@Posslcruiser
Fijn dat deze plek er is om te staan. Weliswaar geen voorzieningen, maar mooi als tussenstop. Dichtbij allerlei winkels dus dat is ook fijn. Wij hebben hier ook in het weekend gestaan en ook dat is rustig verlopen.
De sterren zijn vooral bedoeld voor de archeologische opgravingen zoals Itálica. Ook de vrije camperplek waarderen wij alleen ligt er op bijna elke plek flink wat glas. Dus is het oppassen geblazen met het neerzetten van de camper. We hebben dit gemeld bij het Touristeninformatiecentrum. De dame daar zou het doorgeven en vertelde dat er een nieuwe camperplaats in wording is en ze hopen die volgend jaar klaar te hebben.
Sitecode: 20517
Wat een heerlijke plek om te staan. Nu hadden wij heel mooi weer dus dan kan je ver kijken. Het uitzicht op de bergen is magnifiek. Mooie wandelroutes.
Prima plek om te staan. Idd jammer van de caravan die er permanent lijkt te staan, geeft het geheel een rommelige aanblik alhoewel wij geen last van hen hadden. De mirador om de vale gieren te zien, is prachtig. Het is jammer dat het water afgesloten is.
Er kan hier niks meer geloosd of water getankt worden. Alles is afgesloten. Er wordt nu streng op toe gezien dat iedereen in een vak staat. Je moet net geluk hebben dat er een camperaar vertrekt.
Perfecte plaats om te ontzorgen. Goede druk op de waterslang. Nette wc- en waterlozingsplek. Aardige mensen bij de receptie.
Parking staat overvol. Wij zijn doorgereden.
Mooie en rustige plek om te staan. De voorzieningen zijn keurig netjes. Plaatsen zijn ruim. Helemaal top dus.
Camperplaats is gesloten. Wij waren hier op 29/8/23.
Prima plek om het weekend door te brengen. Mooi uitzicht over de vallei.
Prima en rustige cp. Stroom was mogelijk zonder tussenkomst van het Toeristenbureau. Alle voorzieningen waren in orde. Er kwam een kudde schapen de cp over. Leuk om te zien. Wij stonden alleen, maar het voelde veilig.
Het aantal sterren geldt het parkeerterrein schuin tegenover de officiële camperplaats. Overal in Milfontes staan grote borden waarbij het verboden is die zone binnen te gaan met een camper. Er is één terrein waarbij het dus wel mag. We stonden hier de eerste nacht met zeven campers en de tweede nacht met vijf. Overigens zijn er veel camperaars die zich niet aan de gebodsborden storen en verderop bij zee gingen staan of op deze oude plek.
Als je van rust houdt, is dit een heerlijke plek. Er is één barretje in het dorp. Water is ook gratis. Wij stonden hier alleen en hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Een fijne plek om nog weer eens naar toe te gaan.
Bij ons is er gisteren (11/10) ingebroken ondanks dat er meerdere campers stonden. Volgens de politie gebeurt dat hier vaker en wordt dit gedaan door buitenlanders. De eerste nacht hier prima gestaan, maar de tweede nacht dus niet.
Prima plek om te overnachten. Lekker rustig en gratis electriciteit.
Een heerlijk rustige plaats om te staan. Het bord waarover gesproken werd in eerdere reviews betekent dat je met de camper niet mag overnachten langs de weg naar de cp toe. Een mooi gebied om te fietsen en te wandelen.
Plek is niet bereikbaar tenzij je een verbodsbord negeert, waarop staat dat alleen geautoriseerd verkeer daar langs mag. Wij zijn op de parkeerplaats van de bezienswaardigheid Hällristningar gaan staan. Vlakbij de krachtcentrale waar je prachtig kan wandelen en als je ‘naar beneden loopt’ heb je een grilplaats en een droogtoilet.
Prachtige en rustige locatie. Vlakbij de Askeberga Skeppssättning (Stoneship) en de enige met hout bedekte brug (Vaholms brohus). De prijs is echter 150 kronen met elektriciteit en 125 kronen zonder electra. Je kan gratis gebruik maken van de toilet en douche wat er netjes uitzag. Wij hebben in euro’s betaald.
Prima plaats voor op doorreis. Rustige plek. Geen last gehad van verkeerslawaai oid.
Sitecode: 62058
Wat een fantastische plek. Hier wordt het nog echt pikkedonker, waardoor we een prachtige sterrenhemel konden aanschouwen. Verder een fantastisch uitzicht en een hartelijk welkom door de eigenaars.
