@PoppyPopup
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Hartelijke ontvangst door de eigenaresse die de bar runt. Ze spreekt Frans naast haar moedertaal Spaans. Een ouderwetse camping met vlakke, grasrijke staanplaatsen en veel rust. Het enige minpuntje was het ontbreken van warm water om de afwas te doen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De locatie is prima, maar het is er wel ontzettend druk. Het is duur voor wat er geboden wordt: campers en tenten staan als sardientjes op elkaar gepropt; geen raclette om de douches schoon te maken, die vol zaten met lange haren; een beetje desinfectiemiddel en bleekmiddel zou geen kwaad kunnen; de poorten van de camping blijven 's nachts open; en tot slot werden we tot 23.00 uur lastiggevallen door kleine Engelse kinderen die met zaklampen rond de campers renden en gilden. Ouders, let op!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Deze camping is slecht onderhouden en vies - de toiletten waren al een tijdje niet schoongemaakt en er lagen overal dode wespen. We werden overspoeld door vliegen en er hing een vreemde geur op de camping. De eigenaar was erg onvriendelijk en totaal ongeïnteresseerd, en bovendien erg duur. Niet aan te raden.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Dit is een prachtige en historische stad en zeker een bezoek waard. Veel klimmen! Begin december en de eerste fase van veel werk is begonnen langs de rivieroever (gedurende 4 maanden), dus verwacht lawaai van de arbeiders vanaf net na 7 uur 's ochtends. Ook heiwerkzaamheden aan de overkant van de rivier. Campingaz nodig, geen in de stad, maar kan worden gekocht bij Brico Marché in Beja (aardig behulpzaam personeel). Mértola, we komen terug, bedankt voor deze ruimte.
Sitecode: 19644
Geweldig, uitstekende wandelmogelijkheden, relaxte & prettige eigenaar. Prachtig gebied & geweldig uitzicht.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Waarschijnlijk een van de slechtste plekken waar we ooit verbleven - Franse honden die zonder leiband rondliepen; smerige faciliteiten; daklozen die bierflessen op de plek achterlieten; elektriciteit werkte niet op onze plek. Gelukkig was er vers water & afvalgebied & goed wandelen.