@Potepuh
Lid van Campercontact sinds 2018
Het grootste deel van het terrein is gras. Er zijn veel katten daar. Strand ligt op 300-500 m afstand. Leuk stadje.
We verbleven hier in december. Het was gratis van 1 december 2017 tot 7 januari 2018. Er is wat lawaai van de weg en riolering van het nabijgelegen kanaal.
Gemengde parking die vlug volloopt met auto's. Hier verbleven voor een nacht. Er is wat lawaai van de weg maar het is niet slecht. Direct naast de parkeerplaats is een park. Nam mijn hond voor een wandeling in de avond (donker buiten) en een persoon volgde me in het donker. Toen ik stopte en naar hem toe draaide, draaide hij zich om en ging weg. Ik verliet onmiddellijk het park.
Video gemonitorde gemengde parkeerplaats met 3-4 parkeerplaatsen voor campers. Vlak naast de parkeerplaats is een hondenpark. Niet veel te doen op deze afgelegen locatie. Weggeluid is niet zo slecht.
Zoals beschreven door anderen. De elektriciteit is gratis en 3 kW voor alle vier de aansluitingen (of 750 W per aansluiting). De enige negatieve kant is dat ik mijn hond een eindje ging wandelen en binnen 5 minuten terugkwam omdat andere honden voor huizen als een gek blaften.