@Pverm
Aanvulling op vorige review: tarieven volgens lokale prijslijst al sinds 2022 op €12 pp met daarbovenop 2x€0,75= €25,50 per nacht obv 2 personen. Eigenaar ingelicht over foutieve prijzen op de CP-site. Mooie plek overigens.
Op 17 juli 2025 zijn we, samen met vele andere camperaars, rond 22:30 weggestuurd door de politie. Na controle van onze persoonsbewijzen werd aangezegd dat bij een 2e controleronde we zouden worden beboet. Hier hebben we niet op gewacht en zijn in de nacht richting Triëst gereden. “Het is een parkeerplaats, geen camperplaats!”
Nu, 17-7-2025 is de prijs obv 2 personen, camper, geen stroom €42,-! Ze prijzen zichzelf de markt uit. We zijn doorgereden.
Mooie, rustige camping met veel schaduwplekjes, oudere maar redelijk werkende sanitaire voorzieningen en een klein, schoon zwembadje. Geen €15 zoals in deze app vermeld maar €30,- voor camper obv 2 personen. 350m tot badstrand.
Prima CP, goed onderhouden terrein en gebouw, nu steeds meer schaduw onder de boompjes. Aardige eigenaar die tegen de avond langskomt voor onderhoud/innen. Prijs €20,- per camper per nacht, 2 personen, geen stroom.
Prima plek om een nacht te staan. Peter en Harriët
Nette plek om te lozen. Het vers water was echter afgesloten. Tegenover de benzinepomp in het nabijgelegen dorpje kun je bij de winkel “Matkroken”, Etnedalsvegen 1212, 2890 Etnedal, water tappen.