@Posslfan
Een fijne goed betaalbare camping. Wij betaalden €37,- voor 2 nachten (zonder stroom). Je kunt voor dat geld ook een duik in het zwembad nemen en een drankje drinken aan de bar. Het sanitair oogt wat verouderd, maar de douches zijn heerlijk (warm en goede straal). Het is 1,5 km vanaf het dorp Trevélez dat bekend staat om zijn hammen; wel even slikken voor ons vegetariërs. Je kunt prachtige wandelingen maken in de natuur.
Wat een mooie plek in het groen! Zijn naam waard. Vlakke plekken op het gras. Niet drassig, ook niet na veel regen. De naastgelegen thee- en pluktuin mag je niet missen. Heerlijk zelfgemaakt gebak van onbespoten fruit uit eigen tuin. Zeer vriendelijke eigenaren.
Deze camperplaats ligt bovenaan de Vøringfossen. Wij stonden op de parking bovenaan, maar beneden (algemeen parkeerterrein voor waterval) stroomde het ook vol, al staat vermeld dat hier maar 4 campers kunnen staan. Je loopt binnen 2 minuten naar het uitzichtpunt, vanwaar je een prachtig uitzicht op de waterval hebt. Op de grote parkeerplaats is een verwarmd toiletgebouw. Dit was iets voor 22 uur nog open. Geen idee of het ‘s nachts sluit.
Mooie camperplaats als uitval naar Preikestolen en Lysefjord. Je hebt wel je oprijblokken nodig, want het is nergens echt vlak. Er zijn geen voorzieningen, zelfs geen vuilbak. De app downloaden voor betaling werkt niet. Alleen voor Noren. Er is niemand langsgekomen om geld op te halen, dus het was een gratis overnachting. Als je geluk hebt kun je op het plekje met uitzicht op het meer staan. Voor een gratis plek geven we 4 sterren.