@PommiB
Wat een fantastisch gastvrije eigenaar(esse)! 150 NOK voor een nacht (gratis met Nortrip). Ze runt een kleine bakkerij, verkoopt ook vlees van eigen koeien, eieren, honing, ijs, cider. Ze was zo enthousiast dat we een korte rondleiding kregen over de boerderij, inclusief klein museum met allerlei oud landbouw gereedschap. Onze kids vonden het leuk om de geitjes te voeren! Let op: Zaterdag is de winkel gesloten.
We vonden dit een fantastisch rustige plek! Eigenaar Jens heeft de boerderij in 2022 overgenomen en de camping weer geopend nadat hij 6 jaar gesloten was. Hij laat een nieuwe wind waaien. Douchen, wasmachine en droger zijn gratis. Geen receptie, self service check-in, zoek zelf een plekje uit en Jens komt vanzelf een keer een praatje maken. Jens moet ook werken ;) We kregen zelfs een paar eieren! 350 NOK per nacht, 50 NOK elektra
Wij stonden hier 2 nachten met onze kids van 3/4. We hebben genoten van de rust, de activiteit in de haven, de uitgebreide speeltuin, de sprookjes wandeling. Houd links aan bij het binnen rijden. Betaling gaat via een automaat, net als bij vele andere campings. Wifi is top. 300 NOK/nacht. Electra via PowerPay App (12.5 NOK + 2.5/kWh.
Na 2 jaar gesloten, vorig jaar heropend. Uitstekende plek om te verblijven. Nieuwe eigenaren die proberen er weer een geweldige plek van te maken met de juiste focus. 1. Sanitair is superschoon. 2. Restaurant is goed. 3. Zwembad (nog steeds eigendom van vorige eigenaar) is begin dit jaar open. 4. Prijs bij ACSI is goed: €19. 1 ding: neem je anti-muggenspray mee.
Mooie basis naar Oosterhout. Op ouderen gericht. Wat seizoensplaatsen met oudere mensen, wel open en hartelijk. Het winkeltje (niet primair voor de camping) is heel fijn. Jammer dat Vrachelen zo dicht tot aan de caming is gegroeid. Plaatsen achterin staan aan een weg met aardig wat (vracht) verkeer. Wifi (XS4ALL) is super! Geen voorzieningen voor baby's.
Zeer ruime plekken met een haag tussen elke plek. Het sanitair op het beukenveld is modern en schoon. Helaas geen sanitair voor baby's, terwijl je wel 3 euro / dag moet betalen voor een baby. Douches zijn super, thermostaat kraan zoals je ze thuis hebt, alleen wel voor 50ct. Gratis heet water om de afwas te doen. Prachtige locatie om vanuit te gaan fietsen. Je krijgt een map met info bij aankomst.
Camping Boeren op een zeer mooi gelegen plek. Sanitaire voorzieningen zijn oké. 50ct douchen, 50ct voor 10l heet water. Geen baby sanitair (familie douche, badje). Naast de 40 online te boeken plekken zijn er ook wat extra plekjes op het haventerein (gras en beton) voor campers. Stroom wordt hier voorzien dmv een haspeltje. Er wordt soms een praamzeiltocht georganiseerd (8 personen).
Een zeer mooie, moderne en rustige camping. Veel mogelijkheden voor kinderen. Grote speeltuin (betaald voor gasten), een maisdoolhof en een binnen speelplaats met luchtkussen en grote bouwblokken. Koffie en gebak. Brood van de lokale bakker. De receptie heeft verder wat streekproducten. Wij hebben een heel fijn verblijf gehad.