@RTM-van-der-Meij
- Ford Nugget
- 2020
- Ford
- Buscamper
Deze Camperplaats is zeker aan te bevelen. Heel rustig gelegen in een mooie omgeving in de buurt van een oud aquaduct en het oude vestingingsdorpje Pedraza. Geen voorzieningen, maar wel een toilet achter het bezoekerscentrum. Deze is alleen open gedurende de openingstijden. Pedraza is een bezoekje meer dan waard.👌
Sitecode: 21950
Mooi en rustig gelegen CP plaats in de buurt van de camping. Ruime plek. Goed voor 1 nacht. Ruime plek en er zijn voorzieningen. Betalen bij vertrek aan de automaat bij de wasmachine.
De camping is goed bevallen, ruime camperplek met stroom en water. Sanitair gebouw wordt elke dag 2 x schoongemaakt. Aardig personeel, spreken ook Engels. Supermarkt is in de buurt. De tram stopt op loopafstand van de camping, kaartautomaat is makkelijk te bedienen. Wij zijn naar les Machines de L'île gegaan, tramlijn 2 en dan 1. Matig mooi om dit te beleven.
Deze camperplaats is dit jaar in bedrijf gegaan. Wij waren de 1ste (of 1 van 1ste) gasten. Nog niet alle voorzieningen zijn aanwezig, maar staan wel in de planning. Achter de boerderij zijn de staanplaatsen op verharde ondergrond. De eigenaars zijn vriendelijke mensen, die tijd nemen voor een praatje. Hij gaat een expositie opzetten over het verleden van de boerderij en zijn directe omgeving. Hij heeft al een mooi verhaal, nu nog de uitvoering.
2023
Een mooie, rustige, bosrijke camperplek aan de rand van een natuurreservaat. Wij betaalden SEK 200 zonder stroom per nacht voor 2 personen. SEK 250 met stroom. Goede voorzieningen en restaurant. Echt een aanrader als je van rust houdt.
Een mooie, grote familie camping met een goed onderhouden en schoon toiletgebouw aan de Klarälven rivier.. Er is een restaurantje met een simpele menukaart en een broodjesservice. Fietsen en kano's te huur. Vriendelijke nederlandse eigenaars.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Een prima Camperplek voor SEK 100 aan het Siljan meer in Nusnäs. Voor deze tijd erg goedkoop. Betalen via aangegeven website. Na betaling krijg je een code voor toilet. Je kan ook kiezen voor meer, maar dan betaal je SEK 150. In Nusnäs kan je de fabriek bezoeken, waar ze de bekende Dalarna paardjes maken.
2022
Het is een mooi gelegen camperplaats aan de haven. Om op het terrein te komen, staat duidelijk beschreven bij de slagboom, die opgaat als er betaald is (€25,-) Het toilet/douche (schoon en modern) zit aan de linker kant van het gebouw, achter de grijze deur. Het is er lekker rustig, er stonden slechts 3 campers in totaal. Alleen de meeuwen laten zich wel horen. Er is geen beschutting.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden