@RSExsis
Eigenlijk precies wat een minicamping moet zijn. Grote plekken, goed sanitair, vriendelijke en persoonlijke gastvrouw en - heer. Schoon en opgeruimd en een fijne knusse sfeer. In de buurt veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Dit was de 2e keer dat we hier waren en komen zeker weer eens terug.

1 ster voor het uitzicht, dat maar vanaf 2 plekken zichtbaar is. Zeer kleine plaatsen met slechts 1 meter voor een stoel. Uitkijken op oud afval. Een beetje meer aandacht zou hier wonderen kunnen doen. Maar nu is sanitair oud, vies, deuren geen slot. Ok, we hebben het eten of de wijnen niet geproefd, maar daar kun je niet alleen op vertrouwen als je een camping hebt. Zelfs met lage prijzen. Nog een ster voor het uitzicht. Na 1 nacht gevlucht.

Wij waren er op een rustig moment. Daardoor waren 2 badkamers voor vier campers en 2 kampeerders voldoende. Doordat het campingterrein te nat was, mochten wij in de voortuin staan. Inderdaad duur voor Spaanse begrippen, alleen cash afrekenen mogelijk en geen stort. Maar op loopafstand en uitzicht op het dorp is super. Rogier reageert snel op mails, geeft een warm welkom met tips voor de omgeving en leende ons zijn wandelkaart uit.

Vijf sterren omdat alles er is wat je zou zoeken! Schoon en modern sanitair, een recreatieruimte, ruime plekken, rustige omgeving, stad in de buurt, prima uitvalsbasis voor fietstochten. Een charmante minicamping. Nog een tipje, fiets naar Wijk bij Duurstede en ga eten bij restaurant de Kleine.