@Powerslider
- 2016
- McLouis Andere Andere
- 2010
2021
Het plein is heel 2021 dicht en het is nog onduidelijk of het in 2022 weer open gaat. Jammer.
2020
Gratis afvoer, water € 1 per minuut, slang vereist. Geen gratis water voor toiletreiniging.
Rustige plek zonder voorraden, zeer geschikt voor een overnachting op doorreis.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

In het hoogseizoen behoorlijk druk, je staat naast elkaar, maar rustig. Met oprijplaten konden we de camper halverwege uitlijnen, douchen ging zonder problemen. Goed afvalstation, vers water 2 € voor 10 minuten. Gratis overnachting. OK voor de doorvoer.
Kleine, eenvoudige plek met schoon sanitair en super camperberging, je staat op gras of grind, niet verkaveld, elektriciteit op de plaats. Met een beetje geluk krijg je plekken met uitzicht op zee, anders heb je maximaal 200 meter lopen. 'S Ochtends komt een bakker langs met verse baguettes en croissants, we hebben hier in het hoogseizoen twee nachten kunnen staan zonder registratie.
Rustige en eenvoudige plek, alles netjes, schoon en netjes. Vanaf sommige plaatsen zie je de zee. Waterkranen waren vaak kapot, ok bij het washuis.
Het aan- en afvoersysteem is al maanden geblokkeerd en onbruikbaar. We verhuizen naar andere plaatsen.
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden