@RJV
- 2021
- Eura Mob PRS 695HB
- 2021
Een pareltje aan de kust… spel van zon, wolken, eb en vloed. 2 nachten gestaan. Eigenaar komt langs of via QR code betalen. Grijswater kun je lozen, drinkwater tappen en chemisch toilet kun je ook lozen. Verder geen voorzieningen, maar voor ons geen probleem. Het uitzicht compenseert alles. In de omgeving gefietst met de ebike.
Prima camping, we betaalden voor 2 nachten met stroom £ 70 pond. Voorzieningen zijn op orde. Toilet en douche functioneren naar behoren, basic. Voor ons prima. Vriendelijke ontvangst, gaf uitleg waar je dolfijnen het beste kunt spotten en wanneer (Channonry Point, 10 minuten lopen; bij overgang van vloed naar eb en vice versa).
We hebben hier 2 nachten gestaan, prachtige uitzichten. Geen voorzieningen, maar dat mag de pret niet drukken. Rond Loch Rannoch gefietst. Indrukwekkend landschap.
Sitecode: 20258
De camping kan er mee door, aan een kloof met de rivier Soca. Prachtige doorkijkjes en je kunt vanaf de camping zo de rivier in. Voorzieningen zijn op orde, maar houdt niet over. Dorpje is erg leuk, met een aantal gezellige restaurantjes. Veel vriendelijkheid en gastvrijheid ontmoet in Slovenië. Per overnachting betaalden we eind juni voor 2 personen incl stroom zo’n 45.

Camping is prachtig gesitueerd hoog in de bergen (1.820 meter) aan een meertje. voorzieningen zijn adequaat. Ze hebben het liefst dat je contant betaald, maar contactloos kon gelukkig ook. Reserveren is aanbevolen. Met een beetje geluk sta je op de camping, maar als het vol is hebben ze reserve plaatsen met stroom. Let daar even op, om teleurstellingen te voorkomen. vanaf de camping is het heerlijk fietsen of wandelen.
Van 18-21 juni hier gestaan. Prachtige camping voor rustzoekers. In de omgeving waren campings vol, maar hier hadden ze nog een prachtplekje. Uitzicht op de Ortler. Sanitair is uitstekend, op je eigen plekje drinkwatervoorziening. En op 200 meter afstand een eenvoudige maar prima Imbiss! vanuit de camping heerlijk fietsen of wandelen.
prima voor 1 nacht; sanitair verouderd maar schoon. 280 kr incl elektriciteit, grasveld , wel langs een drukke weg (70), mooi uitzicht

We zagen hier geen campers. Betwijfel of je er terecht kunt. Even daarvoor op de parking, voldoende ruimte om te overnachten. Tussen 1 juni - 15 juli kun je met de fiets 13 km omhoog naar Snoheim fietsen. Onderweg verscheidene Muskusossen gezien. De moeite waard.
Fijne camping, mooie plekken aan de rivier voor campers, deels verhard. Voor het oprijden op een verharde plek even checken of het echt verhard is.
Prachtige camping, ruim opgezet, geen afgebakende plaatsen, mooie uitzichten. Vriendelijke ontvangst. Begin sept zon op rond 9 uur en zon onder 17.30 uur. Sanitair oké. Veel services: campingwinkeltje, zwembad, emtb verhuur, speeltoestellen kids.
Camping viel erg tegen, veel plekken met nauwelijks uitzicht, verkeerslawaai. Zwembad is oké. Voor ons niet weer.