• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Partners
2017

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

niks mis mee. leuke en nette plaatsen aan het water. toiletgebouw is oke, ca 200m lopen. Naast de de brug over de rivier de Weser (1300m lopen) zit een erg matig Grieks restaurant.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

prima plek. wij kwamen aan op vrijdagmiddag 15.00u en hadden de laatste plaats. op het p-terrein voor de camperplaats stonden nog ca 10 campers die daar overnachtten. Dorpje Höxter is aardig. op wo en zo is er een marktje.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prima plek. rustig, nette plaatsen die ruim genoeg zijn. veel fiets en wandelmogelijkheden. paar heerlijke olietjes gekocht in de winkel. voor herhaling vatbaar

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

heerlijk plekje. zorg dat ke arriveert met voldoende water en een lege grijswatertank en toilet. een lege vuilnisxak is ook handig. geen enkele voorziening maar heerlijk rustig. afkoelen in de Werra kan prima. op 100m een restaurantje met uitstekend bier en goede maaltijden. wij komen hier graag terug.

Sitecode: 11924

Echt wel blokken nodig om de camper richting waterpas te krijgen. er was niemand om het geld te innen dus gratis plaats.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

15€ klopt. via de website kun je een plek reserveren. de cp heeft 7 plaatsen. in de directe nabijheid (wandelend) niet veel te doen. geen grijs water afvoer. geen toilet leeg mogelijkheid. is wel een leuk locatie.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

positief verrast. wij wisten niet dat dit 1 van belangrijkste bedevaartsplaatsen van Duitsland is. plekje is heerlijk rustig, in de nacht ook. dorpje loop je zo in, binnen 5 minuten. aantal mooie oude gebouwen en de Maria genadekerk. google het verhaal van die kerk voor je bezoek verbazingwekkend 😉😊🤔

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

niks mis met deze camping. de prijs is, voor Sloveense begrippen, oke. 15€ pp en stroom 6€. over het sanitair is voldoende gezegd. tot onze verbazing moesten we bij de kozak waterval (Slap Kozjak) 5€ entree betalen. het WO1 museum in het dorp is daarintegen gratis toegankelijk en de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

niks mis mee. heerlijk gestaan, echt Italiaans dus wat chaotisch☺. aanrader; vanaf de kop van de jachthaven gaat ca 10x per dag een boot naar Triëst. je stapt daar bijna in het centrum van de stad weer af. kost nog geen 10€ pp retour.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

prachtige plek. sanitair wat ouder maar schoon. enne, camperaar, als het niet goed is gebruik je toch je eigen douche in de camper. restaurant ernaast is niet slecht, en niet duur. wij hebben hier 4 mooie dagen beleefd

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

ligging naast de ingang grot is prima. 25€ met stroom en water is aan de prijs. parkeren op p1 en overnachten is toegestaan kost 20€. je staat dan verder van de drukke doorgaande weg vandaan.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

top plek. rust, schoon, ruimte etc. kasteel in dorp is leuk. dorp zelf is matig. vandaag was het 32 graden, zwembad helaad niet open. water tappunt defect. bij de camperplaats naast visvijver (500m) kun je gratis water halen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

vandaag (pinksteren) stonden er ruim 30 campers op de p plaats voor het restaurant. plaats genoeg, soms wat scheef.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

zijn hier 2 nachten gebleven. camping ziet er oke uit. 1 toiletgebouw is hagelnieuw, het andere is uit de sovjet tijd. beiden zijn schoon. restaurantje met eenvoudige maaltijden, een aantal vietnamese menu's staan op de kaart. zwemmeertje is heerlijk. receptie heeft nogal wat momenten dat ze niet open zijn. bellen kan maar de dame ban de receptie spreekt echt geen enkel woord duits, engels of frans. kosten 2 pers met camper 330Ckr

Sitecode: 20599

rustige plaats, arriveerden pas om 22.00u wij vonden de betaalautomaat pas de volgende dag. geen probleem gelukkig.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

veel klopt van wat hiervoor is beschreven. de prijs is even anders, 25€ is het. dus geen 30CSK! meg 5€ voor de syroom kom je op 30€ uit. cash, in euros, betalen in de automaat bij de slagboom.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

plekje is mooi. douche met munten. dtroom nogal duur. zorg dat je 40kr muntgeld hebt, dan kun je de slagboom door. telefoonnr eigenaar staat op receptiekeet. wij vertrokken om 09.30u, eigenaar niet gezien. eruit gaat slagboom vanzelf omhoog 😉

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

rustige parkeerplaats. winkels, veel eetgelegenheden, vuinisbakken etc vlakbij. uitstekend om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

14072024. niks mus mee. weinig voorzieningen maar leuke pkek. winkel restaurantjes vlakbij. campers parkeren op de p-plaats dicht bij de tourist office. lekker rustige nacht gehad. politie rijdt regelmatig even langs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

uitstekende cp. toen wij er stonden was erg warm, we hebben gezwommen naast de brug aan de andere zijde van het dorp. een kano instapplaats biedt een prima zwemplekje. cp klopt met vorige reviews

