@Raftjen
- 2014
- McLouis Continental AMERICA H 745 GLG
- 2025
- Integraal
Plaats net naast een drukke spoorweg welke ook snachts wordt gebruikt. Vuilbakken worden ook gebruikt door niet camperaars daardoor zitten deze altijd overvol. Het drinkwater loopt zeer traag wat voor lange wachttijden zorgt aan het service station. De plaats is goed gelegen om de stad en het mooie park te bezoeken. Lidl op 200m van de camperplaats.
Grote rustig gelegen gratis parking zonder voorzieningen enkel vuilbakken zijn aanwezig. De grijs water loosput is afgesloten. Goede plaats om het stadje te bezoeken.
Mooie camperplaats maar met smalle plaatsen. Buiten zitten kan enkel voor of achter de camper. Fietsen in of uitladen uit de garage is enkel mogelijk als er niemand naast je staat. Reserveren via de website lukt zeer goed, de terminal aan de poort geeft veel problemen. Het servicestation is prima, als ook de toiletten bij de sporthal.
Top camperplaats. Zeer mooie grote staanplaatsen. Het sanitair wordt perfect onderhouden. Vriendelijke uitbaters Als de supermarkt er straks mee stopt, in het dorp, is het wel ver zoeken om inkopen te kunnen doen.
Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw met duidelijke uitleg over de camperplaats en de omgeving. Prachtige wandelwegen en fietspaden in de onmiddelijke omgeving. Een camperplaats waar wij graag terug komen.
Zeer mooie plek als de vaste bewoners en de verlaten caravans deze plek niet innemen. Dit is meer een stalling plaats dan een camperplaats.
Kleine nette camperplaats. Wc en water lozen en drinkwater vullen kan perfect. In de directe omgeving is een openbaar toillet aanwezig. Er is geen schaduw op deze plaats. In het dorpje is er een winkel en een cafe en op zondag een marktje.
Camperplaats met weinig schaduw. Voorzieningen voor verzorging camper zijn perfect in orde. Wifi werk totaal niet. Veel geluidshinder van de drukke weg, dus beter niet de plaatsen tegen de straat nemen.
Vriendelijke ontvangst op een mooie en zeer nette plaats. De sanitair en douches zijn steeds proper. Echt een aanrader.
proficiat aan de stad Menen, dit is een plaats zoals het moet zijn.
Prachtige camping met uitzonderlijk vriendelijke ontvangst. Top sanitair. Fijne broodjesservice. Veel wandelmogelijkheden vanaf de camping. Wij komen zeker nog terug naar deze top locatie.
De gemeente heeft hier een enorme inspanning gedaan maar de camperplaats is ook een grote speeltuin. Er wordt met skateborden, fietsen, loopfietsjes en ballen gespeeld rond en tussen de campers door de plaatselijke kinderen. Naast de camperplaats is er een basketbalveld en geregeld bots er een bal hiervan tegen de campers. 'S avonds verdwijnen de kinderen maar dan komen de hangjongeren, gelukkig is het avondklok om 22.00u en werd het toch rustig
Hier voor 2 nachten gestaan op de verharding tegen het gebouw. In het gebouw zitten er nu een karnaval/kermis vereniging, welke op vrijdagavond daar een cantine openhouden met veel drank en lawaai. Zij hebben daar liever geen campers meer, deze moeten maar op het grasplein tegenover gaan staan, wat wel goed is. Staan is gratis maar er zijn totaal geen voorzieningen. Verder. een zeer rustige plaats
Hier een paar dagen gestaan vanaf 15-6-2019. Vriendelijk ontvangen door de eigenaar die ons veel tips kon geven over de omgeving. Alles was hier tip top in orde en zeer rustig De betaal automaat werkt met CZK, EURO en pinkaart. Het station, bushalte en winkels zijn op loopafstand. Dit is wat ik noem een top camperplaats. Zo mogen er meer zijn.
Eenvoudige plaats. Sanitair niet proper. Water lozen kan niet, alhoewel dit als mogelijk wordt vermeld. Hiervoor werden wij doorverwezen naar een 14 km verder gelegen camping. Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. Te duur voor wat het is 530 Kč per dag. Wel de ideale plaats om mooie wandelingen te maken. De nabijgelegen restaurants zijn. goed.
Zeer rustige mooie plaats aan de haven. Vriendelijke ontvangst. Sanitair is in orde en zeer proper. Op fietsafstand van het centrum en van de supermarkt. Enkel een paar wegwijzers naar de plaats zouden wel helpen om deze te vinden. Alvast een plaats om terug te komen.
Vriendelijke ontvangst. Wij stonden op de camping met de acsi card en mochten zelf een plaats kiezen. Deze aan het water waren met een extra opleg. Op de camping is alles aanwezig. Er is een broodjes service bij de receptie. Deze camping is voor herhaling vatbaar.
nette camperplaats. proper sanitair. dichtbij het mooie centrum en zijn winkels en terrasjes. zeer vriendelijke en hulpzame ontvangst. Een aanrader.
Hier op donderdag 6/9/2018 aangekomen en moeten verder rijden omdat er geen plaats meer was. De aanwezige campers stonden dan ook zeer ruim geparkeerd. Hier zijn meer mogelijkheden met aangeduide plaatsen.
Mooie plaats aangeboden door de gemeente Grobbendonk. Er zijn verschillende betalende voorzieningen. Echter als deze niet werken kan men niet terecht in de naastgelegen brandweerkazerne. De brandweer is niet afhankelijk van de gemeente maar van de brandweerzonekempen en kan U niet verder helpen met de problemen op de camperplaats. Onze wateraftappunten buiten aan de kazerne zijn afgesloten omdat hier veel gebruik van werd gemaakt door de campers en stroomvoorziening kunnen wij, en mogen wij ook niet leveren. De mensen welke soms aanwezig zijn in de kazerne zijn brandweervrijwilligers en geen werknemers van de gemeente. Als er zich problemen voordoen op de camperplaats moet men zich melden in het nabijgelegen gemeente huis tijden de werkuren. Nog veel campergenot. Groetjes van een brandweerman en fervent camperaar.
Je staat aan de rand van een parking op voorziene kamperplekken. Er zijn een paar plekken in de schaduw maar daar is geen satelliet ontvangst. Het sanitair is ruim voorzien en proper. Er is een klein winkeltje in de haven waar je broodjes kan bestellen. Het terrein is volledig afgesloten en bewaakt. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Het mooie stadje met zijn vele winkels en restaurants is op loopafstand en een bezoekje waard.
Mooie rustige camping met ruime plaatsen. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Net sanitair. Je staat op grasland. Prachtige omgeving en de zeehondencrèche in de buurt is een aanrader om te bezoeken.
Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Zij doen er alles aan om het je naar je zin te maken. Zeer mooie nette moderne sanitair. Ruime plaatsen. Bij het wegrijden wordt je zelfs geholpen tot je veilig, en zonder tegenliggers, op de openbare weg bent. Wie houd van rust moet hier zeer zeker eens komen.
Zeer mooie plaats, wel geen voorzieningen. Veel gebruikt door locals, welke je alle info kunnen geven over de buurt, bezienswaardigheden en winkel en eet mogelijkheden. Overdag is het vrij druk, door op en afrijdende voertuigen op de naast gelegen parking, maar s' nachts was het zeer rustig. Het is een aanrader voor het bezoek aan het nabijgelegen vakantiepark en het zeer mooie meer. Rond het meer is een fietspad aangelegd.
Mooie plaats om met kinderen te komen. Rustige omgeving, goed om te wandelen en te fietsen. Bakker en supermarkt in het dorp. Smalle plaatsen en loosput voor grijs water is er niet.
Mooie rustige plaats van alles voorzien. Leuk dorpje met bakker en kleine winkel in de buurt. Staanplaatsen op gras en op verharding. Vuilbak aanwezig. Tussen 08.00u en 09.00u komt de platzwart het staangeld ontvangen. Hier aangekomen op 1-6-2018 en 3 nachten gestaan. Frituur en terras aan de overkant van de straat. Kortweg een goede plaats.
Hier van 1 tot 4 december verbleven. Ondanks het slechte weer toch prima naar onze zin gehad. Als je de deur van de camper opendoet sta je al bijna in het bos. Naar het centrum van Overloon is maar een paar minuutjes met de fiets. De eigenaar is een zeer vriendelijke behulpzame man. Alles is aanwezig en proper. Een correcte prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader. Hier komen wij graag nog terug.
Top camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair super proper. Mooie ligging en op fiets afstand van Cesky Krumlov. In het nabije dorp is een goed restaurant met een menu kaart in het nederlands. Hier komen wij zeker terug.
Rustige plaats. Alles is aanwezig, voorlopig nog gratis, enkel elektriciteit is met munten. Deze zijn te bekomen aan een automaat. 2€ per 12 uur. De vuilbakken worden dagelijks geledigd. Eet-en drink gelegenheid, speeltuin en dierenparkje in de directe omgeving. De toegangspoort wordt gesloten bij zonsondergang en gaat s'morgens terug open. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
Mooie plaats maar geen loos mogelijkheden. Hier 3 rustige nachten gestaan eind oktober 2016. Het sanitair wordt zeer goed onderhouden en was zeer proper. Wij komen hier zeker nog terug.
Mooi uitzicht. Geen service want zuil is al jaren afgesloten, ook lozen niet mogelijk. Zeer rustig gelegen. Goed voor 1 nacht.
Een grote iets drukkere plaats. Stroom en drinkwaterpunten voldoende aanwezig. Betalen gebeurt aan automaat met creditcard zoals op meerdere plaatsen in Denemarken. Sanitair voldoende aanwezig en zeer netjes. Wifi in beperkte mate te ontvangen. Mooi stadje op loopafstand en meerdere supermarkten binnen 1 km.
Hier geweest in juli 2016 en voor 2 nachten gestaan. Er moet wel rekening gehouden worden met veel wind en hoge golven die het zoute water over de camper blazen. Verder een mooi haventje met alle voorzieningen. Betalen gebeurt via een automaat met creditcard zoals op meerdere plaatsen in Denemarken. Restaurant en café in het haventje, voor een supermarkt moet je al een 4km verder gaan.
Hier gestaan voor 1 nacht in juli. Er was voldoende plaats en meer dan genoeg aansluitingen voor 220V. Rustige plaats op loop afstand van de oude stad met winkels en terrasjes. 5€ per dag om te staan. 1€ per Kwh stroom en 1€ per 80L drinkwater. Lozen is gratis.