@Ramon-Springsteen
- Gezin met kinderen (12+)
- 2004
- Joint E 44
- 2007
- Alkoof
Zeer rustige plek met prachtig uitzicht. Open 24 uur. 5 min van de mooie stad. Wandel- en fietsroutes
Open 24 uur. Rustige plek met alle voorzieningen. Een aanrader.
Een goede plek om een nachtje op pad te blijven. Open 24 uur. Er is een weg ernaast met veel bedrijvigheid en dus lawaai.
24 uur open Ideaal om het klooster te bezoeken. Stil. Mogelijkheid tot wandel- en fietsroutes.
24 uur open Stil. Ongeveer 300 meter van de stad. Het heeft geen diensten.
Het heeft alle diensten en is veilig. Toch is het een beetje lawaaierig omdat het naast de weg ligt.
We waren van plan hier te stoppen om te slapen, maar er was niemand en het leek verlaten.
24 uur open Vrachtwagens parkeren dichtbij en in ons geval koelkasten, dus geluiden zijn behoorlijk vervelend. Afgezien van het kasteel, niets anders te doen.
Stille stop. Met alle diensten. 24 uur open. 20 minuten lopen van het stadscentrum.
We waren op 11/2/19. Ideaal om de stad te bezoeken. Sterk aanbevolen. Rustig en 24 uur geopend.
Rustige plek, met alle voorzieningen. 24 uur open Als het regent, stroomt het veel.
Zeer rustige en aangename plek. 24 uur open Het is gratis, hoewel de eigenaren wijn verkopen, je kunt er zelfs een aantal van proberen, en wij, tegen betaling, kopen. Goede wijn
Erg duur voor de diensten die je hebt. Toegang per bus naar de stad, met een dagelijkse familiebonus van € 10, 50min per bus. We vroegen om alleen de camperdiensten te gebruiken (leeg water en vullen) en ze vroegen ons om 50 pond !!! Ontvangst vrij onvriendelijk. Het is schoon en stil
Rustige plek naast Portobello. 30 minuten van het stadscentrum met fiets. Het heeft geen diensten, 24 uur geopend, is een parkeerplaats.
Rustige plek, perfect om te stoppen en te rusten en vervolgens uw route te volgen. Het heeft geen diensten.
Rustig en heel dicht bij de stad. MTB- en wandelroutes
Rustige plek, op een paar minuten lopen van het stadscentrum. Mensen ten zeerste aanbevolen. Ook 20min van de skipistes van La Masella.
Zeer stil Direct naast het dorp, goede uitvalsbasis om naar de skipiste van Port de Comte te gaan.
Goede faciliteiten, hoewel de stop-go erg duur is. € 16 plus € 6 voor elk kind.
Zeer rustige plaats Ze hebben een restaurant naast de deur. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Goed geconditioneerd
We waren met Kerstmis, de dag van de parade van koningen. Hoewel dit naast de toegangsweg erg rustig is. Het gebied is land. Een paar meter van de middeleeuwse toegangsbrug
Heel dicht bij de stad. We zijn met Kerstmis geweest en het was erg stil. 4 km van de kerstmarkt.
Goed zicht Het is een rustige parkeerplaats, we waren op de dag 5/12/18. Het ligt op 1,5 km van de stad, hoewel het verschil belangrijk is, maar er is een weg te gaan.
Gelegen op de parkeerplaats van het museum. 10 minuten lopen van L, Escala. Mogelijkheid van wandelen en fietsen. Zeer stil Open 24 uur
Open 24 uur. Naast de stad. Stil. Een speeltuin voor de kinderen naast de deur. Het is de moeite waard om de stad te bezoeken. Er zijn meer plaatsen, hoewel het auto's zijn, er is geen probleem met parkeren.
Het is klein, hoewel op een rustige plek. Open 24 uur. Heel dicht bij de stad. Het heeft water. Voor het legen van vuil water. Aanbevolen.
Perfecte locatie, direct naast het historische centrum. Zeer stil De stad is prachtig. Bezoek zeer aan te bevelen.
Zeer stil Open 24 uur Het enige nadeel is de locatie, omdat het enigszins ver van het centrum is.
Zeer mooi landschap Het ligt naast de weg, hoewel het vrij rustig is. Fietspad naar het dorp. Er is geen water, geen licht of lediging.
kamperen met zeer kleine kavels. Zeer dure kwaliteitsprijs, ze brengen u kosten in rekening voor alle diensten.
Zeer goede locatie In het centrum van het dorp, op een zeer mooie plek. Ideaal om uit te rusten als je op de snelweg reist, het is slechts 5 km. Om maar te zeggen dat het schoonmaken van het chemisch toilet en de toiletten gesloten waren. Open 24 uur
Uitstekende locatie. Naast het strand en het fietspad, ideaal om te wandelen of fietsen. Het heeft toegang tot water. Vuil en restwater. Ja, enkele plekken zijn zo toeristisch, zonder elektriciteit en wat duur voor de diensten die je hebt.
Uitstekende locatie met een fantastisch uitzicht. In de lente is het erg rustig. Restaurants en bar naast de deur. Het heeft geen licht of water. Speeltuin en strand. gratis
Slechte locatie. Het is een rustige plaats, naast een begraafplaats. Het heeft mogelijkheden voor vuilwater lozen. 5/6 plaatsen
Uitstekende locatie, bij de ingang van het historische centrum. Niet te verwarren met de parkeerplaats die zich in het onderste deel van de moderne stad bevindt, het is noodzakelijk om vanaf een rotonde in de richting van de Boltaña-weg een helling te beklimmen die omhoog gaat naar het historische centrum. 'S Nachts is het gratis. Er is geen elektriciteit of water, maar het is erg breed.
Leuke plek. Er is elektriciteit en water, perfect om met de fiets te gaan of om langs het kanaal te lopen. Open 24 uur per dag. Zeer stil, hoewel het dicht bij de treinsporen ligt.
Goede plek om een nacht door te brengen. Het heeft elektriciteit en water en is zeer ruim en rustig. Het is een beetje duur voor de services die je hebt. Het is een gesloten en veilige plaats.
Directe toegang tot de stad. De stad heeft genoeg charme. Het ligt naast het openbare zwembad, een speeltuin voor kinderen en een bar / restaurant. Water en voor vuil water. schoon
Directe toegang tot de stad. Naast het openbare zwembad en zeer dicht bij een park voor kinderen. Het heeft water en voor vuil water. Ook een bar-restaurant.