@RainAir

Betrouwbare reviewer

Gisteren aangekomen, zaterdag. Kantoor staat al in het WoEnd, Automat ook!!! 20 minuten rijden: dan heb je er geen zin meer in! Op zoek naar een envelop op de zondag voor vertrek voor € 12! Evaluatie: - 0 personeel - Automat heeft WoEnd - Zoek envelop voor d. Geld. Hé, StPl-management, veel kampeerders zijn pissig, en wij ook. Ren naar het WoEnd, laat de kampeerders het zelf uitzoeken. Wat denk je? Zullen wij hier nog een keer komen? Haha, natuurlijk in het volgende leven!

Mooie code, gazonrooster, ernaast... 40 cm onkruid, waarschijnlijk ooit gazon geweest. Kosten €5, helaas geen gazononderhoud. Dit zal slechts ongeveer d zijn. Het legen van de kaartjes/geldautomaten wordt verzorgd. Het is jammer, maar we blijven maar één nacht, waarschijnlijk nooit meer... niet echt. Aanbeveling. We zaten eerder in Vaccinatie, geweldige verkeerspolitie, waardeloze operator, daarom zijn we hierheen gevlucht!

We staan zo'n 15 minuten op de prachtige weide, drinken wat en willen dan inschrijven, 34⁰C! Meneer Junker komt en vraagt naar onze registratie. We staan hier, daar op d. Op het bord staat “GRATIS”. ‘Wat maakt het uit,’ snauwde hij! We moeten de plaats onmiddellijk verlaten en vertrekken, de capaciteit is uitgeput! Hij is niet bereid om objectief te argumenteren en is gestrest omdat hij zijn logistiek niet onder controle heeft! Jammer en tot ziens

Ben er in 2016 al geweest! Een zeer mooie faciliteit! Opnieuw geboekt via het online portaal op 23 nov: 1. helaas maar voor 3 dagen mogelijk! 2. Het systeem boekt zelf de tijd = onjuist. Telefoon opgehelderd met Annemarie. De organisatie “Camigo” int een extra toeristenbelasting van € 1,- per dag per persoon! Reserveringskosten ook € 2,50 = top geldautomaat!!! Voor d. Toekomst: van Annemarie rechtstreeks tel. Reserveringen!

18.30 uur, mooie plek, vrij klein, een WoMo staat op de vloer. momenteel er zijn hier drie WoMo's. Helaas begreep niemand hoe je je hier via een website of QR-code moest registreren of hoe je water kon halen. Iedereen doet zijn best, maar tevergeefs! Geen goed bedrijfsmodel!!

De StPl ligt in het "recreatiegebied MECHTERSHEIM", aan het zwemmeer! Het zou goed zijn om dit met de community te verduidelijken en indien nodig te wijzigen! Er is elektra, V/E, vuilcontainer, zie foto. De prijs: € 15,-/nacht!!!!! -》een NOFO! € 2 in de app, dat was eens. Een muntautomaat! Wie heeft er zoveel? Maar ook bankpas! Helaas accepteert hij alleen oude kaarten (mijn nieuwe uit 2022 wordt niet geaccepteerd, hoewel het een nieuwe machine is - maar oude software!

Mooie pitch a. d.w.z. Veerboot. StPl € 12,50, stroom € 5,00. Er is expliciet bewijs. geen! AHA, het gaat niet om de FA!?! Iedereen, vooral hier kijk je waar je verblijft. Sorry, als de FA dat leest, ... het spijt me ... uh, - maar niet hier, glimlach ...

We zijn geen intensieve beoordelaars - maar we kunnen het hier niet helpen! 03/2020 € 9,-! 06/2023 € 14,-! Wat is er met jou gebeurd? Allemaal CORONA-leed? 1. Annuleer de prijs, €14 is te veel! De mensen en wij gaan ergens anders heen. 2. € 14,- alleen in munten: Middeleeuwen! 3. bouw een geluidswal naar de straat 4. Waterprijs: € 3 voor 100 liter 5. Elektriciteit extra! Jongens, doe het goed, niet zo! We komen terug wanneer...

