@RKuiper
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2023
- Carthago Chic E line 51 QB
- 2013
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
We komen hier regelmatig omdat we in de buurt moeten zijn voor paarden. leuke draaiende boerderij en mooie rustige plek met goede plek voor camper service water afvoer en toilet. mooi uitzicht over de weilanden. wifi is goed en lekker rustig en gezellig. dus tot volgende keer. gr Margien, richard en kids
Juli 2026
Wat een mooie plek en heel netjes. Naar dorp met vele winkels en restaurants goed te lopen. Wij deden het op de fiets. Mooie toiletten en keurig netjes. Goede stoorm palen per plaats met water aansluiting er bij. Goede verlichting en camera beveiliging. Ook nu in hoogseizoen nog plek genoeg.
Wat een mooie camper plek. We betaalde 37 euro voor een nacht. Inclusief stroom en water op de plek met schaduw en mooi grasveldje er voor om te zitten en luifel uit te zetten. 10 min fietsen naar de toren van Pisa en de mooie stad te bekijken. Heerlijk rustig en we stonden met 1 andere camper. Echt aanrader. Met camera beveiliging. We snappen niet dat het hier zo rustig was. Leuk restaurant er bij en je kan ook ontbijten !!
Sitecode: 196043
Zag er voor ons niet veilig uit. Alleen maar een aantal oude campers met hele gezinnen die hun was aan het buiten hangen waren. Schreeuwende kinderen.
leuke camping met zwembad. schaduwrijke plekken en ruim. leuk zwembad voor de kids en sanitair is in orde. wij hebben bij restaurant echt heerlijk gegeten voor een super prijs !! wij betaalde hier 65 euro per nacht. douche gratis en stroom inbegrepen. incl 2 kids
Wat een bijzondere plek. We stonden er helemaal alleen en leuk voor de kids. Geiten komen van de Berg. Waterstroom voor de plek. Stuwmeer te bekijken en bergkristal zoeken. Er zijn twee stroompunten. Wij vonden het echt super.
Wat een mooie plek en fantastisch uitzicht. Top sanitair en je kan er mooie bergwandeling maken naar de lift etc. Echt een aanrader.
Super leuke mooie plek. We zijn voor het eerst daar met de kids geweest afgelopen weekend en ons geweldig vermaakt. Heerlijk zwemmen in helder water. En top plek om te suppen. Sanitair mooi en schoon. Top douche ! We gaan volgend weekend weer.
April 2026
wat een mooi uitzicht hier. goede plek en rustig. mooi om te wandelen en verder heel netjes.
wat een mooie camper plek is dit. grote plekken op heerlijk gras. zijn ook verharde plekken bij. gratis stroom en water. ook sanitair is netjes. leuk om te wandelen langs het water naar de oude cathedraal.