@RWP
Prima plek voor duin- en strandliefhebbers; in de duinen en zo'n 100 m van de zee en verder weinig te doen of te verkenn in de omgeving. De plekken zijn klein en de grond is hard (van dat gemalen puin met zand). Sanitair is goed. Stroom aanwezig en een waterkraantje bij vrijwel alle plekken. Aan de prijzige kant wat mij betreft maar waarschijnlijk betaal je vooral voor de locatie.
Prima voor als je op doorreis bent en een plek voor één nacht zoekt. Gewoon staan, slapen en wegwezen en verder niets verwachten. Er zijn een paar plekken met stroom maar die waren in ons geval bezet, deels door campers die niet eens de stroom hadden aangesloten.
Drie nachten hier staan met de camper. Rustige omgeving. Redelijk ruime plekken voor de campers. Lopend circa 35 min. tot aan de boulevard van Westerland. Sanitair is schoon maar verouderd. Zo ook het kleine restaurant en de winkel. Er zijn plannen om najaar 2026 e.e.a. aan te pakken. Prijs/kwaliteit is goed en het personeel is vriendelijk. Prima plek om m.n. Westerland en het strand aldaar te verkennen.
Sitecode: 19369
Tweede helft november één nacht op de Braamburg gestaan. Heerlijk rustig, we waren de enigen. Dat had misschien met het weer te maken (2° C met af en toe stevige wind en regen). Typische boerderij camping, alles een beetje verouderd maar netjes en sfeervol. Zeer vriendelijk ontvangen. €21.50 betaald wat m.i. redelijk is. Prima lokatie zo dicht aan het water met een klein strandje en restaurant. Grote kans dat we nog een keer terugkomen.