@Quattroman
Beoordeling omdat ik mijn eerlijke mening niet kan plaatsen
Parkeerplaats kost nu € 27,- voor 24 uur op 22 mei 2024. Verder is alles schoon en goed onderhouden 👌
24-05-2024…Met een camper van 8 meter lang en 5 ton is het nog enigszins haalbaar om er te komen, maar niet eenvoudig! De afdaling was wat avontuurlijker omdat het pad (eenrichtingsstraat) steil bergafwaarts loopt met scherpe bochten en hobbels. Bomen hangen over de weg, maar tot een hoogte van 3,2 meter geen probleem. De plaats is gratis, er zijn toiletten en ook een afvalstortplaats.
Op 20 mei 2024 stonden wij voor een gesloten hek. Er was niemand te bekennen op het terrein, maar in de verste hoek stond een stacaravan. We zijn toen doorgereden omdat er niemand open was.
De plaats ziet er erg mooi uit, maar we werden afgewezen omdat we geen Camping Club-leden zijn. De prijs voor één nacht zou £19 moeten zijn. De boerderijwinkel heeft een groot assortiment vers seizoensfruit en meer...alles ziet er zeer goed uit.
Zeer mooie, rustige parkeerplaats ... 6 zeer ruime plaatsen beschikbaar, vast naar beneden hellend weiland. Vers watervoorziening en toiletafvoer is aanwezig. Geen mogelijkheid voor afvoer grijs water, geen elektriciteitsaansluiting aanwezig. Geen afvalverwijdering mogelijk. De oprit is afgesloten met een ketting, ernaast staat een bord met een telefoonnummer. Super aardige eigenaar die langskomt en de ruimte huur contant incasseert.
Hele mooie grote plaatsen die alleen gebruikt mogen worden tussen april en september. Prijs £10 voor de nacht (tussen 18u en 9u). Te betalen via Betaal per telefoon. Maximaal 3 nachten toegestaan. Vuilnisbakken en afvoer chemisch toilet aanwezig. Grijs water afvoeren is niet mogelijk!!!
zeer smalle oprit ... met 8m camper geen parkeerplaats tussen de bomen ... de plaats ziet er verder goed uit (de verplichte Zuid-Italiaanse vuilnishoek wordt genegeerd) ... plaats is open
Sitecode: 20641
geweldige plek, schoon en goed onderhouden, erg aardig personeel ... maar de toegang vanaf de SS18 met een camper van 8 m is erg moeilijk omdat het steil is! ... erg verwarrend bij de uitgang
de plaats is niet toegankelijk vanwege overhangende bomen. (camper 3 m hoog) Ziet er verlaten en verwoest uit ...