@Ragazzo

2016

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ook nu weer, hebben we voor de zoveelste keer, deze cp bezocht. Nog steeds is het een prachtige cp en de eigenaren, Fieke en Bas blijven de vriendelijkheid zelve. Altijd krijg je een warm welkom, het voelt als thuiskomen, blijf zo doorgaan, wij komen graag terug. Bedankt en tot ziens.

Ook wij hebben hier gestaan, niet op de camperplaats, maar camping. Deze ligt op 15 min lopen van het centrum. Mooie plekken, schoon sanatair. Enige minpuntjes is de geluidsoverlast en een penetrante geur , dag en nacht, van nabij gelegen bedrijf. Volgende keer zoeken we een andere plek.

Werkelijk, zoals eerdere revieuws, een mooie camping met een zeer vriendelijke eigenaar. Schoon sanitair, warme douches en mooie plekken. Een goede uitvals basis voorfietstochten en wandelingen. Komen graag terug.

Op deze camping 2 dagen gestaan om de Rocks te bezoeken die op 10 min. De camping is erg basic, maar met alle voorzieninn. Er is een restaurant, en vrij nieuw douche gebouw dat er erg netjes uitzag. Het is een terassen camping, alleen de

Prachtige plek tussen bos en meer. Ideaal voor watersporters en voor fiets- of wandeltochten in nationaal park. Broodjesservice met heerlijke broodjes. Voorzieningen zijn slecht en zeer beperkt. Slechts één sanitair gebouw met douches en irritant betaalsysteem buiten douchehokjes met 50 cent munten. Verder aantal toilet gebouwen ZONDER warm water. Weinig stroomplekken die slecht functioneren op 50 cent munten. Zuil doet het de halve tijd niet.

Zeer mooie camperplaats op gras en zeer goed verzorgd. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaren. Een camperplaats zoals die moet zijn. Komen graag terug al is het maar voor de rust en een mooi uitgangspunt voor fietstochten.

Zoals in de vorige reviews werd aan gegeven, een zeer mooie camperplaats met prachtige plaatsen. Ook wij hebben mogen ervaren de vriendelijkheid van de beheerder, die alles doet om het je naar je zin te maken. Is een grote aanrader, komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Zoals in eerdere reviews beschreven, een zeer mooie cp met keuze uit gravel of gras. Ook het sanitair is erg mooi. Uitgangspunt voor vele mooie fietstochten. Enig minpuntje, waar niets aan te doen is, bij oostenwind snelweg goed hoorbaar. Komen zeker nog eens terug.

Prima plek met mooi uitzicht, een prachtige uitvalsbasis voor fietstochten langs de Drau met aangelegde fietspaden. Maar ook voor wandeltochten. Camping goed verzorgd en erg behulpzame en vriendelijke eigenaar. Voor ons onbekend gebied maar zijn nu verkocht. Komen graag terug een aanrader.

Inerdaad een stugge ontvangst maar kregrn uiteindelijk toch een plaats toegewezen. Camping ligt dicht bij verkeersweg, veel verkeerslawaai en het sanitair is erg weining voor 76 plaatsen (4 toiletten, ook nog 1 stuk en 4 douches bij de mannen zoals bij de vrouwen). Men werd verzocht om zoveel mogelijk van eigen sanitsir gebruik te maken ivm corona. Wel mooie startplek voor fiets- en wandeltochten.

Zoals eerder reeds vermeld, een zeer mooie rustige cp buiten het dorp naast sportvelden en zwembad. Ruime plaatsen en sindsvkort ook een sani. Lozen van chemischtoilet en grijswater gratis, water inname €1. Goed restaurant met biergarten voor een redelijke prijs. Goede plek voor fiets- en wandeltochten langs de Inn en in de omgeving. Ook een bezoek aan Braunau in Oostenrijk is van hieruit mogelijk

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Wij zijn hier met de Pinksteren geweest, is een mooie camping, sanitair niet beoordeeld ivm coronasluiting. Vonden hem niet erg rustig, loopt een drukke verbindingsweg langs die op de eerste twee velden toch erg gehorig is. Ook wordt er door mede camperaars niet zo nauw genomen met honden aan de riem. Mooie uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Helemaal eens met de vorige revieuws.Werkelijk een ideale cp met een zeer gastvrije eigenaar en zijn vrouw. Kregen een welkomstdrankje en een zeer mooie plek met wijds uitzicht. Alles voorhanden en erg rustig. Absoluut een aanrader om een paar dagen tot rust te komen en de genieten van het vergezicht. Komen zeker terug.

Hebben hier ook overnacht, plekken zijn werkelijk te klein voor iets grotere campers. Ook is het af te raden hier te overnachten als je wilt slapen. Hele nacht door verkeer, motoren en auto,s en jeugd die gebruik maken van de skatebaan naast de cp tot 4 uur s'nachts met een hoop herrie. Prima plek om camper tijdelijk te parkeren en stad bezoeken, daarna elders slaapplek zoeken.

Zijn hier ook twee dagen geweest, ergelijk dat je voorruit moet betalen anders waren we de eerste dag weer vertrokken. De hele dag tot laat in de avond dreunende bassen en schallende muziek over camping van naast gelegen locatie. Geen rustig momentje en naarmate het later werd, werd de muziek luider. Is absoluut geen aanrader ook al is het centrum dichtbij, zullen hier zeker niet terug keren

Ook wij zijn zeer tevreden over deze camping, vriendelijk onthaal, mooie plekken en erg rustig. Sanitair is erg schoon en heerlijke douches. De coördinaten in campercontact kloppen niet, de camping geeft zelf aan N404922 W00074146. Komen hier zeker terug.

