@RAPIDO-MICHEL

Ja
2004

Ter info, de camping is definitief gesloten, het restaurant aan het meer lijkt in de zomer ook gratis te zijn geworden?

Leuke plek om te overnachten en het middeleeuwse dorp te bezoeken mogelijke toegang tot de grote CC PL

Prachtige plek goed doordachte locatie groot genoeg voor grote CC, zelfs met aanhanger raad ik aan?

te vermijden als je meerdere dagen blijft zodra een bezoeker je komt bezoeken zelfs die 10 mn is 1,60 € geen cadeau en we zaten vast aan de rand van onze camping 2 nachten passerende campers geen privacy meer naar de camping municipal de Penvins is veel beter, het strand is mooier en de manager is veel minder voorzichtig, ik zou zeggen minder steken onder?

altijd heel goed voor één nacht tarief verhoogd naar 9,50 per nacht

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

teleurgesteld door het gebrek aan warm water douche afgewerkt met koud water beperkte locatie en het eeuwige zonder schaamte van de Spanjaarden luide muziek van de bar ga voor een paar euro meer naar Camping Playa TROPICANA 2 km naar het zuiden het is een ander niveau *****

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Let op ⚠️ elektriciteit en betalen voor 4 nachten de totale rekening 86 € inclusief 40 alleen voor elektriciteit waren we verrast

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De toiletten zijn nog maar kort in gebruik, jammer dat ze 50 Cts betalen om zichzelf te ontlasten.De prijs per dag met stroom is opgelopen tot €11,50 gezien het aantal staanplaatsen, het loont groot maar nog niet genoeg de toiletten opladen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

de plaats heeft niets met het verleden te maken niet meer mogelijk om aan de rand van het strand een fietspad zo slecht te vestigen?

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Ik raad het aan voor een bezoek aan de stad geweldig welkom van de zeer behulpzame eigenaar correcte prijs gezien de diensten?

het gebied is een campingparking geworden de prijs is verhoogd naar 10,50 € voor 24 uur

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Normale plaats waar het verboden is om in CC te overnachten

Te vermijden gebied in zeer regenseizoen, omdat doorweekte grond en het risico van stagnatie belangrijk is wat en het geval die dag 95% van de onbruikbare plaatsen behalve dit gebied zeer goed

VOOR INFO. dit gebied is gesloten van 16 september 2019 tot 31 maart 2020

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer mooie plaats beschikbaar in deze tijd van het jaar tegen geen verlichting 's nachts zoals aangegeven

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer rustige plaats op dit moment blijven we 2 nachten dus we zijn jammer dat er geen elektriciteit is in camperpark

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer vriendelijke huis zeer krappe locatie goed voor een overnachting in het voorbijgaan

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Geen toegang tot de grote camping vanwege de zeer smalle doorgang

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Sinds 2018, wanneer de camping aan het einde van het seizoen sluit, wordt het een plaats met elektriciteit die alleen AU en WC aftapt en voor 10 € / dag. De kantoren zijn open van 10u tot 12u de week. Buiten de openingstijden opent de slagboom automatisch. Bij vertrek 10 € betalen bij de receptie voor een uitrij-code

Er was een plekje om de cassette en grijs water te lozen bij de begraafplaats van Penvins tot waar je bent veroordeeld. Het stadhuis van Sarzeau is anti-camper?

Wat jammer is op het schiereiland van Rhuys, is dat de camper niet welkom lijkt, op deze site mogelijkheid om de cassettes te legen maar geen druppel water om te spoelen zonder 2€ te betalen

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige familiecamping, uitstekende gastvrijheid, zeer schoon en goed onderhouden. Ruim zwembad ter plaatse, de omweg waard. Sterk aanbevolen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Nu camping-car park prijzen, afhankelijk van het seizoen tussen de € 12,50 en 14,50 met alle gebruikelijke voorzieningen. Wifi werkte niet goed, stil in de winter.

Afgebakende kleine plaatsen, wifi zwak, prijs november 2016 €10 + €3 voor elektriciteit. Camperplaats alleen "voor de passage"

Goede locatie, jammer dat de noordenwind te vaak waait in deze regio. Het beperkt het plezier.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Zeer gezellige camping met alle winkels en het strand ongeveer 200 m