@Poppink

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

prima plek, vriendelijk personeel

Lager kan je niet zakken. Sanitair uit het jaar nul. 20 pond voor stroom en een plek zonder WiFi en een kot om te douchen. Geen gelegenheid om af te wassen. We zijn verder gereden. 1 ster is al te veel.

Vergeet deze camping. 12 pond op plus 6 pond voor stroom. Toiletten etc. is minimaal. Reis even verder naar bijvoorbeeld Llwyn yr Helm Caravan and Camping Park Prachtige camping 27 pond met hele goede en schone voorzieningen en wifi.

Prima camping met het mooie Lacock, Castle Combe en Malmesbury in de buurt. Sanitair ouderwets maar schoon. De douches zijn erg klein.

Ik sluit me aan bij de vorige schrijver. Een kleine aanvulling: Als je je als invalide toegang hebt weten te verschaffen via een niet al te brede deur met een sterke veer en een vrijwel onneembare drempel kom je inderdaad in prachtige en ruime sanitaire ruimte met ruime douches en ruime toiletten.

Midden augustus is het hier vol, overdag al. Herrie van de beek en herrie van de straat die er pal langs loopt. De parkeerplaats achter de slagboom van Cirque du Fer á Cheval is verboden voor overnachting. De 'boswachter' komt om 19 uur waarschuwen en wie er overnacht is gezien. Om 19 uur met een horde campers naar beneden en tot onze grote vreugde mag je bij de parkeerplaats naast het toegangshuisje voor het natuurpark wél overnachten. Gratis.

Leuke stadscamping met bezoekers van jong tot oud. Stil en toch midden in de stad. Pal naast de beroemde Mozesput en vlak bij het centrum met veel terrassen en het Musée des Beaux arts. Sanitaire voorziening net nieuw.

Voorkom teleurstelling. Ga een deurtje verder. Sanitair onverzorgd, licht gaat steeds uit en daar sta je dan in het donker. Plaatsje zonder elektriciteit 30 euro.