@Raaphorst
- 1984
ik zou graag zondag 5 juli met de camper komen overnachten maar vind nergens een tel. nummer. niko Raaphorst, Groesbeek 0640483155
wat een prachtige formule voor een camperplaats. midden in een voorbeeld van lokaal ondernemen met netwerk in de omgeving en mooie producten van tuinbouw en veeteelt. en dan ook nog ruime plaatsen op gazon. plezierige service.
Sober maar schoon. we hebben hier een mooie plek gevonden om met de trein naar Brugge te kunnen. Vervelend dat een plaats wordt bezet door een parkeerder. Maar gelukkig bleef er nog een vrij. Niko
vorig jaar aug 23 nog gebruik van gemaakt. sobere parkeerplaats. maar ongestoord overnacht.
Sitecode: 19924
Prima parking dichtbij de stad.
Topper. In de citrusgaard met taxiservice naar de stad.
De parking is geheel bezet met personenwagens. Maar er is wel een mooie gelegenheid (vlak en uitzicht) op een lager plateau verderop. Mij lijkt het beter om die plek te kiezen.
In de campergids staat Enna als plaatsaanduiding, maar Enna ligt 20 km ver!! Dat is lastig plannen bij het bepalen van je nachtplaats!!!
Slordige parkeerplaats. Voelt niet veilig. (doorgereden)
Griezelig smalle, steile toegangsweg (daarom niet gegaan)
Sitecode: 20343
Politiebureau gesloten. Plaats niet te vinden.
Zeer moeilijk bereikbare plek en geheel bezet met geparkeerde auto´s
Verwarrend dat een bordje doorwijst naar een betaalde agriturismo. Kleine, maar handige plek vlakbij de necropolis.