@RKR1960
- N&B Arto 88 EK
- 2021
- Integraal
April 2026
Wie deze bordeelprijzen nog steeds betaalt, is niet meer te redden.
We waren er gisteren met de fiets en hebben een rondje over het terrein gefietst. Het is een enorm verhard terrein met voorraden en afvalverwerking, en er zijn elektriciteitsaansluitingen. Maar we vonden het niet echt aantrekkelijk.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Waarschijnlijk een van de mooist ontworpen campings die we in 11 jaar hebben bezocht. De parkeerplaatsen zijn erg groot en liggen niet naast elkaar. Sanitair met verschillende motieven, werkelijk prachtig en heel modern. We komen zeker snel terug en genieten van deze prachtige plek.👌
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Sitecode: 11917
Een prachtige parkeerplaats achter een hal - zeer comfortabel en goed onderhouden - drie parkeerplaatsen op gras en drie op stoeptegels. Er is elektriciteit en water met afvoer aanwezig. Heerlijke rust en uitzicht over het landschap, gewoonweg prachtig. Wij komen zeker nog een keer terug.
Toen wij er een jaar geleden midden in de week waren, stond er op bijna elke plek een kegel met een weekendreservering. Degenen die een parkeerplaats reserveren, zijn niet goed bij hun hoofd. Wij zijn meteen vertrokken en gaan nooit meer naar dit circus.
Met €25 is het iets duurder dan andere plekken, maar wat ze hier hebben opgezet is echt geweldig 👍 Top plek 🌞🌞🌞🌞🌞
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een prachtige plek in de natuur waar je heerlijk kunt wandelen en mountainbiken. Maar de mooie douches zijn een beetje vreemd Openingstijden slechts tot 17.45 uur en twee douches op muntjes in één kamer. In de ochtend kon je loten Plaatsnummer 22 douches met plaatsnummer 13 en 24 met 11. 😉😎 Wij komen zeker nog een keer langs 🚐