@Pretje
Super vriendelijk ontvangst. Gewoon maar zeer goed en netjes. Tot de volgende keer
Pinksterweekend na lange tijd weer eens naar Rina geweest. Het blijft mijn favoriete plaats je doet dat zo goed zo netjes.Tot binnenkort
vriendelijk ontvangen, we kregen geiten pudding. nette propere plaats. Enige minpunt voorbijrijdend verkeer waar ik ook s’nachts van wakker werd
vriendelijk ontvangen. mooi gelegen en proper. enige minpunt gras aan de lange kant spijtig zou vlugger afgedaan mogen worden.
Sitecode: 20328
heel vriendelijke eigenaars. Rustig gelegen en heel netjes. enige minpuntje vonden wij je kon water nemen maar er was een duikertje.
we hebben hier een paar dagen gestaan. Laat toegekomen en heel vriendelijk ontvangen. Verzorgde plaats sanitair verouderd maar proper. Mooi om van hier met de fiets naar ohama beach te gaan. Joelle dat haar uiterste best in nederlands👌. heel sympathieke mensen
wat een onvriendelijk mens. was al tegen haar zin als ze zag dat we daar stonden. vraagt ze heb je nog iets bij, ja mijn 2 honden dat zal dan niet gaan want vanaf dit jaar proberen we honden vrij. vraag je mogen we even op de camping draaien met de aanhangwagen o nee dat gaat niet we zijn daar met de tractor bezig en er stond geen kat misschien 3 man nog nooit meegemaakt
echt top👍.mooie ruime plaatsen enige min puntje plaatsen liggen heel ongelijk. lekkere broodservice😋.mooie fiets en wandelroutes. Zeer vriendelijke uitbaters en verzorgd sanitair dikke pluim
bedankt voor het mooie verblijf👍 zeer rustige plek meer moet dat niet zijn vriendelijke uitbater wij komen zeker terug
net terug van een paar dagen genieten van deze pracht plek👌. Alles super in orde zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooi om te wandelen en te fietsen wij komen zeker terug 😉
top, heel rustige camping mooi om te wandelen. vriendelijke behulpzame eigenaar die dagelijks zorgt voor lekkere broodjes. aanrader
is hiervoor al gezegd. Is mooi maar voor camperplaats veel te duur 15 euro zonder +5 euro voor stroom water betalen. Blikjes en glas mag je daar laten uwe afval moet je meenemen. Voor die prijs sta je op een camping op een vele ruimere plaats voor het zelfde geld en kan je uwe afval kwijt. Spijtig
Sitecode: 42048
goed, alles aanwezig heel vriendelijk. Alleen spijtig tijdje geen stroom gehad
Sitecode: 92001
paar nachtjes gestaan lieve behulpzame Betty👌. mooi om te wandelen we komen zeker nog eens terug
Sitecode: 91924
mooi gelegen, kom zeker nog eens terug
goede camperplaats, zeer vriendelijke uitbaters en mooie ligging we komen zeker nog eens terug 👍
prachtige plaats, zeer mooi
was top propere camping mooi om te wandelen en kort tegen dorpje
Geweldige plek!