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

27 december 2022: stroomzuil oprit links: dit werkt zoals mijn werknemer of knipperlicht: werkt - werkt niet - werkt... De conciërge is erbij: "Ja, dat is even geleden! De elektricien is op vakantie, volgend jaar maar eens proberen!? Hallo Baden Baden, kunnen we helpen? Hallo, mensen willen o.a. bijv. Kerstmarkt! Jaren geleden hadden we op d. oude plek soortgelijk probleem! De Russen zijn nu weg, kan iemand voor ze zorgen

Mooie StPl, helaas geen echte referentie. Je staat achter de wijnmakerij tussen fruitbomen. De wijnboeren gaan jaren vooruit, maar ze zijn erg aardig! Plaatsprijs momenteel € 8,- incl. elektra, water en VE!

StPl o.k., prijs € 22,-: te duur!! Hier is jaarlijks. € 1,- verhoogd! Campercontact weet € 19,-! vind ik heftig.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Het wijnhuis: eigenlijk wel leuk, maar dat is het dan ook, dankzij de hoge prijzen! Hier staan is GEEN GOEDE AANBEVELING! Geen € 5 incl. stroom zoals afgebeeld! Correct is € 10,00 + € 3,00 voor elektriciteit. De wijnboer: waarom ben ik geïnteresseerd in buitenlandse informatie in Campercontact?! Sanitaire ruimte: € 5,-/dag/persoon. Water: € 5,-/ vullen etc., etc. Maar: alle plaatsen zijn ERG glooiend! SAT-ontvangst bijna onmogelijk vanuit de "fontein", een overwoekerd vat! Niet weer!

Plaats is oké. incl. VE en 16A stroom! Alleen :: we komen in het donker, geen duidelijke indicatie z. StPl. Rijd 2 x de hele wijk rond om op het enorme terrein te komen., Vanaf d. Straat niets te zien, alles pikdonker. Er is ook een kl. Teken op Werner-von-Siemens-Str .: sla hier rechtsaf. De poort is voorzien van slagbomen! Let op: oprit v. d.Hans-Böckler-Str. Nog een kwartier, dan moed z. Risico, daar is het!

De plaats kan ook slecht worden genoemd. Als je je alleen op 6***** plaatsen op je gemak voelt, heb je iets gemist: de plaats heeft korte grasvelden, is schoon, stil en er wordt niets gekookt! Heeft zelfs een stroomzuil met vier stopcontacten. Speyer 12 km. Dus alles is in orde, bedankt Schifferstadt!

Dus de Beitz is cool, de mensen ook. Maar - 15,- alleen staan voor 'kan niet! De volgende ochtend, 9.00 uur willen we douchen: geen warm water !! Grijs water komt er op de krappe oprit achter de schuur nauwelijks uit. Er werd eerder gezegd dat daar geen elektriciteit was, die is er! De V/E, ook wel de Tois: ondergronds. Niet geprobeerd te eten, dat was het voor een keer :-(

Geweldig plek! Maar het juiste adres is: Vissersweg 1, 4306 NS Nieuwerkerk, Nederland

Vanaf 2020 € 7, -. De plek bovenaan, je kunt staan waar je wilt, heeft zon of schaduw van grote bomen. Nadeel: met de toiletcassette moet je een stukje lopen. Als je dan geen geld in de zak hebt, gooien mensen hun cassette op het grijze waterrooster in plaats van de betaalde afvalverwerking, dus stel je voor hoe het er daar uitziet! Hallo Emmendingen, open het VE-station, verhoog de ruimtehuur !!!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer mooie StPl met alle accessoires. Wasmachinedouche In onze tijd boorden hardwerkende tuiniers de helling (met behulp van een boormachine) om zaailingen te planten. Fietstochten naar Isla of Ayamont zijn geweldig. Er is LIDL op de Isla.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldig, in de buurt van enkele visrestaurants. Met de fiets op de veerboot naar Cadiz, perfect voor een dagje uit.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Moin, alles wat mijn voorgangers schrijven, is ongecensureerd, we staan tussen de auto's in, niemand let er op. Leuke plek met het kasteel. Obtimsl als tussenstop, soms voor twee nachten!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige StPl op de klif met een fantastische zonsondergang. Ben hier in 2017 geweest, kom opnieuw en opnieuw, geen VE, wordt niet beheerd, men staat wild en. gratis, op de WoEnd, indien nodig, vele dagtochten per auto Geweldige fietstocht naar Cascais naar ALDI of naar de "Fressmeile". Vandaar met de trein naar Lisboa.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Om ruimtelijke redenen eerst creme! Alles tipi top schoon ook Sani gebied met wasmachine. Helaas doen de hoge muren denken aan een vleugel met een hoog beveiligingsniveau. Voor een paar nachten voor de prijs van € 8,50 inclusief elektriciteit is ok