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima plek, rustig, ruim en netjes. fietsen en wandelen uitstekend. winkeltje op ca 2km. wij hebben hier 2 nachten gestaan gelukkig geen voorzieningen dus geen 220v afhankelijke campers.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

nette kleinschalige camping. ontspannen sfeer, mede door de vriendelijke eigenaars. rustig gelegen in uniek natuurgebied / vogelparadijs. kortom, een prima plekje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijne plek. rustig en alles bij de hand. is gewoon open, 4 plaatsen naast elkaar. dorpje is erg leuk!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

goede cp. alles hiervoor beschreven klopt. 500m vsn de cp vandaan ligt een kleine camping (Du Val) staat bewijzerd in het dorpje. voor ca 10€ plekje met stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

echt prachtig plekkie. alles wat je nodig hebt is er. zwemmen is niet toegestaan, voor het vissen een vergunning halen. 2e zondag vd maand is er markt in het dorpje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

uitstekende cp. het zijn er eigenlijk 2. de eerste op locatie sanistation. daar std je nogal dicht op elkaar. de 2e ca 50 m richting het chateau, rechts, schuin naar beneden. is een geweldige open ruimte waar heeeel veel campers kunnen staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

gratis staan, gratis electra en gratus water. hulde aan de stad Douai due dit mogelijk maakt. er staan hier nu 12 campers, ruimte voldoende, politie rijdt regelmatig langs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

3e keer hier. prijs is nogal gestegen (ca 90%). terrein blijft een soort bouwput maar als je daar doorheen kunt kijken is het goed toeven. centrum utreg 10 minuutjes fietsen. enne 's nachts lekker rustig. Die ganzen mogen van mij op de menukaart ipv het grasveld.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

alle hiervoor geplaatste recenties kloppen. is gewoon een topplekkie!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

fijne CP. goed georganiseerd. veel eetgelegenheden op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

water halen en wc legen en spoelen gelukt. loosplek was niet bereikbaar door geparkeerde auto's. fijn dat dit bedrijf deze servce biedt.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

geen voorzieningen. wel een mooie plek. restaurant is netjes, heerlijke biertjes. iets geluid van de weg aan de overkant van de haven. goede bakker op 700m.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

nette camperplaats, vlissingen, koudekerke, dishoek etc op fietsafstand, met echte fietsen geen electrisch gedoe. ontvangst etc prima voor elkaar

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

netjes, goed verzorgd, saai en vooral absurd duur, zoals te veel campings op Walcheren te duur zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie en rustige plaats. vuilnis afvoer was even lastig, ben de camping maar op gelopen. goed viswater, wel even een vergunning kopen, er wordt veel gecontroleerd.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

uitstekende cp. hier 2 nachten gestaan. alleen afvoer vuilnis was even lastig. op 400m snackcar met prima frites etc. vlak bij de bakker zit een slager met heerlijke zelfgemaakte pate's etc. volop wandelmogelijkheden door het natuurgebied. na 17.00 liep het vol. campers werden cteatief overal op dr cp geparkeerd.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie cp. ideaal om Ieper te bezoeken. toen wij aankwamen was de slagboom defect. even bellen met de beheerder en hij ging open. om 16.00u stonf de cp vol

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima plek, water etc deed het prima. overnachten op de p-plaats, ca 75m terug is mogelijk

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima verzorgde CP. niet erg goedkoop (onze mening) dicht bij de stad. wandeling om oude stad heen is erg leuk.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

vriendelijke ontvangst etc, gewoon een prima plek!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

plek zelf is niet bijzonder. gebied er omheen is leuk. Brouwerij met terras is top.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

top cp. netjes, rustig en erg ruim opgezet. als je kritiek op deze vp levert dan moet je alleen nog maar op campings gaan staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

ruime cp. weg er achterlangs is overdag nogal druk. strand ervoor is prima. overdag is het bij de 4 beelden ook vaak erg druk. Noordelijker langs dexe weg zijn nog een paar plaatsen waar campers overnachten. soort gedoog plaatsen 😉

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

uitstekende cp. mooi aan het strand. als het hard waait kun je redelijk beschut staan. bij mooi weer is er ca 500m zuidelijker (ri Esbjerg) nog een cp waar je echt geweldig zicht op zee hebt. foto van bord van deze locatie hrb ik geplaatst

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

niet echt goedkoop maar wel zijn geld waard. prima visplekje. veel preikestolen wandelaars die voir dag en dauw al wegrijden .......

