@RFN-Kossen

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Deze camping is een een pareltje. Mooi gelegen naast het stadje Chalaronne en vlakbij supermarkt en vele restaurantjes op loopafstand. Er zijn geen voorzieningen voor campers. Het sanitair is oud en mag wel een opknapbeurt hebben. Staan-wc's (gelukkig ook een paar zit-wc's) niet meer van deze tijd vlgs onze ervaring. Maar alles goed schoon. Plekken ruim, schaduw en zon. Aanrader voor doorreis of een paar dagen. Het stadje is zeer de moeite waard.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooi gelegen kleine camping. Prima om meerdere dagen te verblijven of voor doorreis. Dorpje met voorzieningen op loopafstand met leuke restaurantjes en Intermarche. Douches prima zonder muntjes, echter wastafels alleen koud water. En zelf WC-papier meenemen. Da's toch niet meer van deze tijd?

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een heel mooi aangelegde kleine camperplaats met stroomvoorziening. Helaas was de CP dit hele weekend t/m maandag gesloten ivm "varkenspootjeskermis". Hoe verzin je die naam. Geen alternatief aangeboden op de mededeling, maar een vriendelijke man wees ons naar een nabijgelegen CP waar nu heel veel Fransen stonden. wij zijn doorgereden naar Val d'Ajol, een mooie kleine camping iets zuidelijker.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping. Wij komen hier al jaren. Heerlijk natuurzwembad en tegenover de camping ligt een royaal zwemmeer. Het eten is van goede kwaliteit. Camping is niet de goedkoopste maar daar staat tegenover dat sauna en whirlpool gratis zijn.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Rustige plek. Zoals de website aangeeft is het beter om aan te rijden via via Schonach im Schwarzwald. Sanizuil was kapot maar toch gewoon €20 betalen. En nergens een loosput voor grijs water. Verder wel OK en prima eten in het restaurant. Ook broodjesservice.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

De 5 sterren meer dan waard! Ruime plaatsen rondom een mooi aangelegde vijver waar je de zwaluwen ziet duiken om even water te scheppen. Het sanitair is heel schoon en mooi. Kleine handdoekjes bij de wastafels. Ook prima systeem om via QR af te rekenen naar gebruik. Alles op basis van vertrouwen. Als alle beplanting is volgroeid kan het alleen maar mooier worden. Dit geldt ook voor de vijver. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Heel rustig gelegen in groene omgeving.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Prima camperplaats. Heerlijk rustig. Wel zijn de plekken enigszins schuin. Stroom met muntgeld naar gebruik. Cassette legen is wat primitief maar voldoet. Restaurant helaas vanwege bedrijfsvakantie gesloten van medio december tot 5 maart. Onbekend of dat altijd zo is. Hun website vermeldt dit niet. Jammer!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Info klopt niet. CP gaat pas open vanaf 25 maart t/m 31 oktober. Prijs is ook verhoogd naar € 16,00 zonder en € 20,00 met water en stroom. Zie verdere info op hun website.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Het zal ook aan het regenachtige weer hebben gelegen maar de "camping" maakte een troosteloze indruk. Het merendeel chaletjes en minder kampeerplaatsen die vooral niet toegankelijk waren voor een camper. De grasgrond was uitermate drassig. Ook geen loosplaats en waterinname plek gezien. De wegverharding heeft echt onderhoud nodig. 's Morgens heel vroeg is het geluid van denderende vrachtauto's op de nabijgelegen weg. Eén ster meer voor sanitair.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Prima rustige plek. Idyllisch aangelegd. Sanitair stelt niet veel voor in houten gebouwtje. Wij waren hier 24 januari en het stond behoorlijk vol. Helaas zijn er ook camperaars die een plek naast hun bezet houden met hun stoelen en tafeltjes. Jose. overigens een zeer aardige man, zou hier iets van moeten zeggen. Wij dronken een wijntje 's middags en kregen van Jose spontaan een paar stukjes brood met heerlijke ham er bij.

