@Ramone
prima lokatie. rustige omgeving. vaste prijs per nacht is 15 pond. elektra erbij.
inderdaad, de bewegwijzering kan beter. Maar de plek zelf is top. voorzieningen zijn sober maar voldoende aanwezig. een aardige havenmeester en de Mommeriet brouwerij met lekkere biertjes op loopafstand.
prima overnachtingsplek. toilet douche aanwezig. een erg op 80 meter afstand maar geen probleem. op 1,5 km een leuk biercafe het vriendelijk personeel. en Brouwerij Grutte Pier op fietsafstand
Afgelopen september hier 3 nachten gestaan. Vriendelijk personeel. Naast het veld voor campers is een camping met veel langstaanders waardoor druk heen en weer geloop maar verder geen last van gehad. Sanitair kan beter. Fietsvriendelijk omgeving.
mooie plek voor een overnachting. leuk uitzicht en overlast van boten viel mee. geen voorzieningen. in het najaar bleek biertuin en restaurant al vroeg gesloten. in de zomer wel hangplek van jeugd of stelletjes.
De voorzieningen zijn matig. genoeg restaurants op loopafstand. vriendelijk personeel.
een schone en rustige CP. 2 nachten gestaan. 1e avond wat opgeschoten jeugd maar die verdween weer bijtjjds.
prima CP met leuke plaatsen en goede uitval basis voor wandelen en fietsen. net en schoon sanitair. goede prijs/ kwaliteit. komen zeker terug.
jammer dit. na een drukke dag met veel kilometers blijkt de camping gewoon dicht te zijn. kan he wat anders gaan zoeken om half 8 in de avond.
Op loopafstand van gezellig centrum. (even zoeken naar de juiste straatjes). Van parkeer verkeer geen last gehad. Prima plek voor 1 nacht maar zonder voorzieningen
2 nachten gestaan. rustige camping. met de fiets kan naar Praag maar met het OV ben je er ook binnen 45 minuten. Goed bevallen.
Sitecode: 91975
bij een goed restaurant gelegen CP. tot 22 uur toilet te gebruiken. Rustige plek. elektrapunten deden het niet. Prima voor 1 nacht
aardige praatgrage Nederlandse eigenaar. goede plaatsen met redelijk sanitair. restaurant en café zijn prima met leuke prijzen. Mooie camping rondom een meertje.
prima plek om te staan. redelijke prijs en op loopafstand van prachtige boulevard met eetgelegenheden.
gratis CP maar inderdaad 3,80 toeristenbelasting. rustige plek met een supermarkt met toilet op loopafstand
een rustige overnachtingsplek. We hadden een beetje pech met schreeuwerige Italianen naast ons. Toilet vlakbij en 24 uur open. we hadden mooi weer voor een wandeling. leuk kerkje erbij.
deze camperplek stond vol bij aankomst. 100 meter verderop gestaan op parkeerplaars. daar stonden er al 8. wel in de ochtend weg.
goede camperplaats bij boer. op fietsafstand van Ribe wat een leuk stadje is. camperplaats is eenvoudig maar schoon en voldoet aan eisen.
goede camping, goed sanitair maar inderdaad klagende eigenaren. jammer !!!
2 nachten gestaan. prima plek. in de avond wat jongeren met de auto die gaan bbq-en aan het meer maar daar geen last van. verder erg rustige plek en 20 minuten op de fiets naar centrum Roskilde. Het meer zelf is bij mooi weer een aanrader.
prima plek.eenvoudig en schoon. uitstekende ontvangst door vriendelijke eigenaren. klasse!!!