Sitecode: 19367

prima plek. gewoon erg goed geregeld zo. wat hiervoor allemaal al geschreven is klopt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

ruimte genoeg. plaats genomen aan de achterzijde van de ikea. op een asfalt p-plaats eerst stonden we alleen maar om 23.00u stonden we met 10 campers. hier geslapen omdat we om 07.00 de boot naar DK hadden. van tevoren bij ikea gegeten .... . dat nooit meer😉

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

weinig toe te voegen aan vorige reacties. heerlijk plekje maaaar, stroom niet gratis maar 50 nok.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima plek hoor. camper van 8,3m excl fietsendrager kan hier zonder probleem staan. wel blokjen nodig. bovenste deel is niet drassig. ook niet na 5 dagen regen, zoals nu. stroom kost 25 nok, wasmaschine en droger ook.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie rustige cp. we staan er met 12 campers, ruimte genoeg dus. overnachten is geen enkel probleem! voldoende grote vuilnisbakken aanwezig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

inderdaad lekker rustig. wandelen daar is lastig, alles loopt dood. vissen uitstekend aantal mogelijkheden en verschillende soorten vis gevangen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima cp om te overnachten en om Bodo yr bezoeken. je rijdt wel door een tolzone. dus tol betalen via je kenteken aan de stad Bodo :). plaats is dan minder gratis maar nog steeds oke.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

plaatsje is erg rustig. prijs is nu 150 nok. eigenlijk niet duur voor de Lofoten. voor ons was het de paar km omrijden meer dan waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

geen enkele fasciliteit maar wel een mooi plekje. toen wij er waten stormde en regende het. de fjord is dan imposant mooi. verder niks toe te voegen aan revieuws hiervoor

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

een plek vinden waar je met gebruik van blokken wat recht staat valt niet mee. de E6 is wel heeeel dichtbij. 1x gestaan, wordt echt geen 2e keer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

topplek. erg netjes en verzorgd. mooi uitzicht over de fjord. je kunt de E6 horen maar niet storend

camping is sinds 01 05 2022 definitief gesloten

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

vlak naast de snelweg. als je de camper slim wegzet heb je niet veel last van het geluid van de weg. overnachten gaat prima. santa dorp zelf is akelig gruwelijk toeristisch. Je moet van die kerstman zooi houden ......... Doe ons Sinterklaas en zwarte Piet maar 😉.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

nette camping aan de E75. weg is goed hoorbaar. naast de camping (overkant van de snelweg) een meer met zwemstrandje. prijs is 28€ per nacht, 2 pers. douches etc goed voor elkaar.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooi plekje aan een meer. weg ernaast goed te horen maar in de avond wordt het al redelijk snel rustig. supermatkt op ca 10 min lopen, brug oversyeken en bij de rotonde re of li. de K markt of de S markt😊 mooie gras ondergrond. het is gewoon een leuk plekje.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

erg mooie cp. water halen kan bij de vloerkledenwasplaats. mooie zwemgelegenheid op het eilandje. we hebben genoten van deze plaats.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

nette cp op mix grote mix parking. groot aquarium en restaurant op 100m. supermarkt op 400m. weg achter de parkeerplaatd is nogal druk. na 23.00u werd het erg rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

meeste wat hiervoor geschreven is klopt nog steeds. ook de prijs 2€ voor 24u. probeer een plek zo ver mogelijk bij de asfalt weg vsndasn te vindrn. ook s'nachts rijdt daar nog redelijk wat verkeer.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

geen voorzieningen maar lekker rustig. achteraan op het veld, bij de schepen van het marine museum, is een met gras begroeid deel. stonden er met nog 2 andere campers. langs het water naar links (niet richting Tallinn dus) lopen vind je binnen 8 minuten op de "Kai" een paar hippe restaurantjes.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

heerlijke cp, mooi uitzicht, lekker rustig, koud zwemwater op 15 meter. je moet zelfvoorzienend zijn. er is wel een toiletgebouw. mooi gebied om te wandelen of fietsen. je staat binnen 15min in Kalmar.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

35€ per nacht voor hetgeen de camping biedt vind ik nogal prijzig. sanitair is prima, wat oud en douches lekken wat maar het is wel schoon. grijs watertank kun je niet legen. ja wel met emmertjes op en neer naar de wc lopen... watertank vullen; achteruit een soort fietspad op en naar het tappunt sukkelen. er hang een slang bij maar die durfde ik niet te gebruiken. stockholm is ca 9 km fietsen, een paar hoogtemeters maak je wel😉

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prijs is verhoogd naar 35€. overdag echt lawaaiig. stadscentrum wel dichtbij. reserveer ruim van tevoren, cp is vaak vol.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

vandaag helaas nog steeds gesloten vanwege bouwwerkzaamheden. als je een weg eerder rechts afslaat kom je op een redelijk grote parkeerplaats uit. daar hebben wij 1 nacht gestaan.

Sitecode: 82047

is inderdaad gewoon open en werkt naar behoren.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

alles wat hiervoor geschreven is klopt nog steeds. plek heeft gras ondergrond, electra bijna overal. kost nu 160kr en 30 extra voor stroom. al met al is bijna 20€ niet goedkoop maar Oland is gewoon geen goedkoop eiland, wel erg mooi.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

is gewoon een legale camper plaats. betalen tussen 18.00 en 09.00u. we stonden hier met nog 3 andere campers.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

heerlijk. wat een rustige plaats. kost maar 60 kronen. mooi grasveldje om in de luwte te zitten.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

plaats is open. kost 120 kronen, electra 50 kronen extra. toilet is oke. geen rare lucht geroken :). camper staat op een net grasveld.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

