk. Niks mis mee voor een gratis plaats.
sinds 10/22 is er wegens de energiecrisis geen elektriciteit meer voorhanden. Voor de rest nog steeds prima plekje. wij stonden hier alleen op 1 mei 23