@RVM
Lid van Campercontact sinds 2016
Fantastisch gestaan! Niet echt aparte camperplekken aangemaakt, maar je mag staan waar je wilt en de eigenaar en zoon zijn enorm behulpzaam om je een plezierig verblijf te geven. Prachtig uitzicht! En wanneer je hier gaat staan is het mee eten 's avonds wel een must! Wat hebben wij genoten van het eten en de wijnen! Voor €30 p.p. heb je een heerlijke maaltijd met alleen lokale producten en een gratis cp.
Erg prijzige camperplaats voor wat je er voor krijgt. Zonder stroom €18. We zijn vriendelijk, maar weinig toeschietelijk te woord gestaan door medewerker. Toilet/douche bleek in kleedruimte van het golfen te zijn, in kelder van het restaurant. Wifi erg slecht. Zwembad mochten we gebruiken voor €10 p.p.d. Lokale producten te koop in winkel 2km van cp. we voelden ons niet welkom op deze camperplaats.
Zeer mooie verzorgde camperplaats! Het wordt keurig onderhouden. Prachtig uitzicht. Leuk stadje in de buurt en een leuk biologisch restaurantje naast de camperplaats. Eigenaars zijn erg behulpzaam en vriendelijk.
Prachtig uitzicht! Alleen zijn de voorzieningen niet meer zoals in de app beschreven staan. Namelijk: geen sanitair aanwezig en geen zwemgelegenheid. Nog wel lozen afvalwater en stroom. Prijs is hetzelfde gebleven. Vriendelijke mevrouw wees ons de plekken, sprak uitsluitend Italiaans.
Nette camperplaats. Ouder stel, samen met zoon, runnen dit bedrijf, spreken uitsluitend Italiaans, maar zijn erg vriendelijk. Eigen wijn gekregen om te proberen, direct twee meegenomen. We mochten het sanitair gebruiken van een niet verhuurde kamer, dit was wel erg klein, maar volledig. Zwembad om te verkoelen.
Sitecode: 19280
Geweldige camperplaats. Prachtig uitzicht, goede plekken, alle voorzieningen beschikbaar en vooral erg leuke, aardige eigenaars. Vrijdag middag aangekomen en direct uitgenodigd voor een wijnproeverij, de wijnproeverij wordt niet dagelijks gegeven. Heerlijk zwembad voor een frisse duik.
We zijn het eens met de vorige recensies. Beheerder tijdens siësta niet bereikbaar. Toegang tot cp mogelijk door code van beheerder. Camperplaats niet geschikt om lekker te verblijven, maar het is een goede plek om te overnachten en een bezoek te brengen aan Venetië. Schriftelijke informatie alleen in het Italiaans. Beheerder geeft wel informatie in het Engels. In juni gingen de treinen sporadisch.
Erg leuke camping. Mooi gelegen aan het meer. We hebben hier twee nachten aan het water gestaan, dit zijn de duurdere plekken, maar we mochten hier staan voor de gewone prijs. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Bij het melden van een verstopt doucheputje, werd direct actie ondernomen. Prima wifi ontvangst, schoon sanitair en 's avonds heerlijk in het camping-restaurant gegeten.
Prachtige camperplaats. Schitterend uitzicht en erg vriendelijke eigenaren. Winkeltje met lokale producten, je kunt er gewoon met euro's betalen. Er staat een picknick tafel, waar je lekker aan kan zitten en er staan baskets met hout wat je kunt kopen om een vuurtje te maken.
Leuke gratis camperplaats. Naast het Citadel wat een bezoekje waard is. Eerste nacht op het veldje, tweede nacht op één van de netjes aangelegde camperplaatsen gestaan. Schone toiletten overdag te gebruiken.
De toegangsweg is stijl, onverhard en smal. Men is niet ingericht voor campers. Er is wel een parkeerplaats waar je voor €25 per nacht mag staan. Hierbij krijg je dan: Stroom, gebruik van Wifi (bij het restaurant), gebruik van het zwembad. Er is geen toilet en/of douche waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook geen water of loos mogelijkheid. Leuk uitzicht, maar te duur en lastig bereikbaar.