druk bezochte plek niet helemaal schoon. alles aanwezig en het werkt prima. stortplaats chem toilet en schoon water ca 5 meter uit elkaar. mogelijkheid om eigen waterslang te gebruiken.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

mooi rustig plaatsje, vooral snachts. je mag op de p-plaats aan de overkant vd weg overnachten. plaats voor 5 of 6 campers. wij stonden er alleen. geen onveilig grvoel of zo gehad.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

wat een mooi plekje. super rustig en erg netjes. strand nog geen 100m meter lopen. schoon toilet en vuinisbakken. dichtsbijzijnde winkel .... ca 12km.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima CP. alles aanwezig. paar winkels op 7 minuten fietsen. kosten alleen overnachten is 160 dkr. douchen, electra kost ca 50 dkr extra. er is geen controle op betalen voor de plaats. centrum Kopenhagen is ca 20 minuten rustig fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

rustige plaats. vlakbij een strandtentje. 2,5€ om op het strand te komen ...... vreemd. als echte hollanders gewoon het strand op gegaan. dat deed iedereen😊.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima plek. erg rustig. geen voorzieningen. winkel op ca 750m afstand geen restaurant oid in het dorpje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

geweldig mooi gebied. inderdaad geen enkele voorziening en er wordt behoorlijk krap geparkeerd. maar uren wandelen over de zandplaten die bij eb droogvallen maakt het hier geweldig. de grote aantallen zeehonden zie en hoor je.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

topplek. rustig, binnen 5 minuten sta je op het fraaie strand. hebben hier eind aug 2021, 3 mooie dagen gehad.gelukkig geen stroom scheelt veel camperaars die niet zonder kunnen daarom ook in hoogseizoen niet vol. Goede cp om als startpunt voor fietstochten te gaan staan. 2 restaurants dichtbij. bakker etc ca 8 min fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

hier medio aug 2021 een nacht gestaan. behoorlijk prijzig voor wat je krijgt. plaatsen aan de linkerzijde zijn oke, vanwege het stukje bos wat er achter zit. campers die hier staan hebben vaak voor een week gereserveerd. plaatsen rechts zijn klein. beperkt ruimte om naast de camper te zitten. geen wifi ook al zit dit bij de prijs in .... is al maanden defect.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

1 ster voor de CP met name door het ontbreken van alle facsiliteiten met uitzondering van de betaalautomaat. 3 sterren voor de nabij gelegen (250m) brouwerij de vlijt. leuk terras met topbiertjes. kijk op hun website voor openingstijden. alleen dat is bezoek aan de cp al waard 😉

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

erg nette cp. dorp op 15 min lopen. plaatsen ruim genoeg. na 16.00 vaak helemaal vol, dat geldt ook voor de CP dichter bij het "strand". voor sommige camperaars een plaats om weken te staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

erg nette cp maaaar, super kleine plekken, geen plek om naast camper te zitten, ingeklemd tussen fietspad en de weg. overnachten prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima CP. hoe verder je van de brug af gaat staan hoe rustiger het is. in Aalter prima cafe het Karrewiel, goed bier en eenvoudige maaltijden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

topplekkie hoor. ruime plaatsen 6x9m) , mooi vlak. nieuw zwrmbad op 400m. leuk riviertje waar je op kunt kanoen, vlak bij het zwembad. je hoort wat verkeer maar de nacht heerlijk rustig. paar restaurantjes en bakker vlakbij.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

vernieuwde CP. kost 7.40€ per nacht, exl tax. plaatsen zijn niet te groot maar nog wel ruimte voor een stoel en tafel.ligt naast een wake board park ( waterski park) water en vuilwater afvoer netjes en gratis. dorpje op wandelafsand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

nette CP met plaatsen die redelijk van formaat zijn. typische te dure pass etapes CP. de prijs is bijna 11€. voor 3€ meer sta je vlabij op een acsi camping met zwembad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima CP. Meeste plaatsen zijn inderdaad wst smal. strandje kin je heerlijk zitten. bij laag water maaltje oesters steken. brood bij de camping, ca 200m naar rechts. rustige nacht gehad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

vlak bij het plaatsje la Trinite. plaatse heeft een grote jachthaven en leuke winkelstraat. veel barretjes en restaurants. CP is parkeerplaats langs de weg. vandaag staan we er met ca 10 campers. weg is overdag redelijk druk. na 21.00u wordt het rustiger. uitzicht vanuit de camper op de baai en alle passerende bootjes is erg leuk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prijs is gestegen naar 5,60€. voor dit geld heb je alleen een plaats voor de camper, verder helemaal niets. strand lekker dichtbij. paar restaurantjes, brood etc op fietsafstand. wandelen langs het strand gaat bij laag water prima. bij hoog water loop je door mul zand / grind te sjouwen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

inderdaad blokken gebruiken en dan sta je redelijk recht. pizzeria uit het dorp bezorgd op de CP. sanistation is prima. dorp is leuk om lekker te wandelen en een biertje op 1 vd vele terrassen te drinken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

niet echt verkeerd. grote betonplast waar je prima kunt staan. rustih en veilig gestaan op zaterdag naar de leuke weekmarkt geweest en de middag op het kiezelstrand doorgebracht. volop restautants en bars bij de haven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

