@Pssl
€ 20? waar is het zwembad?
Wat een plek! Het voelde als een retreat, zoveel rust.. prachtige wandelingen gemaakt en ook even geholpen met olijven plukken samen met Pauline en Maxim. Sanitair superschoon en praktisch. Dorpje voor vers brood op loopafstand. Pauline stuurt mooie foto’s van je camper door, leuk!
perfecte plek, mooie ligging, rustig dorpje, gratis, schone plek voor wc, afvoer en water
vriendelijke ontvangst, fijne camperplek. veel wandelmogelijkheden, restaurantjes en lekkerste ijszaak.
mooi veld, veel ruimte, groot wandelgebied, aardige gastheer.
hier nog 5 sterren vanwege de persoon die 1 ster gaf. lijkt me mooie plek als ik bij m’n vriendin in Benthuizen op visite ga.
mooie rustige plek in het groen met mooi uitzicht. Van tevoren even gebeld, vriendelijke gastvrouw.
niet meer mogelijk
prima plek voor mooie wandelingen. btje verkeersgeluid daarom 4 ipv 5 sterren.
Sitecode: 19130
te druk, te duur en te onhandig dat iedereen achteruit de paden in moet rijden..
prachtige plek aa. rivier. mooie wandelingen.
Camperplaats in winter €7 incl stroom en water.
Fijne plek, mooie wandelingen. ‘s nachts heel donker met veel sterren!
Fijne plek om te overnachten, combi bezoek interessant WarMumseum. Moeite waard! Ook mooie wandelingen vanaf hier.
Wat een fijne plek met een mega-uitzicht! lieve gastheer en gastvrouw en leuk om streekproducten en wol te kopen in hun winkeltje. Mooie wandeling over Dina’s Head en helemaal door naar Newport 👍
Kamperen bij de boer. Rustig en alles prima verzorgd. Goed uitgangspunt voor Cadair Idris en andere wandelingen.
prachtige plek! jammer dat het mistig was maar toch via Komoot mooie wandeling gemaakt.
Perfect en gratis, wat wil je nog meer?
goede overnachtingsplek zeg, en dat gratis!
ik zat hier net een half uur op het terras (met 3 tafels bezet) en niemand kwam vragen of ik wat wilde eten/drinken. Dan ga ik weer en wil ik hier ook niet overnachten. Zelfs niet voor €6
Heerlijk rustige plek met prachtig zicht op zee. Direct aan het strand, ideaal met de honden.
Mooie plek, vlak aan A9, waar je geen last van hebt. Nieuw sanitair, maar zo warm was de douche niet, en de straal was minimaal. Ontzettend aardig vond ik de eigenaar niet, kortaf zelfs. Prima voor een tussenstop, maar dat was het..
10 sterren 🌟 prachtig uitzicht en heerlijk wandelen!
uhm.. € 6 per nacht voor een hond?? NoGo!
Mooi uitgangspunt voor mooie wandelingen. mooi Honden losloopgebied aan overkant grote weg. Zelf plek kiezen fijn.
Prima uitgangspunt voor mooie wandelingen. Sanitair netjes. Beheerder? Die man op de step? Had m niet als zodanig herkend….
Praktische plek half uurtje van strand. Aardige beheerder. Broodjesservice! Prima douche.
Mooie plek met weids uitzicht. Uitgangspunt voor mooi klompenpad. Geen voorzieningen, alleen water.1 nacht gestaan (als enige) en geen boerin gezien.. ook niet na app en voicemail. Vind het als alleen-reizende wel prettig te weten met wie ik te maken heb (en andersom zou ik denken). Jammer, anders was mn beoordeling hoger geweest..
Omgeving mooi, verder veel ergernis. Sanitair oud, water loopt niet weg en geiser steeds uit. Beheerder slecht bereikbaar. Ondanks corona veel samenscholing.
Prachtige plek aan jachthaven en uitkijken op Maas. Aardige havenmeester en mooi sanitair.
Fijne camping aan routes Mullerthaltrail, vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Wel aan drukke weg. Enige restaurant vlakbij chique boel. Werd niet gewaardeerd in joggingbroek en hond
Prachtige plek, direct aan mooie wandelroutes/Mullerthaltrail, vriendelijke en behulpzame ontvangst. Dit keer op camping, camperplaatsen bezet, ook prima. Vuurwerkvrij!! Heerlijk dus voor de hond
Sitecode: 11992
Prachtige camperplek! Mooie plaatsen aan het water, maar grasplaatsen ook prima. Zeer aardige ontvangst en goed en schoon sanitair. Boot naar Schier 5 min wandelen. Veel restaurantjes. Supermarkt op loopafstand
Prachtige camperplaats aan het water. Leuk bootjes kijken. Geen douche/toilet. Vriendelijke eigenares. Vertrektijd heerlijk ruim, geen gehaast. Alles loopafstand. Mooi nieuw park bij rotonde. Enige nadeel geluiden fabriek overkant.
Waardeloos! Onbeleefde ontvangst, overal voor bijbetalen, slechte staat van onderhoud. Zeer onaardige eigenaar.
Prima camperplek, 15 min lopen van zee, aardige eigenaar.
Hond € 8 ??? Krijg je daar eten en uitlaatservice en een gouden mandje bij ??
Camperplaats € 15,50 per nacht 1 persoon, schoon sanitair, supermarkt loopafstand, broodjesservice alleen in de winter 😔
Fijne camperplaats voor doorreis, gezellig dorpje, € 10 alleen contant
Mooie camperplaats, niet duur, wandeling rond gedeelte stuwmeer
Sitecode: 20141
Mooie camperplaats, niet duur, inclusief sauna
Fijne rustige plek - vriendelijke eigenaar (bedankt voor starten motor na lege accu!) -speciaal hondenveldje 👍🏼- leuke mede-gasten (kreeg gelijk stuk vlaai 😊)