@Ponybaerbel1

Ja
2017

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Vóór de vakantie werden we hartelijk ontvangen zonder te hoeven reserveren. Een fantastische camping. Alle plaatsen hebben een eigen wateraansluiting en de plaatsen zijn ruim! Het sanitair is superschoon. De camping is prachtig gelegen direct aan de Moezel. Het bijbehorende restaurant is ook een echte aanrader! Alle medewerkers en de eigenaar zijn erg vriendelijk. We komen zeker terug.

Helaas was het vandaag, 9 oktober 2023, al volledig gesloten.

We verbleven hier voor 1 nacht en zouden op elk moment terugkomen. Een kleine familieplek met een ontzettend vriendelijke eigenaar. Sanitair ouder maar schoon. Lekkere warme douches. Kleine plaats met een bakkerij die helaas gesloten was. Maar er was heel lekker brood in de Tabac Bar.

We verbleven hier voor een overnachting op 2/9/21. Check-in volledig probleemloos, erg vriendelijk personeel. Sanitair zeer schoon. Direct aan het strand, een korte wandeling naar de stad. Alles beschikbaar. Helaas konden we maar één nacht blijven omdat we op de terugweg waren, we zullen zeker terugkomen!

Echt een heel mooie plek, vlakbij het prachtige plaatsje Barfleur. Gemakkelijk te voet bereikbaar. Grote parkeerplaatsen voor stacaravans, sanitair Tip top! Hier verbleven voor een overnachting op 25-08-2021, zullen zeker terugkomen!

Zeer verzorgde plek. Sanitairgebouw open, schoon en goed onderhouden. Leuk restaurant op het plein. Supermarkt dichtbij. Passagiersveerboot naar Deutsches Eck beschikbaar tot 19.00 uur. Prima uitgangspunt voor uitstapjes naar Koblenz en omgeving. We komen graag terug👍

Schoon sanitair, broodjesservice ok. Ideaal voor een of twee nachten om Weimar en het Buchenwald-monument te bezoeken. We komen graag terug. Ongecompliceerd inchecken 👍

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie goed onderhouden plaats aan de jachthaven. De weg van de WOMO-parkeerplaats naar de sanitaire voorzieningen, ongeveer 500 m is elke stap waard! Super grote en goed onderhouden douches en toiletten. Stokbroodmachine bij de ingang. Broodservice op kantoor. Super leuke operator !! We hadden geen lawaai van weg, haven of vliegtuigen! Gelukkig weer. Restaurant luxe