populaire CP, niet te laat arriveren is wel zo handig. mixed parking. kan dus zijn dat je even moet wachten tot er een auto met dagjesmensen vertrekt. heerlijk rustig gestaan en mooie wandeling over de kliffen gemaakt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

goede CP. prijs is 13.50€ voor 24u, niet echt goedkoop dus. netjes onderhouden. stroom en water zit bij de prijs in. fietsen naar de Mont is ca 30 minuten. geen enkele winkel in de directe omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

ruime plaatsen, heerlijk rustig, vriendelijke ontvangst... kortom alles wst hiervoor geschreven is klopt gewoon. de moeite waard. de gekochte slakken even de oven in, heerlijk. en in de winkel ook nog slakkenbier. wel de naam, geen slak in vererrkt. smaakte prima.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

veel wat hiervoor geschreven is klopt. wifi is top. kon moeiteloos ek wedstrijden streamen 🙂 beheerders zijn erg vriendelijk. prima omgeving om te fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

prima ontvangst, kort vantevoren gebeld met de vraag of er nog ruimte was. prijs kwaliteitverhouding klopt. op het gedeelte onder de bomen geen last van de ganzenfamilies. eigenlijk een prima plekje. een dag parkeren in Utrecht is duurder🙂

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

prima plek. goed georganiseerd. erg vriendelijke ontvangst. mooi systeem vwb betalen van electra. de vervuiler / gebruiker betaald. geen stroom nodig is dus niet betalen. sanitair is echt top! sommige plaatsen heb je de oprijblokken nodig maar dan sta je ook 100% waterpas 😉deale uitvalsbasis voor dagje Texel.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

topplekje. prima restaurant, heerlijk terras. je staat er heerlijk rustig. 2 heerlijke nachten verbleven. is voor herhaling vatbaar. 😚 inderdaad geen voorzieningen maar die heeft een beetje camperaar ook niet nodig!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

vriendelijke ontvangst. mooi verzorgde camping. prijs via acsi erg netjes. aanrader als je Hoorn wilt bezoeken. gewoon prima plek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

1 nacht, sept 20. wat aan de dure kant voor wat je krijgt. stroom niet overal. veld erg zompig bij regen. wel veilig. toegangsweg smal en nogal wat taken die bijna tegen de camper komen. personeel wel vriendelijk

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

verboden te overnachten. zo was het in sept 20.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

gratis, veilig gevoel, centrum op 15min fietsen. De overlast van de bussen valt echt mee. sept 20 hier 3 nachten gestaan

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

heerlijk rustig plekje. fietsen naar zierikzee, nieuwerkerk, ouwerkerk, dreischor, zeelandbrug etc is erg leuk. geweldig fietspad langs het water. in voor en na-seizoen nog rustiger. watersnoodmuseum is erg goed. volgend jaar weer een paar dagen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

druk, sanitair vaak niet toegangkelijk. en oh oh, wst duur voor de aangeboden voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

in aug 20 hier 3 nachten gestasn. overdag hoor je de rondweg'. snachts rustig. prima locatie om als uitvalsbasis re dien voor fietstochten etc. 10€ per nacht is niet goedkoop. 5€ per nacht voor stroom vinden wij te duur. plasts id netjes en schoon. legen toiletbox is verre van ideaal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

(Van 05 tm 08-08 hier verbleven. Alles zoals hiervoor al beschreven klopt. Gastvrij, rustig, zwemmen, sani plek, kortom een uitstekende CP. zoals deze zijn er veeeel te weinig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

09-08 hier 1 nacht verbleven. Personeel is oke. Er worden wel erg veel campers op allerlei plaatsen neergezet. Op een groot aantal vervelend blaffende honden na was ons verblijf redelijk goed

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

vlakke en ruime plaatsen. er zijn 2 officiele plaatsen maar er stonden 6 campers vannacht. wel wat lawaai snachts van dronken jongeluk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Kleine en gezellige camping. Personeel is vriendelijk. Sanitair etc erg netjes. Plaatsen zijn ruim. Prijs is passend, bijna goedkoop als je ziet wat campings in de omgeving durven vragen. Prima vertrekpunt voor fietstochten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Alle beschrijvingen hiervoor kloppen. Een nette en goed uitgeruste CP. Camperplaatsen als deze zijn er nooit genoeg. houd er wel rekening mee dat de supermarkt op zaterdag om 13.00 sluit. Broodjes op zondagmorgen bij de benzinepomp. CP af, rechtsaf ca 800m.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Rust, water een mooi plekkie!!! Als we hier weer in de buurt komen gaan we er weer een paar dagen staan

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

CP met toilet, water loos en vul mogelijkheid en plaats om je toilet te legen. Een etage hoger ligt een nieuwe parkeerplaats, steil ca 25m omhoog. Gewoon een prima CP.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

