@Rachel2015
rustig, behalve voor hardlopers. Geweldige plek met uitzicht op de boten en het water. Dankjewel Flensburg
Sitecode: 20287
voelt gesloten, geen water uit de kraan, gras niet gemaaid, geen andere busjes
fantastische plek om te verblijven tijdens een bezoek aan Jerez. Pablo was niet alleen behulpzaam en gastvrij, maar de site is ook uitgerust om te helpen met eventuele reparaties. er zijn douches en wasmachines, afval kan gestort worden en er is elektriciteit. het fietspad naar de stad is gemakkelijk te volgen en begint direct buiten ongeveer 12-15 minuten fietsen
voor een park zo dicht bij de stad met een prachtig uitzicht vonden we € 14,40 voor 24 uur een koopje, ook al is er niets inbegrepen behalve afvalbakken. we betalen evenveel om onze auto 4 uur in het stadscentrum bij ons in Groot-Brittannië te parkeren
dit was een parkeerplaats die helemaal vol was toen wij daar aankwamen. geen busje ter plaatse. we zouden hier van de ene op de andere dag niet gelukkig zijn geweest
licht glooiend maar goede afstand van de stad. geen faciliteiten maar schoon goede omgeving.
geweldige plek om te overnachten met alle faciliteiten gratis. lawaai van de weg als in de buurt van een vierbaansweg, maar ok de hele nacht door. nabijgelegen supermarkt goed gevuld en goedkoop vergeleken met anderen die we hadden bezocht. goedkope benzine in de buurt en mis niet een bezoek aan het plein waar we genoten van een wijntje bij La Chamba met prachtig personeel
fantastisch dorp. onschuldig. leuke bar en restaurant en bakkerij, maar je gaf ze achter gesloten deuren te zoeken. loop naar de brug voor een prachtig uitzicht. we gingen in november, er kon maar één ander zijn en niemand maakte bezwaar