Zoals uit eerdere revieuws al gebleken een prachtige cp en erg goed onderhouden. Ben zo'n locatie nog nooit eerder tegengekomen. Reserveren is mogelijk staat er, maar dit geldt alleen volgens de eigenaar voor 5 campers of meer. Erg jammer, maar het blijft een mooie plek om te vertoeven. Komen zeker terug.

We hebben hier 2 dagen gestaan. Zoals eerder reeds vermeld mooie plaatsen, goed sanitair. Ook restaurant voldoet aan de eisen. Waarom een 3, omdat je door personeel belazerd wordt, geven aan welke plaats en vergeten te vertellen dat er een meerprijskaartje aanhangt. Ook heb je recht met met de actiekaart op 4 kw stroom, maar vergeten te vertellen dat er 3 euroaansluitingkosten zijn. Nooit meer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wat zal ik zeggen, de vorige revieuws geven precies aan wat ook wij hebben ervaren. Gianfranco de beste gastheer die men zich kan wensen. Hij is enorm bezig om je het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geeft zeer goede adviezen over de bezienswaardigheden van Matera en zijn culinaire hoogstandjes van de streek. Een heel grote aanrader, komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zijn hier een dag geweest. Konden camper bijna niet kwijt ivm bomen en laag hangende takken. lozen van chemischtoilet ver verwijderd. Kregen plek aangewezen bij het restaurant, waardoor men tot 23 uur niet rustig kon zitten of gaan slapen door joelende kinderen en luidruchtige ouders en aan en af rijden van auto's. Wat ons betreft geen aanrader, komen hier niet meer terug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zijn hier 3 dagen geweest, camping nog niet open maar we waren erg welkom. Prachtige , mooi liggende camping met schitterend uitzicht over dal en Apennijnen. Erg rustig en zeer vriendelijke eigenaars. Voorzieningen up to date en schoon. Echte aanrader, komen hier zeker terug al was het alleen maar om te genieten van de rust en uitzicht.

Wij hebben hier 3 dagen gestaan, mooie cp met veel gras en ruime plaatsen. Eigenaar zeer behulpzaam en geeft advies over fietsroutes. Zijn verhalen over de DDR tijd zijn indrukwekkend. Hij is ook erg nauwkeurig dat men niet met de wielen op het gras komt, maar daarvoor is het ook een prachtige plek. Men kan geen chemisch toilet ledigen maar wel op de cp in het dorpje bij het station. Aanbevelling.

Zijn door de positieve revieuws ook op deze camping beland. Begrijp niet dat er zulke goede beoordelingen zijn, kregen twee A4 tjes met alle regels waar je je aan te houden had en moesten verplicht een vuilniszak kopen voor 2,50 euro, ook als we geen afval hadden. Afstand naar toiletgebouw was alleen te doen met fiets. Heb alles terug gegeven en zijn daarna door gereden, nooit meer.

Zijn hier twee dagen geweest, mooi vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten. Zeer vriendelijke uitbaters en een heel goed restaurant waar men heerlijk kan eten vooreen redelijke prijs. Ook worden hier draisinetours georganiseerd, dit zijn karretjes die al fietsend over een oud spoortraject lopen waarbij men van het hotel een picknickmand meekrijgt. Komen hier zeker nog eens terug.

Hier 3 dagen overnacht, goed restaurant waar men heerlijk kan eten. Personeel en ook eigenaar heel behulpzaam. Prachtige cp met ruime plaatsen , mooi gelegen met uitzicht over dorp en wijnvelden en er rustig. Ook problemen met koelkast gehad, stroom aanwezig maar koelkast knipperde regelmatig. Echt een aanrader, ook als uitgangspunt van fietstochten naar Mainz en in de omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters die een zeer goede en schone camping beheren. Alles voorhanden. Prachtige plaatsen en de omgeving uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie ruime cp met alle voorzieningen. Nog steeds maar 1 heren- en 1 damestoilet voor 80 plaatsen, erg weinig en daarom zeer snel vies. Mooi stadje te belopen en de cp is een goede startplaats voor fietstochten.

Zoals reeds in eerdere revieuws, mooie camping, ruime plekken en vriendelijk personeel. Mooie omgeving voor fietstochten. Er is een minder puntje daarom een 8 als beoordeling, in de buurt van de camping liggen militaire schietterrein daardoor enkele malen per week schietoefeningen tot laat in de avond (23.00) uur.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie camperplaats, vriendelijke uitbaters en schoon sanitair met eigen sleutel voor douche en wc. Kleine biergarten met een eenvoudige maar goede keuken. Mooie en grote goed onderhouden plaatsen. Zijn hier reeds eerder geweest en erg tevreden, komen graag terug. Camperplaats om aan te bevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Wij zijn hier enkele dagen geweest. Zeer mooie en goed verzorgde camping. In voorseizoen erg rustig. Schoon en volledig sanitair, zelf plaats bepalen en een zeer goed en niet duur restaurant, prijs dagmenu € 10,50. Zeer aan te bevelen, komen graag terug om te fietsen op mooie fietsroute langs de Drau.

Inderdaad een mooi gelegen camperplaats. Maar de hoeveelheid uitwerpselen van ganzen,eenden,kalkoenen, ezels en honden is niet prettig. Rond de camper is het uit kijken geblazen. Zal niet meer terug keren.