CP vlak bij een voetgangersbrug over de rivier. Plaats voor 80 campers schat ik. Die stonden er vandaag (21-09-2019) ook wel. Voldoet prima voor 1 of 2 nachtjes als uitvalsbasis om Coimbra te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

plaatsen zijn ruim, half verhard en liggen aan de rustige buitenrand van het fort.de prijs van 14.90 is incl stroomgebruik! Everdingen is 5 minuten fietsen en binnen 25 minuten sta je met de fiets in Culemborg. fort is mooi opgenomen in en door de natuur. volop wandelmogelijkheden langs de Lek. sanitair is oké. bediening in het Proeflokaal wat amateuristisch. kortom, prima plek, voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Mooie en rustige plaats. 6 minuten lopen door de duinen en je staat op (nmm) een van de mooiste maar vooral rustigste stranden van portugal. Bakker is ca 1,5km, daar is ook een winkeltje. In het dorpje een paar eetgelenheden, vlak bij de ferry. Ik weet niet of deze ferry campers kan vervoeren. Mn de oprit is nogal uitdagend.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

CP is je zelf voorziet in je verzorging. Rustige lokatie. Wr kunnen gemakkelijk 12 campers staan. Staan dan redelijk dicht op elkaar. Buiten zitten, aan de rivier, hapje en drankje erbij, dat is vakantie vieren. Sanistation nog steeds defect. Geen voorzieningen dichtbij. Weinig mis met deze CP

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Nette CP. Is net aangelegd maar al ruim in gebruik en voldoet nmm prima. Bakker is ca 1 km het dorpje in. Daar ook 2 restaurantjes, verder weinig te doen. Strandwandeling; ga dorpje in, 1e mogelijkheid links naar het strand. Op het strand naar links, alleen als het water al wat lager staat. Wij hebben een geweldige wandeling van bijna 3 uur gemaakt.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Uitstekende, rustige CP. in de directe omgeving een aantal WO1 monumenten. O.a. De begraafplaats polygoon wood en het monument van het Schotse black watch regiment. In het cafe is het goed eten en drinken. Stroom op de CP is mogelijk.

Sitecode: 61966

Geweldige plek om te staan. Ruimte voor 5-6 campers, als iedereen een beetje sociaal parkeert :(. Er is helemaal niets, een weids strand op 20 meter van je slaapplekje. Wst wil je nog meer Echt genoten hebben we hier!! Top top topplek!!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Klein veldje, inderdaad achter een muur met daar achter het strand. Ca 500 m ri noord is, aan de andere kant van het haventje, nog een plasts waar campers geparkeerd staan. Een soort 'gedoogplaats'. Dat is wel met zicht op zee. In dorpje is alles wat je nodig hebt; bakker, supermarktje, pizzeria, slager en een winkel met allemaal militaria.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Inderdaad, smalle plaatsen maar de zee vlakbij, een sani station en netjes onderhouden. Op de fiets naar Pegasus bridge en de kustbatterijen van Merville is goed te doen.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Weinig aan de vorige beoordelingen toe te voegen. 12-06-19 was om ca 17.00 geen plaats meer. 300m voor de CP is naast het office du touriste een grote vlakte. Daar hebben wij de nacht doorgebracht en zijn de volgende morgen wel op de CP gaan staan, plaats genoeg. Vwb de artillerie batterijen, een rondleiding, met engels sprekende, gids kost 5€ pp. wij vonden het de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Op zich geen verkeerde CP. maar! Als het likt ga er niet in het weekend staan. Met name als het een beetje mooi weer is. Het is dan een gekkenhuis van overal parkeerende Fransen. Er stonden 9 campers op het plekje gepropt. Heel erg onrustig is het dan. Op maandag is het dan een heel stuk rustiger.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Smalle plaatsen maar niet te smal. Water gratis. Niemand gezien om geld te innen, wij stonden er alleen. Er staat een CP bord langs de weg maar je rijdt er zo voorbij. 200m verder kun je eenvoudig keren op de busstop :). Doorgaande weg kun je horen, maar geeft geen overlast.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Op 09-06-2019 stonden we hier met 13 andere campers. Plaats heeft wat je nodig hebt, verder niets. Bakker en slager op ca 800m lopen. Prima plaats om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Goed verzorgde CP. water alleen met creditcard koatte 18-06-19 €2.30 voor max 10 minuten. Kabelbaantje naar het dorp os leuk, nog leuker is met de fiets naar beneden en beide dorpjes en het hele havengebied verkennen. Aan het eind vd dag met de lift, fiets mag mee, weer naar boven. Strand is een kiezelstrand. Met schoentjes aan ging zwemmen prima.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

mooie en rustige plek het prachtige strand is echt vlakbij, een van de mooiste en rustigste stranden die ik ooit heb gezien. op het strand naar rechts kun je ca 30km lopen tot het volgende dorp. vanaf de CP is het ca 2km naar centrum van het dorpje. paar kleine winkeltjes en een bakker. paar restaurantjes bij de haven maar die zijn niet altijd open. vanuit de haven vertrekt het pontje naar Aveiro!!