Sitecode: 19539

Prima camperplaats aan de noordkant van Cartagena. Voorzien van alle voorzieningen. Sanitair eenvoudig maar zeer schoon. Ruime plaatsen. Kleinere kosten €12 en de grote (86 m2) €18 incl stroom. En wat een vriendelijke ontvangst door de eigenaren. En een prima uitleg wat zich waar bevindt in Cartena. Op loopafstand (200 m) een heel goedkope supermarkt. CP is zeer de moeite waard.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Geen ervaring op de camping zelf. Maar toch een slechte waardering. wij wilde een aantal dagen reserveren. 8 x gebeld, niet opgenomen. 8 x gemaild, geen antwoord. Onbehoorlijk!!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Een prima CP. Vergt wel een beetje stuurwerk om in te rijden. Maar ons lukte dat prima (> 7m). Aan overzijde van de weg een goed sanistation voor lozen grijs water en cassette. Ook het tanken van gratis drinkwater was nu, medio januari, nog mogelijk. Pizzeria op woensdag gesloten. De vorige recensie meldde 2 toiletten met wastafels......die zijn er niet bij de CP. Deze CP vergt wel dat je zelfvoorzienend moet zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Prima en rustige plaats. Nu medio januari helaas geen gevulde koelkast meer. Zal ook met de buitentemperatuur te maken hebben (-3 tot 3 °C). En zoals eerder is gemeld in de wintermaanden geen voorzieningen.

Mooie camping met grote en kleinere plekken. Terrein loopt af waardoor blokken nodig zijn. Gezellig terras en enorm zwembad van wel 30 m.! Alleen wel veel last kleine mieren. Je moet echt maatregelen nemen (spuiten / strooien) anders nemen ze je hele camper / caravan over. Jammer, maar daar kan de camping niets aan doen. Prachtige fietspaden, de zgn. vies verdes. Leuke strandjes in de buurt.

Wij stonden aan de buitenzijde en er was geen stroom en water. Voor ons niet erg want wij zijn zelfvoorzienend. Vanwege ontbreken van die voorzieningen betaalden we € 10. We hadden de indruk dat de aanleg van stroom en water nog in de planning stond. Erg aardige eigenaar. Hele mooie plek. Vanwege de grootte van de plaatsen was het niet duidelijk of die voor één of twee campers bedoeld was.

Prima camping. Brandschoon sanitair en ruime douches (zonder muntjes). Fraai gelegen. Sommige plaatsen zijn voor langere campers (+ 7 meter) te kort of niet /slecht toegankelijk. Grappig dat je voor slechts € 45 per dag een elektrische Citroën Ami kan huren. Uiterst vriendelijk ontvangen door Engels sprekende dame. Met ACSI betaalden wij € 24,10 voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij onderschrijven onderstaande recensies. Prima betaalbare wijnen. En inderdaad dicht op je buurman. Dat wordt nog erger tijdens de wijnfeesten. Het aantal campers in de weekenden overstijgt gemakkelijk de 60 à 70. Dus de 30 in de info is relatief. Sanitair is volstrekt onvoldoende. Slechts 1 heren en 1 damestoilet. En dan ook heel onlogisch zijn de douches in de toiletruimte geplaatst.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Al eerder op deze CP geweest. Nog steeds heerlijk rustig. Het restaurant in de toren Wasserburg is onlangs permanent gesloten.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Ruime CP en op loopafstand (wel een pittige klim) van het oude centrum. Plaatsen aan de rivierzijde hebben stroom, wel even de aansluiting zoeken. Wij stonden op 22 december alleen. € 6,00 ( zonder stroom) in envelop in brievenbus gedaan.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

18 december. Camping compleet verlaten. Alle sanitair ( douches en toiletten) afgesloten. Alleen nog mogelijkheid cassette legen. Geen eigenaar / beheerder gezien of tel. te pakken kunnen krijgen en ook geen voorziening om geld achter te laten. Overigens vonden wij het geen € 20,00 waard, gelet op de staat van de gebouwtjes.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wij kunnen alle positieve recensies bevestigen. Super CP en het pasjessysteem werkt perfect. Ook schoon water gaat via de pas ( € 1,00 / 100 l ) maar als je minder water tankt kun je het resterende bedrag weer op je pas terugboeken. Kerstmarkt was niet meer Celle waardig.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

De laatste recentie klopt niet. Wij waren hier op 23 december en konden gewoon op de voor campers bestemde plaats staan, die eigenlijk veel te klein zijn. Dagticket € 2,00 voor 24 uur. Navraag in café leverde op dat de camperplaatsen in tact waren en er gewoon overnacht kon worden. Openbaar toilet op de parkeerplaats en verder geen voorzieningen. Kasteel is een aanrader en een rondleiding een must.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wij komen hier al een aantal keer. Prima rustige plaats. Stonden er nu ook weer op zaterdag 12 februari en heerlijk gegeten. Bleek wel nu een beperkte kaart. En bovenal: het restaurant is alleen op vrijdag en zaterdagavond geopend. De rest van de week dus gesloten en dat zou ook zo blijven, aldus de eigenaar. Oorzaak: niet aan personeel te komen.

