@RKelly24
- 2004
- Buscamper
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

super mooi 🤩 alles top is gewoon open terwijl er op de app staat gesloten
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

heerlijke camping in de bergen. sanitair voldoende 21,- ; 2 personen hond en elektronische tijd(6,-) elektrische tijd wel aan de prijs! mega grote plek wij bleven 2 nachten, voor 1 nacht sta je op het 1 nachtterein.
prachtige plek om te staan. veel bergbeklimmers 🧗 sanitair schoon voldoende plek mag je zelf uitzoeken. wij hadden helaas geen stoom omdat alle stoom voorzieningen bezet waren. 8,-€ pp hond 3,- stroom 4,-€
hier kom ik thuis al 15 jaar . gewisseld van eigenaar maar dat komt de camping ten goede altijd vriendelijk, heerlijk zwembad, schoon sanitair. heerlijk fiets gebied fietspad naar Savine du lac is bijna af dus fantastisch.
mooie plek midden in de bergen. betaalautomaat werkte niet dus wij stonden een nacht gratis. normaal betaal je 1€ per uur van 19:00-7:00. wc gaat ‘s avonds dicht. heerlijke stille nacht gehad denk dat het overdag wel erg druk kan zijn.
super fijne camperstop. aan het meer. sanitair prima: stroom, douches, wc, afwasruimte, wasmachine, winkeltje. vuil en schoon water zelfs op de plekken water kranen aanwezig. hoogseizoen plek 35,-€ hond 3,-€ voor Gardameer mooie prijs.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Echt een hele mooie plek om te staan. wel veel schuine plekken als je richting het plaatsje loopt heb je na ongeveer 100 meter klein paadje omhoog en daar zit een heerlijke warme bakker waar wij met zijn tweeën voor een 10,-€ heerlijk hebben ontbeten. stukje verder zit een proxi (klein supermarktje) 7/7 geopend van 8:00 tot 19.30uur. 20,- incl stroom e.d wc niet aanwezig wel bakken om dingen te spoelen maar stonk daar wel erg niet erg schoon.