Sitecode: 2026

dorpje op loopafstand. geen voorzieningen. toen wij er waren (mei 2017) was er op woensdag een klein marktje.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

top plek, rustig en midden in de natuur. stonden hier eind september 2018, helemaal alleen. overdag nogal wat Spanjaarden maar s nachts heerlijk rustig. wel even zoeken naar een stuk dat vlak genoeg is maar dat was zo gebeurd. dorpje is 5 - 10 minuten fietsen. genoten van tientallen lammergieren die in de middag overvlogen, een uniek schouwspel. op tijd brood halen in het dorp anders is het op!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

CP voorzien van alle ingrediënten die nodig zijn voor een volledige CP. Rustig gelegen, dorpje op 500m lopen. In dorp is niet veel, wel een afhaalpizzeria met grote pizzas. Gewoon een nette, prima plek om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Niets bijzonders. Rustig na 22.00u. Water lozen nogal lastig door locatie afvoer. Geen kraan voor inname of spoelen van toilet. In altenberge kin je wel prima schnitzel eten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Leuke camping. Klein zwembadje. Snackbar met uitstekende maaltijden. Broodjesservice. Sanitair netjes en volledig, met wasmachine en wassroger. Ruime plaatsen, halfverharde ondergrond maar gras voor tafels en stoelen. Zeer vriendelijke ontvangst. Prijs was 16€, eind sept 2018.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geen enkele voorziening maar wel een prima plek om de stad te bezoeken. P is goed verlicht en groot. Het is niet duidelijk waar de campers mogen staan maar ze staan overal. Wij vonden de straatjes in de omgeving van de kathedraal het leukste. Maximaal tapas of pinxtos eten en biertjes drinken tegen zeer schappelijke prijzen. Met de fiets st je er binnen 10 minuten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Echt een goede plaats om te staan. Picknick bankjes op 2 hoeken. Stad dichtbij, goede wandel en fietspaden vanaf de CP. Kortom de 10€ echt wel waard! En Pamplona is de moeite waard. Ennnne of je nu voor of tegen stierenvechten bent de (nederlandstalige) guided tour door de bull ring is zeer de moeite waard!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Plaats waar weinig op aan te merken is. Als het warm is het handig om een plaatje te zoeken bij de bomen. Niet elk veldje / terras heeft bomen. Kan er snikheet zijn. Citadel boven is het bezoeken waard, evenals het militaire museum in de citadel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wat oudere camping. Ligt op een prima plaats om de stad te bezoeken (zie alle voorgaande beoordelingen) jammer dat het zwembad na de eerste week van september dicht is. Was 33 graden en we konden helaas niet zwemmen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Heerlijke plek om te staan. Rustig, aan het riviertje. Springende vissen, ijsvogeltjes die over het water scheren. Restaurant biedt heerlijke maaltijd, porties zijn echt riant. Helaas geen enkele voorziening maar dat weet je als je hierheen gaat.

Sitecode: 19814

Prima plaats om water te halen en te lozen. P was vol met allemaal kermisvoertuigen (25 sept) zijn daarom naar het 600 m verder gelegen park gereden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Niks mis mee. Totaal geen voorzieningen maar wel in de stad. Met een uber taxi ben je voor 5 - 7€ in de stad of weer terug. Ondergrond verhard op een aantal plaatsen wel blokken nodig om een beetje waterpas te staan. Bovenaan zijn de plaatsen wel mooi recht. Geen onveilig gevoel of zo gehad, maar dat hebben we niet snel. Op 19 sept stonden er meer als 40 campers op de parking.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Goed verzorgde en leuke camping. Vlakbij een meer met bewaakt zwemgedeelte. Gelegen in heuvelachtig gebied, een walhalla voor mountainbikers en (race) fietsers. Ruim en schoon sanitair, erg leuk personeel, kortom prima betaalbare plaats!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geen voorzieningen maar zeker na 2300u een leuke en rustige plek. 1 kraantje ca 30m bij de cp vandaan. Lopen naar het stadje ca 1km. Was in sept 18 netjes opgeuimd. Er staan 2 containers voor afval.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Plaats is prima. Dorpje vlakbij, strand isem. Toiletgebouw in het dorpje. Water wordt gehaald uit de buitendouche die aan de buitenzijde van de bar zit. Cassette legen is in de buurt niet mogelijk!! Vagos is de eerst mogelijke locatie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Uitstekend voorziene plaats. 1 in- uitgang die redlijk uit het zicht ligt, geeft een veilig gevoel. Plaats is netjes verzorgd, water inname mogelijk dmv 2 verschillende maten kraan. Plaats is goed verlicht. Van de supermarkt ervoor heb je totaal geen last. Voor portugese begrippen goedkoop tanken bij de intermarche. Kortom, een prima overnachtingsplek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Parking was stampvol met gewone autos wij zijn doorgereden naar de camping iets buiten het dorp. Op zich zag de locatie er niet slecht uit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Midden in de stad. Gemakkelijk te vinden. Parkeerwachter was erg behulpzaam om ons op de volle parkeerplaats toch nog aan een plaatsje te helpen. 1e week van september is feestweek in de stad. Geweldige sfeer, overal bands en kraampjes met eten en drinken. Tot laat onrustig op de parkeerplaats maar geen moment vervelend. Prima verblijf gehad hier.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mix parking, plek voor geschat, 50 - 60 campers. Ook nu (08 sept) stond de parking behoorlijk vol, portugezen en een verdwaalde spanjaard. Dorp is 5 minuten wandelen en biedt wat nodig is, winkels en restaurantjes. Hoe mooier het weer hoe mooier het dorp en de camperplaats wordt. Bij regen is het een nogal deprimerende plaats :).