Prachtige locatie om te staan als je van de natuur houdt. Het is tevens een ooievaarsstation dus ‘s morgenvroeg werden we gewekt door het geklepper van de ooievaars. Ook is er een mooie kijkhut vanwaar je diverse vogels/eenden kunt aanschouwen. Wij hebben hier alleen gestaan, maar voelden ons daar wel veilig bij. Ik heb geen 10 gegeven vanwege het ontbreken van voorzieningen. Zeker een terugkom CP
Fantastische cp; heerlijk om lekker uit te waaien. Wij hadden ‘s avonds storm en zijn daarom weggegaan en in de luwte gaan staan bij de andere cp.
Prima CP voor een nacht. Rustig en asfalt om op te staan als het regenachtig is, is fijn. Toilet en vuil water lozen kan bij de wasplaats voor vrachtwagens. Ook is er een wasserette in het dorp (Avenida de Lugo 1)
Geen fijne plek om te staan als het regenachtig is zoals in ons geval. Niet overnacht, maar doorgereden.
Prachtige locatie met alles erop en eraan
Fantastische CP. Heerlijk rustig. Leuk dorp om te wandelen. Medewerkers van de Mairie waren behulpzaam toen de sani van de camping niet werkte.
Prima CP ondanks zijn ligging aan de doorgaande weg. Restaurant en winkeltje zien er netjes uit. Ook is er een baguette-automaat. Helaas is het gehele sanistation niet te gebruiken.
Prachtige CP. Rustig.
Sitecode: 19716
Prima CP als uitvalbasis om Eisenach te verkennen. Rustige plek.
Kan geen cijfer ter beoordeling geven. CP was/is in gebruik door opbouw van een circus oid. Dus moesten we uitwijken naar een andere plek.
Schone, rustige CP. Naast een prachtig wandelgebied. Wij stonden hier alleen, maar dat was geen probleem. We hebben nergens last van gehad. De doorgaande weg gaat vlak langs de CP, maar ook daar geen hinder van gehad. Supermarkt vlakbij. WC-gebouwtje aanwezig en overdag toegankelijk.
Prima plaats om te staan; heerlijk rustig. Toen we ‘s morgens weg wilde rijden, kwam de beheerder/eigenaar naar ons toe en moesten we € 5,00 betalen. Hij is niet altijd thuis en daarom kan hij soms niet het geld innen. Dus de plaats is niet gratis.
Prachtige camperplek. Heerlijk rustig. Mooi uitzicht om het meer; vooral ‘s morgensvroeg is het een genot om de zon op te zien komen boven het meer. Aan de andere kant is dus ook een camperplek en die was vol met campers, terwijl wij met 1 andere camper stonden. Zeer fijne plek om een wandeling om het meer te maken.
Fijne plek om een dagje te staan. Zoals een andere camperaar al zei, is er een wasserette vlakbij. Even onder het voetgangerstunneltje door en je bent er. Ideaal.
Wij hebben alleen van de service gebruik gemaakt en dat is prima geregeld. Maar ook om hier een nacht te staan, zouden wij prima vinden. We hadden van tevoren de foto’s bekeken en konden het daardoor goed vinden.
Prima uitziende plek. Wij hebben alleen gebruik gemaakt van het sanistation. Aardige conciërge. Water kan je tappen uit een kastje aan de muur waar je dus een sleutel voor nodig hebt. Drukkraan is voor de cassette te spoelen. Wc legen naast de vuil water afvoer. We mochten ook nog gratis gebruik maken van de douches in de sporthal.
Mooie serviceplek; zoals eerder gezegd, kunnen de auto’s het sanistation blokkeren wat in ons geval gebeurde. Wij waren hier 21 maart 2018.
Supermooie plek en heerlijk rustig. Wij stonden hier 22 maart. Een fantastische wandeling er naar toe, wel pittig soms, maar goed te doen. Zeker een plek om nog eens terug te komen.
Camperplek voor € 3,00 oké, want je bent zo in het centrum en zo’n plek bij de haven heeft toch wat vind ik. Waar andere camperaars aangaven in het weekend overlast te hebben van jongelui, hadden wij dit zowel dinsdag- als woensdagnacht: vanaf een uur of 3 tot 7 uur ‘s morgens. Harde muziek en geschreeuw wat versterkt wordt door de boulevard. Ontzettend jammer, maar niet voor herhaling vatbaar.
Wij dachten naar een goede serviceplek af te reizen, maar helaas staat de kermis op het terrein. Ze zijn deze nog aan het opbouwen dus het duurt wel een aantal dagen voor deze weer vrij is, lijkt ons zo.