Prachtig aangelegde CP. Ligt ook nog eens in een heel mooie omgeving en gemakkelijk te bereiken.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Deze review betreft een rectificatie op onze eerdere review van 9 december 2020. Hierbij is per abuis en onterecht de CP gewaardeerd met 1*. Wij hebben Campercontact verzocht de review te verwijderen, hetgeen inmiddels is gebeurd. Toen wij de CP op 9-12 bezochten was deze nog gesloten en werd met veel mankracht gewerkt om tijdig open te kunnen. Toen al zag de CP er voortreffelijk uit. Wij wensen de eigenaren veel succes en wellicht tot ziens!

Fijne mini-camping. Het verwarmde gebouw met prima sanitair en ontmoetingsruimte is absoluut een pré. Op het moment dat wij er waren (9 dec) werd er druk gewerkt aan uitbreiding van de camperplaatsen. Ongetwijfeld in het voorjaar een heel mooi uitgangspunt voor fietstochten door de boeiende fruitbomen.

Zonder twijfel een hele goede CP met alle sanitaire voorzieningen. "Dankzij" Corona was de gezelschapsruimte niet bezet máár anders is dit ook zeker een pluspunt om anderen te ontmoeten.

Zeer mooi gelegen camperplaats bij hotel/ restaurant waar je oom lekker kunt eten tegen schappelijke prijzen. Voor voorzieningen dient afzonderlijk te worden betaald. Eigenaren adviseren om aan te rijden via Schonach. Deze route is gemakkelijker en minder steil / smal.

Mooie CP. Rustig gelegen in nabij wandelbos. Stroom 1 euro / 2 KWh. Het weggetje naar de CP is wel smal.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Helemaal eens met voorgaande reactie. In één woord waardeloos!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Heel mooi aangelegde CP tegenover zwembad en dichtbij oude centrum van Herrenberg. Tarief van € 5 voor een dagticket is een heel behoorlijke prijs daar deze CP van alle gemakken voorzien, water en inname en stroom voor de prijs van € 1 voor 6 uren lang. Eén tip voor de gemeente: voorzie de plaatsen van betonnen grastegels. Nu was het heel drassig en moest ik mijn voorwielen op het asfalt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Camping is heel mooi gelegen in een overstroomgebied. Wij stonden hier eind december en waren de enige camper. Zeer vriendelijke eigenaresse. Het sanitair dat open was is zeer netjes. Tijdens veel regen is het erg drassig maar de 4 CP plaatsen zijn verhard. Enig min puntje is dat je met de camper erg moeilijk van de plaats wegkomt.

Prima camping. Zelf een plekje uitzoeken. Mooi schoon sanitair. Gemoedelijke sfeer. Fantastische fiets- en wandelmogelijkheden. Het uitgestrekte bos is nog jong.

Prima overnachtingsplek. Weids uitzicht over de heuvels. mooi oud dorpje met wat horeca. Sanizuil met 2 stroompunten, echter stroom is uitzonderlijk duur. 55 minuten voor 1 jeton = € 2,50. Mogelijk wordt deze gratis cp in de nabije toekomst een betaalde plek. Toen wij er stonden, 21 sept, was men bijna klaar met een betaalzuil.

Fantastisch mooi gelegen tussen de bergen met mooi uitzicht. Ruime plaatsen en zeer camper toegankelijk. Zwembad met terras en restaurantje/ snackbar. Maaltijden kunnen ook afgehaald worden. Zeer vriendelijke ontvangst. Wij waren hier eind september en er stonden nog flink wat gasten. Zoals bij veel campings eind september was het zwembad gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

zoals gebruikelijk zeer goed. Alleen weer helemaal vol, en dat eind april! De tegoedbon die vorige jaren nog € 4,= was is nu verlaagd naar € 2,=. De overnachting kost wel nog steeds €10,=.