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mix parking, ruimte genoeg dus. Toen wij er waren 01 sept 2019 stonden er ca 25 campers en er was nog plaats voor nog een keer 25. Aan het einde van de p-plaats is nog een mogelijkheid voor 4 campers om onder de bomen van het aangrenzende parkje te staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Er is plaats voor ca 7 campers maar op de plaatsen om de officiele camperplaats staan nog een stuk of 15 campers. Wordt gedoogd, dus geen probleem. Allemaal nogal krappe plaatsen. Water is alleen op de echte camperplaats te verkrijgen. Maar voor een nacht redlijk goed plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Nette overnachtingsplaats, niks mis mee! Zwembad is 200 meter verder de straat in. Entree is 2€ pp. supermarkt en tanken op 400m afstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

De plaatsen buiten de aangewezen camperplaats zijn beter als de officiele plaatsen. Een beetje lager, tegen de muur dan hoor je de autoweg niet of nauwelijks en sta je nagenoeg horizontaal. Stad en met name het strand!! De moeite waard. 15 minuten fietsen en je ligt lekker in de zon. Aansluitend hapje eten in de stad tegen redelijke prijzen. Kortom, goed toeven hier.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Waren hier op 04 sept, helaas vol. water geloosd en door geresen. Zag er wel netjes uit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Gewoon een uitstekende plaats. Misschien zijn de plaatsen wat smal maar achter de camper ruimte genoeg om op het gras lekker van de ondergaande zon te genieten. Bakker is geweldig, je loopt gewoon de bakkerij in en wijst het brood aan,dat net uit de oven komt, betaald 65 cent en met een warm brood weer terug wandelen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geen slechte plaats maar bijna 9€ is wel te duur voor wat je krijgt. Centrum is dichtbij, terrasjes zijn leuk. Apenheul, het Loo etc is op fietsafstand. Voor ons gevoel wel een veilige plaats.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Sitecode: 20675

Hier gestaan in april 2017. Vriendelijke beheerders, van veel gemakken voorzien. Dorpje is een paar minuten lopen, eigenlijk gewoon een prima plek en voor NL begrippen niet te duur.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima camperplaats en van alles voorzien wst je nodig hebt maar..... Je betaalt met je pass d'etappe 11€. Is niet erg goedkoop. Als je 3-5€ meer uitgeeft sta je op een van de 2 campings vlakbij deze camperplaats. Voor die paar euro heb je dan wel het gemak van toiletgebouw, douche en een zwembad! Zeker t overwegen waard. Op camping garenne ( of zo) stonden we heerlijk rustig in de schaduw op 200m2

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Cp die alles heeft heeft je nodig hebt. Water, afvoer, mooie rustige plaats. Bakker op 2 minuten lopen, zwembad ip 5 minuten. Is erg netjes. Prima plek!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Leuke plaats aan het water gevonden. Tamelijk ongelijk maar wij stonden zonder blokken goed waterpas. Terrein "boven" is een kale camperparkeerplaats. Aan het water wat rustieker. Dorpje is niet veel maar voor wat kleine inkopen wel voldoende.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima plek. Wij waren hier eind sept 17, de plaatsen zijn niet echt vlak maar met een paar blokken staat de boel snel waterpas. Veel voorzieningen zijn er niet maar de omgeving is geweldig. Wij komen hier weer terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Uitstekende plaats. We hebben hier in september 2 dagen gestaan met veel genoegen. Het terrein achter de gendarmerie was vol en hebben achter de "sall des fetes" gestaan, ook gewoon uitstekend. Achter de gendarmerie zijn "camperssrs" die hier tenminste een week blijven staan. Nou, zo leuk is het dorpje nu ook weer niet:). Vergeet vooral de vrijwillige bijdrage niet!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie cp met voldoende voorzieningen. Veel ruime plaatsen op een terrein dat ooit een camping is geweest. Alleen de flot bleu sani zuilen blijven vreemd. Vuil en schoon water vlak (zelfde zijde van de zuil) bij elkaar dus veel kans op besmetting! Stadje is leuk, supermarkt vlakbij. Kortom, een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Begin September stond de plaats om 15.00 al helemaal vol. achter deze locatie kun je ook staan, in het verlengde van het schoolplein. 3x links als je weggaat bij het gemeentehuis en je bent er.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Echt een geweldig leuke plaats. Niet goedkoop maar waar in Zeeland wel?) voorzieningen zijn netjes en winkeltje is erg leuk.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Hier in mei gestaan, 1 nacht. Prima, nette plek voor niet te veel geld, 7€. Wel wat jongelui die langslopen naar geen moment onveilig gevoel gehad. Je wandelt in 5 minuten naar deze prachtige stad.