@RHJB
- 2022
- Hymer MLT
- 2020
- Mercedes
Zes ruime plaatsen op goed aangelegde CP in het groene hart van Holland bij een traditioneel melkveebedrijf en kaasmakerij/kaaswinkel met een super gastvrije eigenaar. Heerlijk rustig en dichtbij leuke plaatsen zoals Leiden. Als kers op de taart kregen we een uitgebreide toelichting tijdens het melken van de koeien. Vergeet vooral niet om wat van de heerlijke hier gemaakte kaassoorten te kopen in het kaaswinkeltje!
Deze CP ontdekt via de vlogs van Engel Bos. Helemaal eens met het beeld wat hij schetst: dit is een prachtige, fijne camperplaats. Top onderhouden en met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De dubbel-dooier eieren gaan we thuis proberen. Een CP waar we zeker terug gaan komen.
Let op: het is tegenwoordig VERBODEN om op deze parkeerplaats TE OVERNACHTEN. Het bord bij de parkeerautomaat vermeldt dit nadrukkelijk!
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een nieuwe camperplaats die nog in opbouw is. Dat betekent dat op dit moment (juni 2025) er nog geen faciliteiten zijn maar die worden wel aangelegd. Dat is voor menig camperaar, zoals wij, geen probleem. De rust en ruimte en geweldige eigenaren maken het verblijf perfect. Volop ruimte op een enigszins ongelijk grasveld maar levellen gaat probleemloos. Langs de waddendijk en door de omliggende dorpen zijn leuke fietstochten te maken.
Prima camperplaats met alle faciliteiten behalve elektra. Lijkt nog in ontwikkeling naar meer gestructureerde plekken. Nu nog volop mogelijkheden om ergens op het terrein een plekje te kiezen. Direct aan Vias Verdes de la Sierra de Alcaraz; een heel leuk fietstraject. Enig geluid van nabije gelegen autoweg maar niet storend en ‘s nachts stil. Al met al een aanrader.
Rustige CP met plaats voor drie waarvan er nu twee door (waarschijnlijk) lang parkerende Fransen worden gebruikt. Enige vrije plek is een beetje aflopend maar met stelpoten of blokken goed te doen. Vandaag geen actie bij voetbalveld en sporthal op circa 150 meter. Daar is ook mogelijkheid voor lozen grijs en zwart water en afval. Al met al zeker een aanrader.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een hele leuke overnachtingsmogelijkheid bij een gastvrije eigenaar van een fietsenwinkel en tearoom. Deels verhard en ook groot grasveld om te staan. In dit natte seizoen is het grasveld geen aanrader. Beperkte voorzieningen maar voor de zelfvoorzienende camperaars een prachtplek. Wel de bedoeling om in ruil voor de gratis overnachting wat te gebruiken in de tearoom. Wij genoten van het echte Engelse ontbijt daar.
2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden