@Rafbeton
rustige plek . veel wandel en fiets knooppunten . wc is open als gebouw open is. kan je genieten van 100 verschillende soorten bier en streekbiertjes. ook iets klein eten . gezellig terras. info kan je zelf nemen in het gebouw ivm activiteiten en wandel / fietsmogelijkheden .

juist terug van verlengd weekend. op voorhand gebeld om te vragen of er nog plek ik. ze zeiden ja als je vroeg genoeg komt zeker plek. was feestdag Belgie en Duitsland. kwamen er toe en alles vol . zelf het bijkomend plein stond vol. uiteindelijk hebben ze ons een plek gegeven waar we stroom konden krijgen voor 2 dagen want dan moesten we ons verzetten omdat ze een boom gingen planten. wel rustige nachten , niets lawaai . vriendelijk personeel.

fijne gastheer. gebeld dat er een plekje was en we mochten komen. zeer behulpzaam. alles wat je nodig hebt is er. je kan broodjes bestellen voor de dag erna. het staat zeker op ons lijstje voor de toekomst. 👍

wij zijn hier met open armen ontvangen door de Nederlandse eigenaar, echt heel vriendelijk en behulpzaam, ook hebben wij een 5 tal sinaasappelen van eigen kweek gratis ontvangen en 1 liter olijfolie (ook eigen kweek) aangekocht voor 20€ , dit is echt een aanrader , prachtige CP in een heel mooie rustige omgeving , top!!! Via Maps perfect bereikbaar, niet met Waze