@Poldertuin
Hier komen we graag terug. Mooie ruime plekken in de boomgaard, zowel verhard als onverhard. Gastvrije ontvangst, prima voorzieningen, prachtige bloementuin achterin. Eén aftrekpuntje voor het verkeerslawaai van de aangrenzende weg.
Deze camping komt zeker niet in onze toptien. Ze weten hier namelijk te goed hoe ze het geld uit je portemonnee kunnen kloppen. 37,65 € voor een zanderig plekje aan het water met uitzicht op rommelige chalets maar daar moet je ook nog eens 7,50 € reserveringskosten, 1 € pp. voor de douche, 0,20 € voor warm afwaswater en ook nog eens 1€ per dag voor de wifi bij optellen. Het geluid van de snelweg en de trein krijg je er echter gratis bij.
Zoals eerder gemeld, een beetje rommelig geheel. Maar prima sanitair en op prettige fietsafstand van de stad. Ruime plaatsen, jammer van het lange gras.
Mooie maar niet al te grote plekken, veelal onder de bomen. Dat is in de zomer prettig maar in het voorjaar een beetje jammer. Bij volle bezetting zoals dit Hemelvaart weekend is 1x poetsen van het sanitair niet genoeg. De ingang is tov vroeger opgeschoven naar de noordoostelijke hoek. Dat staat bij de oude ingang tegenover het zwembad niet aangegeven. De broodjes service is opgeheven maar dichtbij zijn diverse opties.
Gemengde gevoelens. Vriendelijke ontvangst, je mag zelf je plaats kiezen op 1 van de vier plateaus. Daar sta je tussen de wijnvelden maar erg dicht op je buurman. Sanitair volstrekt onvoldoende, gaat om onduidelijke redenen ‘s nachts op slot, toiletpapier was halve dag op en werd niet bijgevuld. Maar op zondagochtend kwam de bakkersvrouw langs met verse broodjes en de gekochte wijn werd bij de camper afgeleverd. Samenvattend: een zesenhalf.
Op zich een keurige camping. Mooie uitvalsbasis voor tochtjes in de omgeving. Goed sanitair. Broodjesservice. Maar het personeel heeft de cursus “klantvriendelijk communiceren” nog niet afgerond.
Rommelige maar charmante camping. Staanplaatsen lijken recentelijk opnieuw verhard maar helaas niet vlak. We stonden vrij laag, daardoor enige last van verkeerslawaai. Lekkere schnitzels gegeten in het restaurantje.
Keurig verzorgde CP, zoals in andere reviews beschreven, maar het heeft weinig sfeer. Rechttoe rechtaan parkeerplaats in twee rijen. En onpersoonlijk, geen eigenaren gezien tijdens ons tweedaagse verblijf. Kantine gaat om 8 uur dicht en dan kan je niet meer afwassen. Dat vonden we nogal onhandig.
Prachtig gelegen camperplaats, met zicht op de rivier of de jachthaven. Keurig sanitair. Twee minpuntjes: de warmwatervoorziening is volstrekt onvoldoende als de CP vol bezet is. En verder heeft de digitalisering toegeslagen tot een ergerlijk niveau: we kregen in drie dagen minstens 18 emails. Onze tip zou zijn: stop met die dagelijks wisselende uitrijdcodes. Een drukknop werkt ook.
Fijne camping met de sfeer van een Franse Camping Municipal. Goed sanitair, vriendelijke uitbaters, in het hoogseizoen regelmatig een foodtruck. Enige wat wij een beetje misten was een broodjesservice.
Fijn, simpel, rustig en sfeervol natuurkampeerterrein. Gastvrije gastheer, schoon sanitair maar mogelijk wat te weinig als de camping volstaat. Ruime plekken op drie(?) veldjes. De heide is nabij. Alleen jammer dat het de hele zondag regende. Dankzij de uitstekende wifi zagen we MvdP wereldkampioen worden, dat maakte veel goed.
Sfeerloze maar functionele camperparkeerplaats. Dicht op elkaar. Hoop altijd maar dat er nergens brand uitbreekt. Maar Maastricht maakt veel goed.
Langgerekte gemoedelijke en verzorgde camping, achterste rij veel stamgasten. Sanitair is soms een stukje lopen, maar keurig en voldoende. Nadeel vonden we de kleine plekken. Op korte afstand stonden twee Duitse echtparen die volcontinu aan het roken waren. Wij mochten passief meeroken, bah!
Camping met de sfeer van vroeger. Vrije staanplaatsen onder de bomen of aan het water. Keurig sanitair. Receptie ging pas om half zeven open, maar je kon vast muntjes pakken voor douche of wasmachine en deze later afrekenen. Beetje geluid van de weg.
