@R.Meijers

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Supercamping in een schitterende omgeving. Eigenaren heel vriendelijk en behulpzaam, mooie plekken en een gezellige ruimte met bar om ‘‘s avonds wat te drinken en een spelletje te doen. Het kan hier namelijk best fris worden ‘‘s avonds. Tegenover de camping een leuk restaurantje waar je lekkere streekgerechten kan eten.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Hele vriendelijke ontvangst op deze mooie en rustige camping in de Alpen. Aan een stromend riviertje en na korte steile klim kom je in het dorp waar je een lekker restaurantje en wat winkeltjes (bakker, slager) vindt.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zoals al eerder aangeven kan de hele camping wel een upgrade gebruiken, maar de plek was oké en de omgeving heel mooi. Er zijn mooie fietsroutes te rijden dwars door de wijngaarden langs leuke dorpjes met al die namen van wijnhuizen die je misschien wel van de etiketten kent.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Hele fijne camping met ruime plekken en net sanitair. Bakker in Oberbronn heeft lekker brood, maar voor een supermarkt moet je naar Niederbronn en zoals de naam al aangeeft: dat ligt wat lager. Op de fiets was de terugweg aardig klauteren, maar met e-bike prima te doen. Op de camping is er wat te eten en te drinken in een restaurantje. Was lekker. Minpuntje: je bent pas welkom vanaf 16:00 uur, dan schiet de dag wel al aardig op.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prettige camping in mooie omgeving, zeer vriendelijke beheerders, die prima Nederlands spreken ;-) Ruime plekken, net sanitair. Ligt aan een fietspad langs de rivier en dat glooiende pad hebben wij gevolgd om uiteindelijk in Echternach terecht te komen, leuk stadje. Kilometer of 28, heel goed te doen!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij hebben hier 3 nachten gestaan en dat beviel zeer goed. Een mooie camping van heel aardige mensen die zichtbaar heel trots waren op hun accommodatie en terecht, alles is prima voor elkaar, net sanitair en een ruime plek. En wat kan je hier toch fantastisch fietsen in deze omgeving, komen graag nog een keer terug!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie en nette camping, prima voorzieningen en ruime plekken. Broodjes bestellen via een app en als je opstaat staan ze voor je klaar voor je camper, top!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Topcamping! Alles goed voor elkaar. Ruime plekken, keurig sanitair, lekkere biertjes op het terras en goed eten, ik kan niks verzinnen wat niet oké was.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie camping gelegen in het bos. Ruime plekken en schoon sanitair. In de omgeving zijn mooie fietstochten te maken die uitstekend zijn aangegeven. En na het fietsen lekker een biertje in of bij het café op de camping, ingetapt door de gastvrije gastvrouw van deze camping waar wij zeker en vast nog eens terugkomen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Topplek op een prachtige camping. Vriendelijke eigenaar. Mooi en schoon sanitair. Het is nog niet helemaal klaar, maar dat gaat goed komen en dan komen we zeker nog een keer terug om het resultaat te bewonderen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Hele fijne plek, 2 nachten gestaan. Van alle gemakken voorzien, brandschoon sanitair en lekker restaurant net naast het terrein. Mooie omgeving ook, heerlijk gefietst. We komen zeker nog eens terug.