@R.p.f.Brekelmans
- 2014
wat hebben de eigenaren (Sem en Karel?)hard gewerkt afgelopen jaar. Het opkomende pareltje is goed zichtbaar. Aan de inzet ligt het niet. Missen nog wel de grijs - en schoon water voorzieningen maar daar wordt aan gewerkt. Maar wie kan voor de €12,50 inclusief stroom nog klagen. Het is hier heel lekker stil als je 'smorgens wakker wordt. Wel klein terrasje waar je een drankje kunt doen en zelfs is het mogelijk om een pizza te bestellen.
Top camper plaats met dito sanitair. mooiste camperplaats ten noorden van het Wilhelmina kanaal.
zeer mooie CP vlakbij het centrum van het historisch centrum van Kempen. Ziet er zeer verzorgd uit en zeer vriendelijke eigenaren. Zo hoort een CP te zijn. Grijswater afvoeren, drinkwater tappen, chemisch toilet afvoer en electriciteit betalen naar gebruik. En dat alles voor €13,00 per nacht. Super
top plaats om een paar nachten te verblijven. lieve gastvrouw
prachtige camperplaats en eigenaar is heel erg vriendelijk en behulpzaam
top plek als doorgaans camperplaats. de Nederlandse eigenaar en zijn zoon zijn prima bezig. dit pareltje bij Figueres wordt een topplek. Figueres met het Dali museum zijn vlakbij ( plm. 6 km) en goed met de fiets te doen. CP is nu nog in opbouw maar we zijn er zeker van dat het een fijne plek wordt. Chapeau.
ondanks het feit dat de beheerder vrij was op nieuwjaarsdag was deze camperplaats gewoon open. Slagboom was gewoon open. wel triest dat diverse campers erg vroeg zijn vertrokken omdat ze dan niet hoeven te betalen. Wij hebben de zeer vriendelijke beheerder gelukkig nieuwjaar gewenst en verder op weg naar het warme zuiden. ook prima plek om Nancy te bezoeken
wat een Top weekend hebben Carl en Gabrielle weer georganiseerd met Oud en Nieuw. Eerste Thema weekend : Oud en Nieuw op CP Oirschot. zondagavond met meer dan 60 gasten heerlijk genoten van de negen-gangs Beursgangetjes bij de Beurs in Oirschot. En als klap op de vuurpijl tijdens de jaarwisseling bij gezellig houtvuur en gratis Glühwein van 23.00-01.00 uur buiten genoten. zeker de moeite van het herhalen waard. nogmaals dankjewel voor jullie goe
prima camping direct aan het Gardameer. wel teleurstelling dat we de door ons gereserveerde plek direct aan het meer niet beschikbaar was. kregen een andere plek voor hetzelfde geld wat verderop. de organisatie is echt Italiaans. toen we geïnstalleerd waren zijn er nog twee campers bij ons aangekomen die voor hetzelfde plaatsnummer betaald hadden. maar alla, Italië 🤭 aanrader: het restaurant net buiten de camping. Sensatione . supa di pesca
top CP voor bezoek aan Verona. vriendelijke eigenaresse. inderdaad wat gehorig over dag. maar dan ben je toch in Verona. zeker aan te bevelen
Top camperplaats met alles wat je maar kunt wensen. Aanmeldzuil werkt gemakkelijk. Heel aardig welkom geheten door assistent beheerder. we waren een beetje bang dat het werken met de aanmeldzuil het persoonlijke karakter teloor zou gaan. maar niets is minder waar. eigenaresse Kristel kwam ook even kennismaken. mooie uitvalsbasis voor fietstochten. Holterberg op 7 km. Centrum Holten max 2 km. komen zeker terug
proberen hier elk jaar een weekje naartoe te gaan. Topplek en dito personeel. Altijd zoeken naar oplossingen. ssttt...niet verder vertellen....de plekken op de landtong hebben direct zicht op de vaart waar de gehele dag schepen voorbij varen. Goede visplek
Bourgondische boerderij camping in prachtige natuur omgeving. eigenaars vriendelijk, behulpzaam. sanitair super. leuke uitvalsbasis voor fiets en wandelroutes. met name het " bels lijntje" naar Turnhout is een fantastische fietsroute
perfecte Camping aan de oever van de Moezel. op loopafstand van het centrum van Metz. Meeste gasten zijn hier voor één nacht. wij staan er nu een paar dagen en bevalt prima. mooie fietsroutes langs de Moezel van hieruit.
plaats gereserveerd voor 4 dagen. na eerste dag al aangegeven dat we willen verlengen voor een periode van 1,5 week en verzocht om een plek met uitzicht op de Moselle. tot 3x toe verzoek ingediend. plaats naast ons komt vrij en gevraagd of we konden wisselen. werd niet toegestaan. dus nieuwe reserveringen krijgen de beste plekken. echt zo inflexibel. we gaan vertrekken. sraan op plek 46.
wat een prachtige camperplaats. Alle voorzieningen die je nodig hebt. Vlakbij het mooie oirschot op loopafstand. Je kunt zien dat deze CP met liefde is aangelegd. Mooie bloemperken . Maar wat een geluk dat we hier stonden afgelopen nacht. Na de meest heftige onweer storm (code oranje) lagen er natuurlijk behoorlijk wat plassen op de CP. Maar vanochtend was alles weer droog. Je moet er niet aan denken dat we op gras hadden gestaan.