@Polleke
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Grote, ruim opgezette camping met grote plaatsen, meest op kiezels ( hard standing). Keurig net en ruim sanitair. Sandringham estate is een mooie parkachtige omgeving waar je goed kunt wandelen. OV bushalte bij de ingang. vriendelijk personeel.
Mei 2026
Camping op open terrein direct aan de marshes en het Norfolk Coast path. Goede busverbinding op 800 m. Sanitair is goed. Mooie plek om zonsondergangen te zien. Leuke stadjes en pub in de buurt. Bij stevige wind sta je wel onbeschut.
Nette camping, mooi gelegen tegen een heuvel. Op loopafstand van het dorp waar een pub, supermarktje en campingwinkel zijn. Enkele plekken hebben zeezicht maar die waren natuurlijk allemaal bezet. Als zeezicht belangrijk voor je is, kun je beter een van de campings aan de zeekant van de doorgaande weg nemen ( maar die hebben niet zo’n mooie ligging). Prijzig, dat wel (+/- 40-50 euro per nacht).
Nette camping van de Caravan and Motorhome Club. Goede uitvalsbasis voor enkele dagen wandelen in The Broads. Ook prima verbinding met OV naar Norwich ( bushalte op 3 min lopen). Goed bereikbaar, op achterste deel van camping geen last van de weg. Wij betaalden 200 euro voor 5 nachten (als lid van de club) voor een “grasspitch with awning and electric hookup”.
Vriendelijke plek; aardige beheerder, net sanitair, ruime en nette plaatsen, rustig. Goed bereikbaar, ligt aan doorgaande weg maar daar hebben wij nauwelijks last van gehad. Vlakbij (5km) mooi vogelreservaat Minsmere. Bereikbaar met auto, fiets of lopend. Hier zijn drie korte wandelroutes uitgezet die de moeite waard zijn. verder weinig te doen in de omgeving, totaal niet toeristisch dus. wij hebben een paar mooie wandelingen gemaakt .
Prettige, relaxte camperplaats in een omgeving waar het mooi wandelen (Stiphoutse bossen/vennen/heide) en fietsen (Strabrechtse Heide op 15 km) is. Geen gedoe met aankomst- en vertrektijden. Aanrader!
2023
Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Hereford. Verharde standplaatsen. Helaas lijkt het beheer te mankeren: achterstallig onderhoud, zeer matig schoon sanitair. Beheerder reageerde niet op contactformulier en e-mail. Konden toch terecht. 25Pond incl Electra.
3 Nachten gestaan. Lekker rustig! 1 Toilet en 1 douche open. Rest gesloten ivm mogelijk vorst. Begrijpelijk maar water tappen was een echte uitdaging. Gelukkig hebben we een lange slang en konden we met wat brutaliteit water tappen uit een inimini was-/aanrechthokje. Ondergrond kan inderdaad een probleem zijn bij nat weer. Wij kregen wel het advies om links te gaan staan omdat de ondergrond daar het meest hard zou zijn. Goedkoop!
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Mooie plek, goede uitvalsbasis voor Elfsteden-wandelpad. Geweldig gastvrij! Service:10 punten!