@Preusje
Met Pinksterweekend nog eens enkele dagen gestaan. Prima CP voor enkele dagen zee. Sanitair en de rest vd CP zeer proper en net. Centrum Middelkerke en strand op wandelafstand. Wel jammer dat tenten en matten aan de mobilhome zijn toegelaten. Dit komt de kwaliteit vh gras niet ten goede voor de volgenden. Aan de mobilhome eigenaars die nog een trailer met een auto bijhadden zou ik zeggen: koop een caravan en zet je op een camping.
3 nachten verbleven rond 1 mei. Alle positieve commentaren uit de eerdere reviews kloppen helemaal! Hier is niets meer aan toe te voegen…
Zeer aangename camping! Al het positieve in de vorige reviews kan ik alleen maar bevestigen. Het sanitair is verouderd maar zéér proper! Aanrader!
Zeer nette, rustige camping met ruime plaatsen. Sanitair is recent en zeer proper. Broodjesservice aan de receptie en supermarkt op 700m. Het gezellige stadje ligt op 5min fietsen. Ile d’Oleron is met de fiets gemakkelijk te ontdekken via enkele uitgestippelde routes. De blauwe fietsroute vonden we minder interessant. De fietspaden zijn veelal hobbelig. Oesterliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken.
toplocatie! ruime camperplaatsen met netjes onderhouden grasperk. Zeer mooi uitzicht op de Maas, de jachthaven en Heusden. Proper sanitair met onbeperkte douchemogelijkheid. Op wandelafstand van het gezellige Heusden. Tot een volgende keer.
zeer mooie, nette en rustige camperplaats/camping. Zoals in vorige reviews te lezen zijn de plaatsen zeer ruim en vrij te kiezen in schaduw en/of zon. Er zijn diverse waterpunten over het ganse domein. Beide sanitaire gebouwen zijn zeer net en proper! Vianden is te voet of per fiets vlot te bereiken via een fiets/wandelpad dat vertrekt naast de camping. 15€ per 24u is een zeer democratisch tarief voor deze plek.
We verbleven hier 2 nachten tussen Kerst en Nieuwjaar. Prima camperplaats. Sanitair is zeer net en proper hoewel de camperplaats toch volledig volzet was. In-en uitchecken gaat zeer vlot. Weinig last van nabijheid vliegveld. Enig minpunt is dat je niet vooraf kan reserveren.