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Kan deelnemen aan alle beschrijvingen. 5 min. Zeer mooie rust. 15 - 20 min. Op het omkeerbare ijs van de straat geweldige surfrestaurants. De StPl is perfect voor € 6, - incl. + € 1, - douche.

Jammer, water is hier te duur, was hier al twee jaar geleden, nu is water duurder dan wijn: onze tank had 25%, gevoed voor € 2, - water: nu 75%. De volgende keer vullen we glühwein!

Super gratis StPl, een staat op de weg in de rij, maximaal 6 WoMos. De keuken is absoluut een aanrader, alles was heerlijk. Voor elektriciteit € 3, - is ok! We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Ja, Reinhard Hink is een geweldige kerel. Het doet alles wat de gasten aan niets ontbreekt. Eén nacht was gepland, er waren er 5! We waren in staat om onze WoMo op zijn podium schoon te maken. Hij gaf ons een geweldige dealertip in Itzehoe voor de vertegenwoordiger van ons rammelende dakluik. Zodat we terugkomen is heel duidelijk! De parkeermogelijkheden zijn onbeperkt f. alle maten.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

De ruimte is perfect. De straat, je hoort het - iets, het stoort je niet. Automat neemt alleen munten. Elektriciteit: in de aanbesteding is de elektriciteitsprijs niet gespecificeerd, maar kost het extra. In de rest: de tandsteen heeft gegeten: veel te kleine plaat, een andere plaat is noodzakelijk. Het brood geroosterd met olieachtige pesto = rusk-hard. Helaas smaakt alles vettig / vettig. Service: onze gasten willen het op die manier!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We waren hier in het najaar van 2018, tevergeefs gezocht naar de VE, betaalden € 5,00 mürrusch. Nu een half jaar later zijn we niet verbaasd dat we nu worden gevraagd om € 8, - te betalen. Kan iemand praten over rip-offs? Een VE is niet eens aan de horizon te zien - en de plaats heeft niets, behalve dat de Laubpieper met d. Auto op het WoZi-venster. Bedankt voor het volgende leven.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

StPl wordt gedeeld met veel auto's, soms luidruchtig, ok 's nachts. We waren hier in de adventstijd, er werd rekening mee gehouden, elektriciteit € 1,50 voor een paar uur met munten van de badmachine. In de winter koop je beter twee munten bij de machine, anders geen elektriciteit 's nachts. Slecht in de winter. De kerstmarkt ongeveer 600m, provinciale markt, gaat zo.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

De plaats is zeer succesvol, de locatiekeuze en de Preisl helaas niet: straatlawaai en vanaf 5:00 vrachtwagens op bouwterrein naast de deur. Naar de stad en de kerstmarkt met de bus, € 2,60. Super kerststalententoonstelling in d. Advent!

De plaats is vrij ok Helaas is de toegang alleen mogelijk via "Aan de dijk en niet over het bassin." Verandering werd vandaag naar Campercontact gestuurd.

StPl is geweldig, helaas vanwege de goede keuken vaak bezet door auto's. Niet zelden, hier zijn grote bedrijven. Nadeel: wanneer je voor de camper zit is het ongeveer 8 m afstand, druk Deichstrasse behoorlijk luid. We zijn de 3e keer hier. vanwege het goede eten u. Fietsen langs d. Ems, 12 km naar Emden.

