@Posslie
Mooie camping op hoog vlakte. Super schoon en redelijk grote plekken. Aardige eigenaren die 3x per week eten klaarmaken. Mooi zwembad .Veel Nederlanders.
fantastische rustige natuurcamping aan het meer. Zeer relaxt. Alleen koude douche, poepdozen allen zeer hygiënisch. Kan kano huren, bbq, vuurtje maken. Je zoekt een plekje uit en s’avonds komt eigenaar langs om te betalen. €15,00 zonder Elek en €20,00 met stroom.
fantastisch mooie rustige camping. ruime plaatsten en ontzettend aardige beheerder. Nieuw sanitair blok. wc zonder papier. omgeving adembenemend mooi. Heuvelachtig. Goede kano, fiets en wandel mogelijkheden.
sfeerloze camping met alleen maar heggetjes tussen de ( camper ) plaatsen. redelijk grote plaatsen. Zeer schoon toiletgebouw met douche en WC . 1 nacht is meer dan genoeg
Sfeervolle mooie rustige camping, met grote plekken, soms aan de rivier. s’avonds is het pikdonker en toiletpapier moet je zelf meenemen. Toiletten zijn verouderd en schoon. Hele aardige eigenaren die de camping een eigen gezicht geven. Ze nemen voor iedereen de tijd. Brood, koffie, ijs, streekproducten zijn er te koop. Goed uitgangspunt voor veel activiteiten. ( fietspad van (56 km) wandelen en kano varen. Aanrader👍👍
Mooie camping met zeer ruime plaatsen 120 m2 en alles is er. Geen douche gordijn gezien, alleen maar cabines. Zeer schoon sanitair. Vlakbij zee. Goede wandel en fietsroutes. Prijs in hoogseizoen €30 incl muntjes en elektriciteit
Mooie stadscamping met ruime plekken, in prachtige wandel en fietsomgeving. Zelf plek uitzoeken, schoon sanitair en zeer hygiënisch. Hanteren duidelijke COVID regels. Om 8.00 staat de bakker er. Op loop afstand van het mooie dorpje.
Nette stadscamping in park. Ruime plaatsen, schone toiletten, COVID prove! 5 minuten vh historische stadje, de Super U en het treinstation naar oa Strausbourg!

Zeer rustige camper plaats aan de Klarälven.

Mooie camping aan de rivier. Reserveren is aan te raden in juli/augustus. Zeer mooi en schoon sanitair. Ga je op de bonnefooi, zorg dat je er voor 10 uur bent. Zeer gemêleerd publiek, geen overlast. Incheck belachelijk. Je moet plaats uitzoeken, dan inchecken ( en dus weer in de rij staan) persoon blijft op de plek staan en de ander gast inchecken. Goed restaurant. €38,50 per nacht. 2 pers.,
Sitecode: 20186
Een klein camping dat chaotisch oogt. Je kan je eigen plek uitzoeken. Mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is verouderd en schoon. Douchen €0,50. Vlakbij het gezellige dorp, waar veel terrasjes zijn en winkels. In de buurt v discotheek dus watjes in! Prijs voor 2 personen met elek. En camper bedraagt € 29,00 per nacht
Georganiseerde camping met grote plaatsen en fenomenaal uitzicht. Prachtig en schoon sanitair al was het voor de 2e week v Augustus toch te weinig. Waterval op loop afstand en mooi fietspad van 30 km naast de camping. Er is een kleine supermarkt op de camping. De prijs voor 1 nacht, 2 pers en electriciteit bedraagt €39,00. Vonden wij vrij duur.
Grote schone camping met prima plaatsen. Personeel is zeer gastvrij. Je kan zelf een plek uitzieken. Voor camper en 2 pers €32,00 per nacht. Idd goede uitval basis voor Venetië. De boot vertrekt elke uur , 500 mtr vd camping. Kaartjes te koop op de camping
Een prachtige bewaakte camper plaats 500 mtr vd gezellige oude stad. Grote schaduw plaatsen, Goed, schoon sanitair. Zoals onze voorgangers hebben beschrijven, alleen was het bij ons niet druk
Prima camperplek. Mooi uitzicht. Goede fles wijn €20,00 incl proeverij
Typische stadscamping. Zeer aardige eigenaars. Goede schone voorzieningen. Campers staan op apart groen veld. Aardig Stadje met fachwerk huizen. Karl Junkerhaus is aanrader. Helaas was er kermis naast de camping ( tot 21.30) maar dat was voor ons de reden om na 1 nacht verder te trekken.
Prachtige ligging. Goede service, uitstekende voorzieningen. Lekker eten in restaurant. Grote camper plaatsen ( mag je zelf uitzoeken. Tip: tussen 13.00-15.00 uur zijn ze gesloten.