@Polly34
Lid van Campercontact sinds 2019
Ideaal om op elk moment te stoppen voordat u aan boord van de veerboot gaat, maar het kan druk zijn, dus wees niet te laat, zoals anderen hebben gezegd, een beetje langs Rd, uitstekende uitzichten en goede wandelingen, zou opnieuw gebruiken
Aangename lucht in de buurt van de stad, grijs / zwart afval en op het moment van bezoek was water vrij, het gebied kan worden gebruikt door andere voertuigen, dwz vrachtwagens, korte hop naar Roscoff Port, zou weer komen 👌 Peter en Yvonne
Goede aire op weg naar Roscoff Port, parkeren op asfalt, water en tegenoverliggende lectuur, 5eur, zwart en grijs verwijdering, adj aan sportcomplex
Parkeren aan de rand van de stad grind parkeren, ook gebruikt door auto's enz., Water is nu token, handig voor het gaan naar roscoff via kust Pete en Yvonne 👍☺️
Mooie aire om alle voorzieningen te stoppen, 2e voor water, ongeveer 10 meter lopen naar de stad, bar / tabac, smarket, zeer rustig, verharde, zou opnieuw gebruiken Pete en Yvonne 👍👌
Zeer eenvoudige Aire, alleen ruimte voor 6, we wachtten op een beschikbare ruimte, toegang tot strand en voetpad goed en uitzicht op zee, sommige zitplaatsen in klein bos bijvoeglijk naamwoord, vredige ladingen van geocaches op voetpad👍😚 Pete en Yvonne
Uitstekende tussenstop, goed uitzicht op zee, hotel en bar erachter en toilet richting glijbaan, maar wees vroeg want vult zich snel tijdens de middag
Zeer goede nachtrust in platte, ruime en rustige, lokale petanqeteams die tijdens ons bezoek spelen, zoals Cafe in de buurt vermeldt, laadt een geocaches indien geïnteresseerd rond het meer
Dit is ideaal voor een eerste tussenstop vanuit Cherbourg, op 5 minuten van de d650, naast het strand kleine bar / restaurant in de buurt, 8 euro per nacht met alle voorzieningen
Persoonlijk keek ik en zou hier niet stoppen, het was zoooo druk, met campers / mohos duidelijk lange duur, parkeren op strand te riskant, kon 's nachts luidruchtig zijn🍀😕
Geweldige kleine haven voor een nacht voorafgaand aan ferry overtocht vanuit Dublin, water beschikbaar, mogelijk leccy indien dicht bij punt, 2 pubs binnen 10 meter lopen, goed eten in de eerste, lijkt populair bij bustours !!!
Voor 10 euro is dit een uitstekende tussenstop. 1 1/2 uur naar Dublin Port, gebruik van douches, toiletten, zwart / grijze berging, stad ongeveer 15/20 min, zou zeker weer voor deze faciliteit komen, Pete en Yvonne
OK voor 1 nacht, v. Druk bezig met kinderen en ouders, vooral weekends en vakantieparken, geen voorzieningen maar stad ongeveer 5 / 7min. Afwezig, 2 moho-slots maar andere plaatsen beschikbaar wanneer het park leeg is, 🍀😉
Zoals anderen al hebben gezegd, zou een goede tussenstop, zeer schoon, net ingeperst als lokaal festival plaatsvindt, Def zeker weer komen👍🍀😀
Een zeer handige plek om te overnachten, ruime ligplaatsen om in te parkeren, grijs en zwart afval, mensen die vissen op de havenmuur, ongeveer 10 meter lopen naar Cobh. Zou opnieuw bezoeken als in het gebied
Echt een leuke plek om te overnachten, goed uitzicht rondom, redelijk vlak, maar het beste om aan te komen na de laatste ferry {we checkten het web voor tijden in), het kleine café was gesloten op het moment van bezoek, boottocht is 21 tot 23 euro voor 90m, nogmaals respectgebied Pete en Yvonne
Dit is een zeewierverwerkingsfabriek, we vroegen om naast grote rotsen bij het kantoor te parkeren, geen probleem, geen diensten, maar het is geïsoleerd 👍🍀
Welnu, het kan een tortuas-rit zijn om hier te komen, maar de uitzichten zijn adembenemend, kunnen in het weekend druk zijn, maar rijden, parkeren en later op de dag terugkeren, vertrekken zoals je Pete en Yvonne zou vinden
Als je hier in het weekend bent, zijn er verschillende plaatsen om te stoppen voor een nacht naar beneden Harbor, sur sur om te vragen, hoofdstroom op het kantoor van de Haven, laat schoon en netjes voor het bezoek van volgende mensen, nb dit is misschien niet geschikt in week als gevolg van druk Port👍😀Pete en Yvonne
Pete en Yvonne. Het is ook mogelijk om naast de parkeerplaats te parkeren op een vaste grond op het strand, geweldige plek voor een tussenstop op de Ring of Kerry, een goed uitzicht👍🍀😄