Strandcamping, dus hutje mutje. Maar wij stonden op het camperveld buiten de poort. Ook niet heel sfeervol, langs de grote parkeerplaats. Maar wel zicht op zee. verder goed georganiseerd, schoon sanitair. Automatische. WC- cassette cleaner. We betaalden ongeveer 25 euro p.n. zonder stroom. voor een strandcamping heel redelijk.
De eigenaar probeert er zoveel mogelijk campers in te proppen dus kleine plekken, aan het meer met de snelweg op de achtergrond. Minimale voorzieningen, geen douche. Voor omgerekend 25€, flink aan de prijs. En bovenal een vrijgezellenparty in een van de huisjes, met een luidruchtige zwempartij midden in de nacht.
Prima plek, als je belt naar beheerder krijg je de code voor het beperkte maar schone sanitair. Beheerder, in ons geval beheerster komt om 20 uur incasseren, ook met pin. Gratis wasmachine en droger, naar verluidt. Mooi uitzicht op de haven. Ferry en achterliggende weg geven overdag wat herrie maar s nachts rustig.
Mooi en ruim bemeten plekje aan het water, met eigen vlonder en picknicktafel. Rustig gelegen, uitzicht op een lieflijke baai met een paar weekendhuisjes. Wifi, stroom en water incl. Slechts 1 morsige badkamer voor vijf campers. Voor het gebodene veel te duur, 400 NOK.
Heerlijke plek. Uitzicht op het water, ruime plekken. Je hebt het gevoel in the middle of nowhere te staan. De weg ( nr9) ligt helaas dichtbij maar ‘s avonds nauwelijks verkeer. Leuke wandeling 6à7 km naar waterval. Kampvuurtje gestookt. We waren heel gelukkig hier!
Wat een fijne plek om te landen in Noorwegen! Ruime plekken in het bos aan het water of op de weide. Schoon sanitair, bij volle bezetting wellicht wat krap in aantal. Zeer vriendelijke en ondernemend dames-eigenaren. Leuk tochtje gefietst naar Evje, 38 km.
Mooie sfeervolle camping in het bos, je wordt gewekt door de vogeltjes. Vriendelijke ontvangst, plaatsen ruim genoeg, vuurtje stoken mag als het niet te droog is. Sanitair verouderd maar dat is op zich niet het probleem: overal moeten muntjes in. Verschillende muntjes wel te verstaan. Dat bovenop een niet misselijke prijs. Moet je in het stikdonker terug naar je camper om een 20 eurocent muntje te zoeken voordat je kan afwassen.
Wat een heerlijke plek in de mooie Achterhoek. Ruime plekken, wijds uitzicht. Keurig sanitair. Heerlijk fietsen en een blikje werpen op de broedende oehoes vlakbij. En iedere avond een vers kruidje uit de pluktuin over je eten. De muntbaslicum was onze favoriet. We komen graag nog eens terug!!
Mooie sfeervolle camping, plaatsen omzoomd met veel subtropisch groen. Schoon sanitair, maar nogal luchtig dus koud. Niet echt fijn als je er in de winter bent, sanitair is daar niet op aangepast. Dan is 40€ voor een zgn XXL plekje wel veel geld.
Prima camping, uitgebreid en schoon sanitair. Helaas veel bomen, in de zomer heerlijk maar nu komen we voor de zon. Niet alleen maar overwinteraars, veel afwisseling in de bezetting.Het eten in het restaurant is prima. Alleen weinig personeel, de ober deed de hele zaak grotendeels in zijn eentje. Dan kan het gebeuren dat je nog aan je soep zit te lepelen en hij al met je hoofdgerecht voor je neus staat. Heerlijk wandelen meteen vanaf de camping.
Mooi aangelegde camperplaats met ruime plekken maar beperkte gezamenlijke voorzieningen. 2 douches, 1 wc per geslacht. Maar omdat de gasten vooral Duitsers zijn met kolossale womo’s is dat niet zo’n probleem, die hebben alles aan boord. Er is geen barretje of winkel. We vonden het goed verzorgd maar niet zo gezellig. prachtig vogelgebied op loopafstand.
Prima camping, onderdeel van een pretpark maar dat is in dit seizoen grotendeels dicht, dus alle rust. ruime plekjes, verouderd maar zeer schoon sanitair. Met de bus voor 1,50 naar Valencia. Midden in natuurgebied Albufera. De flamingo’s en zwarte ibissen vliegen over de camping.
Volle doch rustige camping vlak bij het strand. In de omgeving in de winter alles dicht. Plekjes soms klein als je je hele huis op wielen hebt meegenomen. Sanitair aftands, dringend aan vervanging toe. vriendelijke meertalige receptionisten. Uitstekende WIFI met privé router tegen 20€ borg. restaurant prima!
Prima Camping, keurig onderhouden. Goede voorzieningen, schoon sanitair. Leuke bar(man), restaurant naar verluidt goed maar niet zelf kunnen testen. Vol in de Kerstvakantie, we hadden het laatste plekje maar er is wel redelijk veel doorstroming.