We waren in StPl in Graach voor een wijnfestival in Bernkastel. StPl is leuk jij. afzetterij, € 13, - met en zonder stroom! Hier top, rustig ook de prijs 10, - incl. Kom altijd met plezier!

Woeind augustus / september, groot wijnfestival aan de Midden-Moezel: WoMos staan ​​op de top van elkaar. We moeten op de uitbreidingsweide staan ​​(veld, veel gaten)! Macht? Fout! Prijs: 13, - met of zonder Volt u. Ampere! Hoe vind ik dat? Oplosbaar is VEEL leuker f. € 10, - incl. Anders: Oké., Bernkastel snel bereikbaar, weer goed, volgend weekend ...? De beste: veel fietsen!

Keer op keer! Hier, wanneer er een feest is, altijd uitstekende gerechten worden aangeboden, kookt Gudrun geweldig! 3 StPL en extra optionele stoelen zijn beschikbaar op grind. We kopen altijd de Sauvigon Blanc de Noir, ons voorouderlijk huis. Huiswijn.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We zijn op d. Transit en heb gewoon water nodig! Bij het tanken van de getypte noot luidt: Ver u. Gooi alleen weg met StPl-Ticket! Hoe ziek is dat? € 10, - voor het ticket u. € 1, - f. 80 liter: heel erg ziek! Ook 10, - f. Ticket: te duur! Ik zal niet terug zijn tot het volgende leven!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Hé, er is hier veel lawaai, vooral van het luchtverkeer! Als de wind uit het westen komt, landen de jets bijna in Rüsselsheim in plaats van FAG tot 23.00 uur, 's morgens begint het om 05.00 uur. Wie vindt het leuk!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

2018/05/19. Alle hypochonders! Het is stil 's nachts, zoals slapen in Abrahams ..., zelfs buren! Wat is er mis met de jengelers? SaniStation ligt ondergronds, op ongeveer 200 meter afstand. Toiletten een ramp, een grote oude stad - beschaamd! De P zou moeten verdwijnen, is waarschijnlijk bouwland, de stadsvaders hebben f. geen interesse voor ons! Jammer fd toerisme. Radfahrenu. Wandelen - Top!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

18.05.18 Geweldige plek in het midden van d. Puur natuur - zo niet de super leuke wijnmakers maar een kl. Macke hebben: Ruimte kost 10, -, vandaag vragen ze om elektriciteit € 5, -, Argument: Ze moesten meer dan € 350, - aan elektriciteitskosten betalen omdat verschillende kampeerders de 16 ampère voor verwarming of met A / C uitgebuit hebben. Dus we gebruiken geen elektriciteit!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Ray hier! Top plek met niets! Maar een perfecte plek om culinair te eten! In de rest. SIMBAD naast de poststempel, is het turbo-heerlijk! Waarschuwing: direct geparkeerd d. Rest., Komen 's middags u. 's avonds veel bezoekers die met de auto - zelfs de Politie!

Zaterdag 08/19/17: top plaats! Klein probleem: 1. stekkerdoos is te weinig! In het huis-feesttent is een feest aan de gang. 2. Onze koelkast sloeg alarm. Spanningsmeting: maar 190V! Gastheren geen tijd wegens feest. Zondag is een rustdag, niemand daar, voltage 190V net als gisteren! Laten we eens kijken hoe het gaat.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Dus de plaats turbo galactische! Ja, voor Campers perfect, alles in feite aanwezig; alle plaatsen gravel, wasmachine, douches € 1, -, perfect VE, stroom, water, WiFi + zon inbegrepen Voortent mogelijk .. In de winter 16/17 eens -7 °! De Franse. beheerder super aardig, vriendelijk, grappig als men met Duits, Frans, Engels met handen converseert. Voor behulpzaamheid: 15 sterren.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

De plaats is super, half wild, groot tot aan de horizon, sta je waar je wilt. Helaas, geen stroom. E-bike batterijen kunt u laden in de receptie. Het is hier erg rustig! Voorzieningen aanwezig. ALDI, LIDL op de fiets 5 min. Bij het sportcomplex is een wasmachine. Anders: mooi weer vandaag.