@Quibby
- 2015
- Eura Mobil Profila T 695 EB
- 2021
Erg mooie plek. Wij waren er voor 2 dagen. Graag opnieuw en opnieuw.
Zeer mooie en ruime plek. Alle percelen zijn groot waardoor privacy gegarandeerd is.

Zeer mooie en gratis parkeerplaats met vrij zicht over de vallei. Incl. Bos met trimpad en grot. De grot is vanaf 1 april geopend. tot 31.9. bezocht worden.
Zeer mooie parkeerplaats en het aangrenzende stadje is bezienswaardig. Als je net als wij met een hond reist, is het erg moeilijk om geschikte paden te vinden.
Helemaal ok gratis. Het weggooien van de toiletinhoud is een beetje ingewikkeld. De ene persoon moet het deksel vasthouden terwijl de ander de cassette leegmaakt. Compleet slechte constructie.
Het is hier waarschijnlijk oké voor één nacht. Maar water, elektriciteit of andere voorzieningen vind je hier niet.
Wij zijn hier vanaf 6 februari. vanaf 7 februari de nacht doorbrengen. Geen probleem met de politie. Hier stonden 's nachts twee stacaravans bij ons geparkeerd.
Helaas werd één van de twee plaatsen ingenomen door een blinde of onwetende auto uit Leverkusen. Parkeerplaatsen zijn gratis.
Prijs-prestatieverhouding is top. Voordat u echter het terrein oprijdt, dient u te controleren of er nog plek is voor een camper. Anders betaal je voor wat je niet krijgt. Als u een wandeling wilt maken, bent u hier aan het juiste adres. Na een vermoeiend dagje shoppen bij Obelink kun je hier heerlijk ontspannen.
Gratis, schone en mooie wandelingen mogelijk. U kunt ook winkelen. Dat is alles wat ik nodig heb voor één nacht.
Voor hardlopen met de hond, gewoon geweldig. Als je op de camperplaats staat en betaald hebt, krijg je 10% korting bij de thermaalbaden.
Zeer mooie gratis parkeerplaats.

Zeer mooie plek in de natuur. De plaats is gratis als je geen elektriciteit of water nodig hebt.
V&E werkt nog steeds niet. Gewoon op slot. weer gereden.
was er voor de laatste keer. Vanaf 01.06. € 15 Nee, dank u! Als minimaal VE bij de prijs was inbegrepen, maar dat kost ook extra, net als elektriciteit. De beste manier om met de auto te komen, is door slechts € 2 voor 24 uur te betalen.
We gebruiken de plaats vaak als startpunt voor onze reizen. Eerste nacht dicht bij huis. De hond kan zich dan uitleven met andere soortgenoten op de nabijgelegen hondenweide. Maar de plaats is luid.
Vroeger was ik hier graag, maar nu wordt het bezocht door onattente kampeerders die overal parkeren.

Goede locatie!! Aankomst geen probleem. Natuurlijk zijn de straten en steegjes wat smal, maar met een voertuiglengte van 7 meter is dat geen probleem. Er zijn ook voertuigen die duidelijk langer zijn. Veel dichter bij de kust kom je met de WoMo niet.

Geweldig plek. Er zijn 51 parkeerplaatsen met in totaal 32 stopcontacten.
Geen verwijdering mogelijk. beschikbare ruimte; inclusief borden die naar deze plek leiden. V+E maar geblokkeerd.
De pitch kan als volgt worden omschreven: heel erg laat aankomen en heel vroeg vertrekken. Gewoon verschrikkelijk. Maar het strand is erg ruim en dat is precies wat er wordt bedoeld.

Zeer mooie plaats, we zijn hier voor 2 nachten. Tijdens een mooie wandeling kunt u beide scheepsliften in actie zien.
Perfect ok voor een overnachting. Op dit moment is er een wegenbouwplaats naast de deur, maar gratis staan is waarschijnlijk geen probleem.
Nog steeds gesloten
Nog steeds gesloten
Midden in een puinhoop. Gratis is nog steeds te duur.
Erg mooie plek. Ik heb al veel slechtere plaatsen gezien in een slechtere omgeving die niet gratis waren. Tegenover de Raffery is niet mooi, maar het ligt aan de andere oever van de rivier. Als je last hebt van de geur die soms overwaait, moet je nadenken over waar je diesel vandaan komt.
Zeer krap, het is beter om de passagiersspiegel in te klappen. Super korte weg naar het strand, geweldige badplaats voor de hond.
Mooi gelegen vlakbij het strand. WOMO's mogen niet langer zijn dan 7 m, omdat het anders krap kan worden afhankelijk van het aantal WOMO's dat momenteel beschikbaar is.

Tot nu toe is alles in orde, maar ik heb 2 opmerkingen. 1. Wanneer u in het donker aankomt, is de informatie op de kaartautomaat zonder flitslicht onleesbaar. 2. Dankzij een hellende positie van parkeerplaatsen is het noodzakelijk om te overwegen om de locatie van de afvoer in een douche te parkeren. Nogmaals, pitches zonder hellingen zouden mogelijk zijn.
Zoals al vermeld, heel dichtbij. Wie wil kan zijn verblijf beperken tot maximaal 2 uur en de tijd gebruiken voor camperservice, 2 € zijn daarvoor oké.
De locatie van de cp is echt geweldig, maar de camper kan zelfs niet in een acceptabele positie worden geplaatst met wiggen. Eén nacht is goed, maar je wilt ook een douche nemen.
Prachtig gelegen park net achter de wijnmakerij. De coördinaten leiden naar de ingang van de wijnmakerij. De cp kan worden via de parallelle straat erachter. Het is hier erg rustig, geen doorgaand verkeer.
Zeer luide parking, snelweg gevoel.
Niet alleen VE-vriendelijk. De plek zelf is erg mooi. Maar VE moeten worden herzien.
De sani is waarschijnlijk al enige tijd defect en is blijkbaar niet meer te repareren.
Prima parkeren voor bestelwagens. Is een beetje nauw, maar tevergeefs, en met ononderbroken uitzicht op de gracht. Maastricht is gemakkelijk bereikbaar met de fiets naar (ongeveer 10 km) te bereiken. Dit jaar waren we al voor de twee keer hier. Volgend jaar zullen we terugkomen.
De coördinaten zijn niet helemaal correct. Je hoeft alleen door te rijden richting het Informatiecentrum. Achter de slagboom rechts staan de camperplaatsen aangegeven. Echter, nergens staat aangegeven wat de kosten zijn en waar je moet betalen. De Bistro bij het informatiecentrum is daarvoor de juiste plaats.
Zeer mooie cp aan de rand van een heel mooi park en de aangrenzende dierentuin. De percelen 1-5 en 12 hebben geen satelliet ontvangst. Als je televisie wilt moet je dat melden als je gaat betalen.
De belasting is gestegen tot € 2. Wie televisie wil moet op het verharde deel gaan staan, anders is er geen ontvangst. Prachtige omgeving. Prima restaurant, gasten staan gratis.
Zeer mooie parkeerplaats, mooi uitzicht.
Ik vind de plaats te duur. Ik hoef geen stroom en ik betaal er wel voor.
Helaas zijn alle plaatsen schuin. Maar Aurich is prachtig.
Praktisch gelegen, wel lawaai van jongelui.
Zeer mooie camperplaats, maar een beetje lawaaierig (snelweg).